Şimdi Ara

Türkiye’nin ‘beach club’ mafyaları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
368
Cevap
7
Favori
35.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
197 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Katıldın tura heralde ilk defa duydum?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: civcivx

    600 Euro'ya gulette 1 kabin 1 hafta tam pansiyon mavi tur yapıyorsun, tekneyi komple kiralaman şart değil.
    Biz kapalı tur istiyoruz o yüzden 3 kamaralı bir tekne baktım, 6 kamaralıda var onun fiyatı daha uygundu ama tanımadığım 3 aile olmaz dedik. Zaten fiyat yüksek geldi vaz geçtik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CharlieSelim

    Hocam tekne kaç metreydi ?

    Alıntıları Göster
    Hiç bir fiktim yok eşimin lise arkadaşı kaptan olarak çalışıyor, o fiyat verdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radko

    Katıldın tura heralde ilk defa duydum?
    Matbaacı olduğum için el ilanlarını bastım oradan biliyorum.ama istersen bedavaya yollarım seni ve yanındaki grubu.
  • Kardeskm o fiyatlar senin icin devil zaten merak etme

    Ben ingilterede yaşıyorum bu sene herkes türkiye çok ucuz oraya gidelim diyor. Sterlinden tlye çevirdiğinde adam bir hamburgere 10 pound vermiş oluyor ki zaten londrada bir mekana otursan min 12 13 pound veriyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deli saçması. Kaç yaşındasın?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3 sene önce eşim ile akdeniz ve egenin en iyi sahillerinde denize girdik. ilk olarak Antalya'ya gittik 1 gün amca kızım da kaldık Köprülü Konyonda rafting yapıp buz gibi suda serinledik, daha sonra kemere geçtik Olympos ve Korsan koyunda denize girdik geceliği 120 liraya kahvaltı dahil Olypmos da bulunan tek katlı bungolovlarda kaldık, sonra Kaş'a geçtik 1 gece Kaş'da kaldık, (150 TL diye hatırlıyorum) burada kişi başı 50 TL yemek dahil tekne turu yaptık inanılmaz koylarda denize girdik, Kaputaş plajında da 1 saat kadar yüzdük, daha sonra Fethiye'ye geçtik 140 TL yine kahvaltı dahil otelde kaldık, Ölüdeniz ve Kelebekler vadisinde denize girdik, daha sonra Marmaris'e geçtik 130 TL kahvaltı dahil otelde kaldık, Akyaka da denize girdik, sonra Bodrum'a geçtik 160 TL gibi bir rakama kahvaltı dahil otelde kaldık, 1 gün Bodrum'un farklı plajlarında denize girdik, oradan Kuşadasına geçtik burada kalmadık 5-6 saat kadar Dilek Yarımadasında denize girdik, İzmir'de 140 TL'ye Ramada otelde kalmak için odaya girdik, sabahında Çeşme ve Alaçatı'ya geçme planı yaparken gece meydana gelen darbe teşebbüsü nedeniyle İstanbul'a geri döndük. Yapmış olduğum tatilde hiçbir plaja 1 lira dahil para vermedim, çok büyük paralarda harcamadım, 700-800 lira gibi yakıt masrafım oldu, 700-750 TL gibi otellere para verdim, 700-800 de yemek kahvaltı tekne turu kelebekler vadisi ulaşımı vs giderim olmuştur, toplamda maksimumu 2500-3000 arası para harcamışımdır, ama hayatımdaki en iyi deneyimlerden biriydi şimdi bakıyorum Keremcem gibi bir adamı 1 gece dinlemek için bu harcadığım para bile yetmiyor, bırakın beach kavramını bunlar insanların kendilerini farklı hissetmek için, storyler paylaşmak toplumda ayrıcalıklı bir yerde olduğunu ispatlamak için gittikleri yerlerdir, halk plajlarında öyle suriyeli muriyeli de yok, kelebekler vadisinde, kaputaş da, dilek yarım adasında. olympos da marmaris de bir tane suriyeli yada donla denize giren insan yoktu, hatta birçok ünlü halkla beraber saydığım yerlerde denize giriyordu.




  • Şu an aynı anda iki spor salonuna gidiyorum:

    - Biri personal training, saati 70 lira

    - Diğeri macfit, aylığı 100 lira

    Birinciye onlarca kat fazla ödememe rağmen birinciye gitmekten daha çok keyif alıyorum. Tesis bana istediğim kadar havlu sağlıyor, tuvaletlerde kağıt havlu var, dolaplar elektronik şifreli, ortam temiz, salon tenha ve en önemlisi görgülü insanlar var.

