Şimdi Ara

Türkiye Kanser Oranı %25 !! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
3.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ilhan_28 kullanıcısına yanıt

    Koronayı geçin, yanlış tedaviler yüzünden kaç kişi öldü ona gelin  


    Ortalama yaşam süresinin üzerindeki insanların yaşa/yaşlılığa bağlı ölümleri de koronaya bağlandı.

    Korona olduğu tespit edilip yatış yapılan ve yanlış tedavi prosedürleri sonucu ölen insanların ölümü de koronaya bağlandı.

  • Bütün hastalıkların kaynağı üzüntü, keder.
    O yüzden ciddiye alnayacaksın bu hayatı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye de herzaman sigara tüketimi yüksekti fakat oran böyle değildi. GDO yu serbest bırakan, Avrupa'da yasaklı tarım ilaçlarını Türkiye de kullanıma açan, ıspanak yedi diye insanların olebildigi, tavuk yemeyi intihar etmek haline getiren akp ye teşekkür ederim. 20 yıldır bu adam hepimizi kanserden geberticek diyorum zaten. Millet hakettigini aliyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beslenme şeklimiz değişmeli.


    tüm suçu alkol ve sigaraya yüklemek kolay tarafın işin. japonyada ve yunanistan ve bir çok ülkede sigara ve alkol bizden daha fazla, ve kanser oranları bu oranda mı bakmak lazım.


    mümkün olduğu kadar doğal yesek, vücut çok sorunu tolere edebilecek düzeyde bir makine.


    daha az yemek daha iyi bence.


    2 öğünlü beslenme, yada tek öğün (yakın zamandaki hedefim bu) yemek doğru olabilir.

  • lazer__ kullanıcısına yanıt

    zaten sanayi neden şehrin içlerinde olur ki. tedbir, denetim de yok

  • Rhodium kullanıcısına yanıt

    sebeplerden 1. ve 3. olmasın, stres tek başına hepsinin yerini tutar. stres, yalnızlık... bunlar varken sigara-alkole vs. gerek kalmıyor

  • Olay sigara falan değil sigara çok zararlı evet ama sandığınız kadarda sigara içiyoo kanseer gibi durumu yok
    Bizim ülkemiz için konuşursak bizim ana kanser sebebleri
    1-Aşırı kötü beslenmek
    2-Stres
    3-Hareketsiz yaşam tarzı
    Biz çok saçma sapan bir yeme kültürüne sahibiz çok yiyoruz gerçekten çok yiyoruz obezite oranımız çok fazla ki
    sadece obezite değil bizde ideal kilosunda olan insan sayısı %40-50 dir.
    Ve hareketsiziz
    Bizim dedelerimizde sigara içiyordu ki onların dönemin içtiği sigara tam sigaraydı bizim şimdi içtiklerimiz zaten çocuk sigarası.
    Dedelerinize bakın fazla yemek yemeyen ve çalışan dedeler nineler daha uzun yaşayan ve sağlıklı tipler
    Ve gıda konusunda çok net ağır yaptırımları olan standartlar getirmemiz lazım bir kahve içiyorsun içinde kahve dışında her halt var
    Meyve suyuymuş kolaymış gazozmuş zaten ya şeker ya tatlandırıcı bombası
    Oturup lokantada yiyeyim desen yağ bombası
    Benim kişisel görüşüm ve tavsiyem
    Olabildiğince hayatınızda spor olsun en azından haftanın belli günleri 3-5km yürüyüş şeklinde ve yemekleride hazır gıda tüketmemeye çalışın şinitzel alma git tavuk göğsünü dilimlettir haşla ye geç
    Masaya oturunca mideyi yemekle değilde salatasıyla suyla vs doldurun 100-150gr yemek yiyin kalkın
    Zaten ideal kilonun üstüne çıktıkca 40+ yaşlara damar tıkanıklığıyla giriyorsun
    Şeker hastalığı zaten herhalde olmayan yok ülkede
    Onu yemem bunu yemem tribine girmeyin ama hergünde fast food yemeyin tavuk ye tost yap peynirli salata yap balık ye geç.
    Krakermiş toz kahveymiş şuymuş buymuş günlük rutininize girmesin
    Sigara kullananlarda mümkün olan en hafif sigarayı mümkün olduğunca az şekilde içsin biz türk gençleri kafeye bi oturunca zaten 5dk da bir tak tak yaktığımız için kraker yer gibi sigara yiyoruz organlar boğuluyor
    Günde 5-10 dal iç sal her araya çıktığında içmene gerek yok kafede otururken sürekli ağzında olmasına gerek yok hatta evde de mümkünse 1 defa çık balkona iç bi daha içme yanına küllük alıp hurra içince günde 1.5-2 paket yiyorsun
    Otu moku kafaya takma çözüm odaklı yaşa
    Yine kanser olabilirsin en azından olursanda genetik faktörmüş ben elimden geldiğince sağlıklı yaşamaya çalıştım dersin.
    Genetikten kaçış pek yok yatkınlık oranın yüksekse bi noktada patlıyo zaten

