Şimdi Ara

Türkiye’nin ‘beach club’ mafyaları (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
368
Cevap
7
Favori
35.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
197 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zortak Z kullanıcısına yanıt
    Valla hayat sana güzel kardeş.
    Yedi yıldızlı otelde ömrünü geçirecek gücün varsa bir teknen varsa böyle düşünmekte haklısın (empati yapıyorum)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mechatengu

    Bu mesaj silindi.
    ben fiyatından şikayetçi değilim fakat madem o kadar para veriyor isek ona göre hizmet görelim. zorla koymuşlar sanki elemanları birşey istiyorsun yarım saate geliyor. o kadar para kazanıyorsan hakkını vericen.
  • radko kullanıcısına yanıt
    cesmede beach clublere gidince zengin mi oluyorsun ? 13 14 yaşında ergensin sanırım
  • Her amerika vatandaşı da, lasvegasta ki eglence mekanlarına gidemiyor... Her ülkenin lüks mekanı ayrı ve daha çok turizm geliri düşünülerek yapılıyor... Hitap ettigi gelir grubu farklı, yani ben fazla yadırgamıyorum. Bacasız fabrika gibi bir şey...
  • mechatengu kullanıcısına yanıt
    Sana aslında cevap verilmez ama okudum okudum kuruldum sana insan müsveddesi...

    Elitizmini yerim senin ben, kime göre neye göre ELitsin oğlum sen? Kim dedi Elit iyidir, herkes Elit olup etrafını hor görmelidir, sen mi koydun HALKIN denize girmesinin standardını? Paran çok diye mi sahip oldun denizin kıyısına?

    Oğlum senin nasıl bir mantığın var lan? Sen zengin olacan eeeee, cluba gidip viskini yuudumlayacan eeeee, tabi sen çok uğraştın zengin olmak için, dedenin mirası değil ezdiğin?!?! veya de ki çok çalıştın harbiden zengin oldun, gene soruyorum tapusunu mu verdiler kıyıların sana? benim için mi kazandın o paraları? sen çalıştın ben mi ezdim de kıyılar senin oldu? SEN HAYIRDIR ULAN HAYIRDIR?!?!?!?!?

    Bu fikirde olan, etrafını hor gören, parayla adam oldum sanan ne kadar züppe elit varsa topunun 7 ceddine buradan her türlü gider...

    Aklınızı başınıza alın, adam olun insan olun...
  • Ucuz olan yerdede keko çok olur, beşiktaşdaki swiss otelin havuz kullanim fiyatini sordum 345 tl kişi başi hafta içi, 2 kişi gideceğiz 690 tl, bu parayi niye veriyorum rahat etmek için. Birde buradaki halk plajlari maalesef miami south beach değil, haberlerde surekli görülüyor ne halde olduklari.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trojana -- 10 Temmuz 2019; 22:40:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitim kalitemiz düştü, insanlığımız yerin dibine girdi pirim.
    Durum böyle olunca zengin, zenginliği cebindeki para zannedip insanlıktan nasibini almadı.

    Fakir açlık derdinden bırak eğitimi karnını doyuracak şeyleri zor alınca insanlarda tabakalaşdı, katmanlaşdı tıpkı üzerinde yaşadığımız 3 günlük dünya gibi.

    Eskiden fakirin çocuğu ile zenginin ki aynı mahallede oynar fakirin çocuğu salçalı ekmek yiyorsa zengin ayıp olmasın diye kendi çocuğuna salçalı ekmek verirdi.
    Yada ikisinede şöyle kallavi bir köfte ekmek yapıp verirdi ayrım olmasın diye. Şimdi zengin fakiri sokakta görse münasip bir yerine tekmeyi basıyor bize fakirlik bulaştırır allah korusun diye.

    Üstadım dedim ya insanlıktan çıktık hemde her yerde, her şekilde.

    Hayvanlar bile hem kendi hemde farklı cinslere bizim birbirimize duyduğumuz saygıdan daha fazla saygı duyuyor. Bizler ise sadece bizden daha güçlü ve daha zenginlere saygı duyar olduk.