    Macfitte ise tuvaletlerde kağıt havlu yok, havlunu kendin getiriyorsun, musluk suyu basmalı olarak akıyor 10 saniyede bir pis düğmeye tekrar basmak zorundasın, dolaplar için kendin asma kilit taşıyorsun, ortam pis, kıç kadar soyunma odasında dünya kadar insan var, leş gibi kokuyor ve serseri dolu.

    Fiyatların yüksek olması ortamı bozacak insanları filtrelemeyi sağlıyor. Eğer ucuz olsa hiçbir yer aynı güzellikte kalmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mechatengu kullanıcısına yanıt
    İyi de işte olay zenginlerin ne istediği değil... Herkes aman zenginlerin tadı kaçmasın diye hareket etmek zorunda değil... yoksa zengine sorarsan fakir denize girmesin de der ne olacak yani?

    Kıyı kanunu diye bir şey var ve buna göre istisnasız bütün kıyıları halk kullanabilir ve bu engellenemez.

    Buradaki problem kanun uygulanmıyor, birileri halkın plajlarını gasp ediyor. birileri de rant için buna izin veriyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 9 Temmuz 2019; 14:34:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetkep

    Bırak Allah aşkına ya. Benim güzel bi sahilde denize girmeye hakkım yok mu? Plajlar halkındır. Beğenmiyorsan gitme, ayrımcılık yapma. Bütün güzel sahiller beach club olursa halk ne yapacak?
    Güzel sahilde denize girmeye hakkın yok. Hakkın olması için burada 3 kuruşun derdine konu açan bir insan olmaman gerekiyor. " Plajlar halkındır " muhabbetleri sıktı artık , halk plajlarında vakit geçirin işte , size ne beach'te ne kadar hesap ödendiğinden. Sizin gibi insanlarla aynı ortamda bulunmamak için ödeniyor o hesaplar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoyanDervis -- 9 Temmuz 2019; 14:43:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mechatengu kullanıcısına yanıt
    O kadar elitist olsam TRde tatil yapmam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kimse de ifşa etmemiş gittiği yerleri. Yazın abi mekan isimlerini bilelim kim ne kadar soyuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratalagoz kullanıcısına yanıt
    Ben izmirde yaşıyorum izmirde ki fakirlerin alayı aynısını der izmirde yaşıyorum son 5 yıldır çeşmeye gitmiyorum çok bozuldu😂 ama ibizaya gidiyormuş he tamam diyoruz bizde😉

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • NoyanDervis kullanıcısına yanıt
    üç kuruş dediğin para ile millet ev geçindiriyo. Ben oturmasını kalkmasını bilen, nasıl giyineceğini bilen, kimseyi rahatsız etmeyecek olan bir insanım. Halk plajı kalmadı ki gideyim. Belediyeciler mafyalara vermiş ilçenin en güzel sahillerini. Adamlar istediği gibi at koşturuyo. Benim derdim beach club' a girmek değil ki. O yerin en güzel sahillerinin beach club' a çevrilmesi. Sizdeki kibirden başka bişey değil. Benim oraya gidip oturacak param var Allah'a şükür ama bu enayilik bence.
  • Yazıya hiçbir eleştirim yok kesinlikle doğru bir ton böyle club var . Ama illa bunlara gitmek lazım değil . Bunlara bir dur demek lazım ve böyle olması ve bunların bu kadar çoğalıp diğer alternatifleri eritmesi rezalet bir durum . Bunun haricindeki tavsiyeme gelelim .

    Eğer plajları iyice araştırırsnaız daha makul fiyatlı plajlar olduğunu görebilirsiniz . Geçen hafta gittiğim çeşme boyalıkta kişi başı 80 tl harcamak gerekiyordu . Herhangi şezlong park yeri parası istemediler . 4 kişi 320 tl ye
    4 limonata , 4 pizza , 6 tane de 50 lik bomonti filtresiz bira alabildik . Fiyatı aşşağı yukarı alsancak , kızılay , kadıköy fiyatından farksızdı kannımca . Aşşağı yukarı normal kafede de bunları 250 ye falan yiyorsun .

    Özellikle adında club bulunanlardan sakınmanızı tavsiye ediyorum . Biraz da güzel araştırma yapınca daha iyi yerler ortaya çıkıyor .

    Umarım bu furya sona erer diye de noktalayım .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dj_Gençkan D kullanıcısına yanıt
    Değirmenin suyu nereden akıyor kardeşim?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ozaman bu beachlere gidenler keriz mi arkadaşlar. Hersey dahil 2 kişi 2500-3500 bandında dolu hotel var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matbaa da kağıt basıyormuş

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.