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • çevremde ciddi içki içen çok insan var , kanser vakası olmadı hiç birinde.


    Beslenme , Genetik , Stress , Temizlik kimyasalları daha ciddi etken.


    Beslenme : Kanser alt gelir grubunda daha yaygın gibi , dahada yaygınlaşacak.Falanca-Filanca demeyin çocukluğu fakit geçen , dışarıdan yiyen çok zengin var.Yiyecek katkıları , tarım ilaçları vb.


    Genetik : Kan bağım olan hiç kimse baba-anne tarafı kanser olmadı.Bir kişi bile hatırlamıyorum.


    Stress : Çok önemli , artık babalarımıza vb göre en az 40-50 kat fazla uyaran ve stress var.Babam mesela kimseye eyvallah etmezdi biz daha ılımlıyız.


    Temizlik kimyasalları : Çok ciddi bir etken bence , Annem OKB arada takılırım ilerde kanser olmazsak sayende diye.Durulama vb temas çok önemli.



    bu aralar çok yakınım birisi nadir bir kanserle mücadele ediyor , çok zor Allah kimseye vermesin , hastaneler zor , özeller masraflı (tamam tedavi bedava ama dolaylı masraflar var) .Bizim ilacımızı Sgk karşılıyor ama tedarik sıkıntılı arada boşluklar oluyor , dışarıdan el altından buldum ancak 1000 usd civarı kutusu.Birde sahte vb olabilir diye korkuyorsun.Hayatımda ilk defa sağlık güvencesi gerekiyor ve durum bu , tam rezillik.


    Şahsen ben olsam , tedavi vb uğraşmam , ağrı kesici vb ile bir sayfiye kasabasına gider , zamanımı doldururum.Ama yakınınız olunca neyi önce satarım sıralaması yapıyor insan.





  • Uygarlık Yoluyoutube
    Mustafa'nın kanalı: https://www.youtube.com/channel/UCHP1INAu7BADNsIHQ-1PeOQ Giriş Müziği https://www.youtube.com/watch?v=OCZ4sue9Ugo Videolar; Pixabay adlı kişinin Pexels'daki videosu Krypto Trekker adlı kişinin Pexels'daki videosu Pressmaster adlı kişinin Pexels'daki videosu Abraham Braun adlı kişinin Pexels'daki videosu ArtHouse Studio adlı kişinin Pexels'daki videosu Kelly L adlı kişinin Pexels'daki videosu RODNAE Productions adlı kişinin Pexels'daki videosu Kindel Media adlı kişinin Pexels'daki videosu Peter Fowler adlı kişinin Pexels'daki videosu Luciann Photography adlı kişinin Pexels'daki videosu Alexander Bobrov adlı kişinin Pexels'daki videosu Twicce Switzerland adlı kişinin Pexels'daki videosu Kelly L adlı kişinin Pexels'daki videosu Tima Miroshnichenko adlı kişinin Pexels'daki videosu Matthias Groeneveld adlı kişinin Pexels'daki videosu cottonbro adlı kişinin Pexels'daki videosu
    https://www.youtube.com/watch?v=-Mjto4CdGy0
  • stableRevulation kullanıcısına yanıt