    Neyse bir kaç hatıramı anlatayım da dertlenmem tam olsun.

    Geçen yaz akçay'da pansiyondaydım ama çok güzel bir yer deniz 50m ötende, yeme içme 100m ötende. Plaj herkese açık.
    neyse plaja bir gittim plajı afedersiniz necaset götürüyor. Yerde bira içip şişeyi kıranmı, mangal bile getirmeyip kömürü sahilde yakanmı, çişini kakasını kumlara yapanmı.
    Afedersiniz ama bir baktım ve bunlar insan değil HAYVAN bile olamaz hayvan çişini yaparken kıyı köşe bulup ardından işi bitince üstünü toprakla kapatırken, bu yaratılışları insan suretinde olan ama türü ve cinisi tespit edilemeyen yaratıklar sürüsü gibilerdi ve içimden cinsinizi sinkaf edeyim diyip geçtim.

    Neyse tatil için oteldeyiz söylemesi ayıp geceliği kişi başı 2000 tl 2. Gün baktık sibel can konseri var a güzel akşama eğleniriz dedik saat 10 gibi kahvaltımızı bitirip eşim ile biraz sahilde yürüyelim dedik.
    Sahile inerken bir sıra gördüm hayırdır dedim baktım ciddi bir sıra heralde bedava bir şey var dedim. ama insan ya meraktan yada ... derler ya bende meraktan sıradakine sordum ne için bekliyorsunuz diye? Demesinmi sibel can konseri varmış onu bekliyoruz dedi.
    Bende yahu akşam değil miydi o sabah mı geliyormuş diye yürüyerek sahile giderken sıranın başına geldim ve çalışanın feryadını gördüm "sayın misafirlerimiz konser saat 22 de akşam 10da lütfen şimdiden sıra yapmayın" ama nafile. Dedim ya zenginide eğitimsiz adamlar akşam 22 ye kadar dönüşümlü tanzim satış kuyruğu gibi sırada beklediler ve 22 de ne oldu dersiniz? Tabikide kavga çıktı. O sırada bizde barda söylemesi ayıp maden suyumuzu yudumluyoruz barmen bizi ve yanımızdaki diğer çifte dert yandı bu ne abi sanki daha önce sanatcı görmemişler diye yanımızda çiftin hanımı ise kocasına hep beni böyle ucuz yerlere getiriyorsun ve senin yüzünden avam tabaka ile tatil yapıyorum diye dert yandı.
    Manzaraya bak bir yanda eşine ucuz otellere geliyoruz avam tabaka ile tatil yapıyorum diye hayıflana hanımefendi, bir yanda bir konser için yiyecek yardımı gibi sıraya geçip birbirini yiyen insanlar, bir yanda altı üstü bir sanatcı nekadar ayıp şu yapılan diye hayıflanan yüce gönüllü emektar barmen.....

    Neyse üstadım geçen sene çeşmede altınkum'dayız dedik bizim neyimiz eksik bizde bir beach yapalım. Gittik beache giriş kişi başı 100 tl dedi hay hay dedik girdik. Neyse şezlonga oturduk koşa koşa biri geldi abi abi ABİİİ diye. Hayırdır bir şeymi düşürdük dedim yok abi şezlong parası kişi başı 50 tl dedi. Dedim girişte 100tl verdik. Abi o giriş bu şezlong parası dedi. Neyse dedim verdim parasını yolladım. Bir güneş kremi sürünelim derken başımda biri bitti. SİPARİŞÜNÜZÜ ALAYUM. Siparişim yok sağol dedim. ne dese beğenirsiniz? SÜPARÜŞ VERMEDEN OTURAMAN. ne alaka dedim hem girişe, hem şezlonga para verdik ve şuan bir şey istemiyorum lokantaya gelmedim canım bir şey çekerse alırım dedim ama nafile illa sipariş diye tutturunca mekanın işletmecisini veya sahibini getir dedim ardından toparlanıp gelen işletme sahibinden ücret iadesi istedik önce vermem desede sonra polisi arayınca ücret iadesi yaptı ve çıktık...

