Şimdi Ara

Türkiye’nin ‘beach club’ mafyaları (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
7
Favori
35.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
197 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E5341BFEF

    öyle bi konuşmuşsun ki sanki izmir türkiye içinde ayrı bi ülke. bağımsız bölge.
    istanbullu da gider ığdırlı da gider izmire. ülkedeki her yer her türkün vatanıdır. memleketidir. aşırı ayrımcı konuşmuşsun. o istanbullu diye onun maldivler gibi denize girmeye hakkı yok mu izmirde? hakkı olduğunu görmüş olmuşsunuz zaten.
    yok dediklerin dogru tabiki ama benim umrumda değil
  • Gitmeyin arkadaşım gitmeyin!

    28 yaşındayım, İzmirliyim, çeşmede evimiz var. Kendimi bildim bileli denize cesmeye giderim. Ayayorgiye inmeyeli 6-7 yıl, alacatiya inmeyeli 5 yıl oldu. Anca bir sey almam gerekirse merkeze iniyorum, işimi bitirip dönüyorum o kadar.
    Son 5-6 yıldır İstanbullu işgali, cesmeye o insanları yürüyen cüzdan olarak gören, fiyat yükselttikce daha da populerlestiren snob kültürü de getirdi malesef. "Istanbullu" dediğim illa istanbuldan olmasi gerekmiyor. Bahsettiğim story atmak için gezen long weekendci bol estetikli ablalar ve müteahhit çocuğu elmali nargilecileri biliyorsunuz zaten.

    Herkesin yazlığı takibi yok ve denize gitmek en doğal hakkı. Benim önerim otel plajlarina gidin, günlük 50-60 liraya kahvalti dahil otel plajlarinda gün gecirilebiliyor. En azından insan muamelesi görür paranızla rezil olmazsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen bu işlerden anlamazsın 😁

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ne yani chp sosyalist bir parti midir?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pustO kullanıcısına yanıt
    CHP halkçıdır, halkın yanındadır, halkın sesidir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yerli turistin gözü açıldı, kusura bakmayın ama bu ülke içerisinde ağır bir godoman değilseniz eğer tatil mekanlarında yüzünüze bakan olmuyor. Antalya - Belek'te geceliği 2500 liraya otelde kalıyorsunuz, hizmet sıfır. kalite desen yerlerde. Bütün garsonları doğudan toplamışlar gelmişler (küçümsediğimden değil, bende zamanında Antalya, Kuşadası, Bodrum gibi yerlerde garsonluk yaptım ama garsonlar daha konuşmayı bilmiyor). Garson dediğin kişi oteli temsil eder.
    adama "Kardeşim bakar mısın sana zahmet" diyorum, ne var yeeaa diye cevap veriyor.

    Yazlık şehirlerdeki hıyartolarda tam cabası, eşiniz ile dışarıya çıkmaya gelmiyor. 2 dk boş bıraktınmı bir bakmışsın hop yanına birisi üşüşmüş. Hayırdır birader diyorsun, adam "Hayır, hayır" diye cevap veriyor. Birilerine vurmamak için kendinizi zor tutuyorsunuz.

    Bundan sonra Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde tatil yapılmaz. Yurtdışında tatiller daha ucuza denk geliyor.




  • Bütün ege sahillerini mafyatik kılıklı işletmeciler kapatmış. Bir hamburger bir pizza için 100 - 200 liraya varan ücretler istiyorlar. Şezlong parası giriş ücreti vs onlardan hiç bahsetmiyorum.

    Bu tip yerlere gidip para kaptırmak için enayinin ötesinde bir şey olmak gerek. Suriyelilerle halk plajına gidemem diyenler bir pizzaya 100 lira verince kendinizi elit mi sanıyorsunuz.

    Tanıdığım çoğu insan yurt dışı tatiline çıkıyor artık. Bu tip oluşumlara saçma sapan kalitesiz hizmet sunan otellere binlerce lira kaptırmaktansa gider iki ülke görür insanlar ufku genişler.
  • Chill Out kullanıcısına yanıt
    Euro 3₺ zaten 70 milyonda schengen var zaten😂

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elsa

    Beach club'ın sahilinde de kendi yerini yapıp oturabilirsin, kimse de gelip bir şey diyemez zengin arkadaşım.

    Alıntıları Göster
    Türkiye'de şu anki zengin kesim : %99 Görgüsüz, hödük ve sonradan görme ayılar. Bunlarla takılmak ve "elit" olmak için beach cluba girmem gerekiyorsa kalsın almayayım zaten.

    Bu başlıkta da kendilerini belli etmişler hemen.