    Yalnızlık ve kanser ilişkisi kuramadım...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dandik bir virüs için dünyayı ayağa kaldıran sistem kanser gibi ölüm oranı çok çok daha yüksek olan bir hastalık için kılını kıpırdatmıyor. covid zırvası ile yüzünde çaput parçası yok diye cüzzamlı muamelesi gören vatandaş kanser edici gıdaları tüketmeye mahkum ediliyor. dün insanları nasıl 4 duvar arasına mahkum edip sözde covidden korudularsa uygun tedbirler ile insanları kanserden korumaları gerekir.

  • Türkiye ile Avrupa gıda kodeksi bir karşılaştırılsın.

    Sözüm bu kadar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Biontech kanser üzerinde çalışıyor. Aşısıydı sanırım. Üzerinde çalışıyorlar. Abd başkanında özel çalışan ekibi var sırf bu konu üzerine. Bir şeyler çıkacaktır. Kanserde belkide tarih olacak verem gibi günün birinde belkide değil kesin olacaktır.

  • Google'a Ergene Nehri yazın ve çıkan görsellere bakın.Evime sadece 2 km uzaklıkta.Asıl kanser Trakya'da.

  • Konu nerelere gelmiş :)) hemen bende artistlik yapıyım
    1- ülkemizdeki sağlık istatistiklerinin pek çoğu doğru değil. Özelliklede kanser! İstatistik=amerika!
    2- abd de, kadınlarda akciğer kanseri görülme oranı, sigara kullanım oranının artmasıyla artıyor! Yani sigara ciddi risktir!
    3- canınızı sıkmayın, gülün eğlenin. Çünkü GENETİK faktör de vardır!
    4- aslında 1, bu sebebten vardır! Ağrılarınızı, ağırlıklarınızı hafife almayın! Lütfen doktora gidin!
    5- genetik etkenleri saymazsak, Hergün taze gıda, mevsiminde gıda, günlük egzersizler! Yani köy ve kasabalarımızdaki beslenme ve yaşam şekli, en sağlıklı olandır!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    Bunun yerine insanlar sağlıkli beslense az yese ve sigara alkol ve bir çok gereksiz şeyi hayatından çıkarsa. Kansere ilaç çözüm değil. Kanser bir defa girdi vücuda geçmiş olsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gelin bir de Trakya bölgesine görün kanser oranını.Her üç kişiden biri kanser.Sebebi ise denetim olmaksızın 3409 sanayi tesisinin 40 yıldan beri kimyasal pisliklerini Ergene Nehrine salıp bölgeyi kanser yatağına çevirmesi. Lütfen Google'ye Ergene Nehri yazın ve çıkan görselleri inceleyin ne dediğimi anlayacaksınız. En ölümcül kimyasallar gürül gürül akıyor bu nehirde.Denetim,arıtma hiçbir şey yok lanet olsun para için dünyayı cehenneme çeviren insanlara.İçtiğimiz sularda bile siyanür,arsenik,civa bulundu gerisini siz düşünün patronların milyarder olması için zehirleniyoruz kendi topraklarımızda.80'li yıllarda istanbula fazla gelen tekstil,deri,plastik ne kadar boktan pislik iş varsa hepsi Trakya'ya yıkıldı ANAP çılar tarafından.

  • Bence daha fazla çoğu kişi kanser olduğunu bile bilmiyordur.Sağlıksız mamuller çok fazla denetim yok üstüne birde stresli yaşam derken al sana bomba.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 6 Temmuz 2022; 12:44:6 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.