    Neyse çok yazdım azizim
    Eskiden zengin böyle böbürlenmez fakiri hor görmezdi. Böbürlenen olursada toplum tarafından ikaz edilip kulağı çekilirdi.
    Şimdinin zengin ak gezenlerinin burunları kaf dağında hor görmeyi bırak birde mileti aşağılıyor.
    Tabi hoca osursa cemaat sı..ar lafı çok doğru.
    Eskiden adap usül erkan bilirdi herkes. Beyefendilik hanımlık vardı şimdi eğitimli zengini bile usül adap bilmiyor, fakirden ne bekleyeceksin üstadım...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önümüzdeki bayram yine görürsünüz , girişi 200 tl olan bütün plajlar , gecesi 1000 tl olan bütün oteller ve porsiyonu 100 tl olan bütün restoranlar yine tıka basa dolu olacak.

    Giden memnun , gitmemeyi tercih eden memnun, gidemeyen de oturup düşünsün "ben niye gidemiyorum" diye

    yada burada klavye delikanlılığı yapanlardan biri de yukarda paylaşılan videolardaki gibi kameraya çekerek gidip bedavadan girmeye çalışsın aya yorgiye de görelim ne oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitmeyin kardeşim çeşmeye. Eskiden bodrumda öpüyorlardı şimdi çeşmede. Ne güzel yerler var didim Kuşadası vb. Hem nerde cokluk orda mokluk demişler. Çeşmede adım atacak yer yok ne gerek var ya. Bundan 15 20 sene önce kimse suratına bakmıyordu oranın. Ulan ne özenti milletiz be çeşme güzelmiş bilmem neymiş geçin bu ayakları herkes hava civa peşinde instagramda yaşanıyor hayatlar artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darwin7 -- 10 Temmuz 2019; 23:0:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Blgrçoban kullanıcısına yanıt
    çadırda mı yattın?
  • ahmetkep kullanıcısına yanıt
    gece hayatı olan bu fiyatları yadırgamıyor zaten, normal halk da gece kulübüne eğlenmeye gidemiyor, kapıdaki bodyguard tayfası bir bahane ile almaz içeri kız almadıklarını dahi görmüşlüğüm var biz de sizinle girebilir miyiz diye soruyorlardı, içeride aynı mantıkla örneğin şu ara mekanına göre 70lik ciroc için 1200-1500tl civarı fiyatlar istenir, yanında redbull vs. ikram olarak getiren de var ayrıca para alan da var, vodkanın şişesi migros'ta en son 320tl idi sanırım, yazlık yerlere de beach club denmesinin, ona göre yüklü ruhsat paraları alınmasının sebebi bu zaten, hitap ettiği kitle farklıdır, bunu kabul edin etmeyin gerçek bu fakat artık niye göze batıyor, türkiye'de artık sınıfsal ayrımlardaki uçurum iyice belirginleşmiş durumda, bir taraf çöp karıştırırken öbür taraf 2-3 şişe şampanya açtırıp adamın bir yılda evine giren tüm parayı bir gecede yiyebiliyor, fiyat azaltıp sürümden kazanmak gibi bir derdi yok yani kimsenin

    çok basit bir şey söyleyeyim sana mesela ara rezervasyon yaptırmak için fix menü olan birkaç meyhaneyi fiyatları sor, kalburüstü mekanların çoğu geri döneceğiz diyerek dönmez bile çünkü adam dolduruyor zaten, sen gelsen nolur gelmesen nolur adamın düşüncesi bu, ayrıca asgari ücretli dediğin o tayfa hiç ummadığın yerlere girip çıkmaya çalışıyor merak etme, tek içki alıp mekandaki hatunlara salça olmaya çabalayan çok sayıda çakal var "bi de şoraa gidek" kafasıyla hareket edip dadandıkları, eğlenmeye falan da değil yani sırf huzursuzluk vermeye geliyor, çekiyor tofaşı açıyor son ses müziği birasını falan ankara havası oynuyor adam mekanların orda, niye yani? bunun maksadını anlatsana bana, biri sataşsın da olay çıkaralım dışında ne olabilir?
  • Aman uyandırmayın. Bu salaklar buralara dıgılsın. Biz rahat edelim. Bu salaklar buraya dıgılmasa bizim takıldığımız yerlere salça olurlar, bizim takıldığımız yerlerdeki insanların ahlakını bozarlar, ona buna 100 lira bahşiş atarlar. Sizin önünüzdeki alanda selfie atarlar, sonunda da sizin asabınız bozulur.
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    öyle bi konuşmuşsun ki sanki izmir türkiye içinde ayrı bi ülke. bağımsız bölge.
    istanbullu da gider ığdırlı da gider izmire. ülkedeki her yer her türkün vatanıdır. memleketidir. aşırı ayrımcı konuşmuşsun. o istanbullu diye onun maldivler gibi denize girmeye hakkı yok mu izmirde? hakkı olduğunu görmüş olmuşsunuz zaten.
  • Adam yemin ediyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radko