  • radko kullanıcısına yanıt
    70 milyonun beach club a gidemedigi gibi Schengen'i olmamasi da normal.
    2-3 gunluk tatillerde keyif, konfor kacmamasi icin beach club ancak daha uzun sureli tatillerde yurtdisi bana gore daha mantikli. Beach club da para harcayabilecek maddi gucu olan insanlarin tatil amacli vize alma konusunda buyuk sikinti cekecegini de dusunmemekteyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • papasmurf P kullanıcısına yanıt
    Beach club gitmekle vize almayı nasıl aynı kefede karşılaştırırsın ülkede toplasan max 400bin kişinin schengen vizesi vardır.😆

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayatımda toplasam 2 ay denize gitmemisimdir, kum ve sıcak ilgimi çekmiyor , evde oturup kitap okumak, PS4 oynamak daha cazip geliyor .
    Plajlarda güvenlik ve düzeni sağlamak için ufak bir ücret karşılığında güvenlik koymak , tipi faul olanların girmesini engellemek güzel olabilir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carteryusuf

    seni çeşme de ki beach clup lara bekleriz :) 10-100-1000 kişi :=)
    Dosta korku düşmana güven veriyorsun bravo :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Ya ben tam anlatamadim ya da siz anlamak istemediniz.
    Beach clubda gunde 1000 liraya yakin para harcayabilecek (konuda daha buyuk rakamlar da konusuluyor) maddi gucu olan bir kisinin Schengen alma konusunda buyuk problem yasayacagini ya da yurtici fiyatlara da bakarak Euro ile harcama kismini kafaya takacagini dusunmemekteyim. Bu noktadan sonrasi da tercih meselesi. Ege/Akdeniz Beach Club ya da Yurtdisi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi papasmurf -- 11 Temmuz 2019; 20:21:3 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beach clubte şezlong 20, bira 30 lira, hamburger kola 30 lira olsa yine donla denize giren amca, Suriyeli ve yol yordam bilmeyeni ayırt eder. Günde bin iki bin lira para bırakmak ta nedir yahu. Millet te halinden memnun ha. Yemediğimiz laf kalmadı burda. Boşuna dememişler deveyi diken...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mechatengu

    Bu mesaj silindi.
    Elitliğini yesinler senin. Senin düşüncenle Türkiyede hiçbir yere gidilmez. Miami'ye falan gidebilirsin. Belki dışarıda yemeğe tekrar para harcamak istemeyecek annelerin çantasına hazırladığı sandviçleri görmeyeceksin evet ama koca göbekli, bir şekilde parayı gömmüş ayıların viski içerek karıların götünü kesmesini izlersin en fazla.

    Türkiye oğlum burası Türkiye. Elitliğinizi yiyim sizin. Daha farklı da yazardım da foruma işim düşüyor ban yemek istemiyorum. Elitizmmiş hele bak hele sen şuna. İdo Tatlıses ile elitizm yaşayacak. Adamın babası İbrahim Tatlıses mk.
  • mechatengu kullanıcısına yanıt
    Kız arkadaşınla gideceksin bistroda bira içerken locada oturan 5-6 erkek şampanya patlatıp herkese sıçratacak kız arkadaşın rahatsız olacak kalkıp bişey diyeceksin sonra ya onlar seni ya sen onları yaşasın elitizm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bizim ülkemizde hak eden değil işi bilen zengin oluyor. O yüzden zenginler görgüsüz oluyor. Yani doktor 8-9 bin tl kazanıyor ama küçük bir bina yapan ilkokul mezunu müteahhit, yaptigi binanin altindaki dükkanı markete kiraya verip 30-40 bin tl kira alabiliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 11 Temmuz 2019; 22:3:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seza kullanıcısına yanıt
    Haklısınız valla,dün akşam karşıyaka çarşıdayım orada aynı kendimi ırak/erbil de sandım bi an izmir son yıllarda o kadar yozlaştı ki izmiride resmen,esnafa,dönercilere falan bakıyorum ayak basmazsın leş tipler,çalışanlar her yer faça boyun bile dövmeli tipler. Yolda yürürken her an kapkaça uğrucakmış gibi hissediyorsun rezalet ya.

    Aynı manzaralarla 2014'de istanbul taksim çevresinde karşılaşmıştım ora daha da berbat çoğu yerde arapça tabelalar ve sarıklı cübbeli,çember sakallı doluydu çoğu yer şimdi düşünemiyorum istanbulu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam ülkemizde plaj, meyve sebze halleri, pazarcılık, pavyon, birahane, eğlence mekanı civarı cirosu inanılmaz yüksek marketler gibi akıl almaz paralar kazanan işler pkk nın kazanç kapılarıdır ve ülkemiz buna nedense ses çıkartmamaktadır.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.