    Eve 3300₺ yemeğe,içmeğede 1500₺,min git-gel 2000₺ yol parası desek 2 kişi oldu 6800 yau bu paraya bodrumda-antalyada ultra herşey dahil hıgh class hotellerde kalırsın 1 hafta yediğin önününde yemediğin arkanda tatil yaparsın.
    6800₺ masraf yapıcan apartman dairesinde 7gün kalmak için hiç akıllıca değil yani tatil demek daire kiralamak değil zaten.
    bodrumda antalyada ultra her şey dahil otellerin kişi başı geceliği 1000 liradan başlıyor hocam sen çok geride kalmışsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-0EFF95B10

    3500₺ verip dünyaca ünsüz dj'ler dinleyeceğine o paraya tekne kiralayıp kafayı dinlersin.
    Ayrıca 3500 TL verip dünyaca ünlü dj'leri yurt dışında efsane festivallerde bir arada izleyebilirsin =)
  • yasaluyari kullanıcısına yanıt
    rica ediyorum caktirma egenin oteki tarafinin da icine etmeyelim. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye'de tatil sadece geçen yıl yaptım. O da tahminlerimdeki gibi çok sıkıcı ve hizmet açısından pek tatminkar değildi. 2017 yazında Rodos'ta tatil yapmıştım. Malum euro kuru ve işsizlikten dolayı yurtdışına çıkamıyorum ama yaptığım en iyi tatil oydu diyebilirim. hem ucuz hem de baya bir yer gezdim. 150 euro'ya beş gün tatil yaptım.
  • ofamof kullanıcısına yanıt
    Biz anca UMF TV ile yetiniyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sıkıntılı tipler benim açımdan sadece beachlerde değil, geçen eşimin dövmesi için Alsancağa gittik, karnımız acıktı kırçiçeğine oturduk, karşımıza iki tane suriyeli çocuk geldi, büyük yogurt kovalarını bateri gibi bir şey yapmışlar, kafamızı ütülediler.

    Ağzımıza lokma atacağız, cart suriyeli dilenci "pere, pere, pere", onu yolluyorsun tipi düzgün boynunda engelli derneği kimlik kartı, engelli tiyatrosu bileti satmaya çalışıyor, onu gönderiyorsun arkadan çiçekçi, onu yolluyorsun kucağında bebekli abla "açız" diyor, o gidiyor elinde kolonya, dandik şeker olan bir tip "askere gidiyoruz harçlık". İçeride masa boşalasıya kadar cinnet geçiriyordum.

    Yürümeye başladık karşıdan "merhaba griiinnnpiiis hakkında bilgi verelim" diyen öğrenci, onu atlatınca arkasından unicef satışçısı. Zaten kalabalığın içinde bir tomar abuk subuk insan. Bir daha alsancak mı asla. Giderim 360 a, kırçiçeğinden bir tık fazla öderim ama bu tiplerle uğraşmam.

    Aynı şey deniz içinde geçerli, zaten çeşmede boyalık, ılıcalar gibi iki halk plajı var durumları ortada, alt komşum, milyon dolar yatırmış denize sıfır villa almış ılıcalarda cumartesi-pazar izmire dönüyor. Pazartesi - Cuma kalıyor yazlıkta.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.