Şimdi Ara

Türkiye - İspanya Avrupa Basketbol Şampiyonası [2. Maç 6 Eylül 2015, 22.00 (NTV Spor)] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
1
Favori
2.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LGBT

    turkoların işi bitti dahada alıntılamayın mesajımı... Yetmedimi bu dersler sizeeee yetmedimi?

    Senin memleket neresi..açık açık söyle maçlarını takip edelim. Yoksa bir devletin yok mu aaa türkçe de yazıyorsun sevindik öğretmişiz sana.öğrenmişsin si si..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LGBT

    turkoların işi bitti dahada alıntılamayın mesajımı... Yetmedimi bu dersler sizeeee yetmedimi?

    iteleye iteleye Türkçe yi öğretmişiz bu yavruya, yeter ona bu eziyet. alemlerde renkli rüyalara daldırmaya devam edicekler kendisine.
  • Yav Ispanya'yi yenmemize gerek yok akli olan basketbol bilen zaten yenebilecegimizi dusunmemistir. Bizim icin asil onemli olan Italya maciydi sirada ise Almanya var. Ispanya ile aramizda cok kalite farki var bunu goz ardi etmeyin. Turnuva stratejisi ile ilerleyebildigimiz kadar ilerleyecegiz kimse buyuk basari beklemesin, eksik bir kadroyuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al bi osek kafan yerine gelsin hewal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ergin Ataman'ın koçluğuna laf etmeyeceğim ama adam tam bir karakter yoksunu.
    Kendisine Obradovic'i örnek aldığı çok belli. Kendi takımındaki oyuncuları tokatlayıp kadro dışı bırakıyor.
    Ancak burada ki farklılık o kadar bariz ki;
    Obra bunu oyuncuya moral aşılamak adına, kendine gelmesi adına yapıyor
    Ergin Ataman bilinçsizce

    Eminim Ergin Ataman, günün birinde çok ciddi bir turnuvada (EuroLeague final four gibi) Fenerbahçe'yi elerse falan, Ben Obradovic'den büyük bir koçum diye açıklama yapar.
    Bu kadar da şirazesiz bir adamdır kendisi.

    Maç hakkındaki görüşüm ise;
    Biz takım olarak çabuk demoralize oluyoruz, 2010'dan sonra hep aynı şeyi gözlemledim. Kalburüstü bir takım geldiğinde veya kendi ayarımızda bir takım geldiğinde oyunu tutamayıp 1 veya 2 seri yediğimizde (8-0,10-0 gibi seriler) direk düşüyoruz. Ancak İtalya'ya bakıyorsunuz, kazanmamız elbette mükemmel ama iş son topa kalmıştı.
    Bizim ilk önce çözmemiz gereken şey oyunun içinde kalmak, mental olarak bırakıyoruz çünkü. Ayrıca, İspanya maçında biz değil İspanyollar maçı bıraktı. Zaten son çeyreğin son 5 dakikasını hangi oyuncularla oynadıklarına bakarsanız (tamamı rotasyon oyuncuları) ne demek istediğimi anlarsınız.

    Almanya'yı yenmemiz gerekiyor. Nowitzki gibi çok önemli bir tecrübe bu şampiyonada takımın başında. Muhtemelen son turnuvası bu olacaktır. Pek çok veteran oyuncunun bu yıl son turnuvası olacakmış gibi hissediyorum ve bu elbette çok üzücü.

    Almanya'yı takım olarak değil de, Nowitzki ağırlıklı yorumlayacak olursam zor bir takım, Nowitzki inanılmaz bir tecrübe katıyordur takıma, her ne kadar diğer oyuncular genel itibariyle bizim oyuncularımızın seviyesinde olmasa da;

    Takım olarak değerlendirirsek şansımız çok fazla. Kazanacağımızı düşünüyorum ama her zaman yaşadığımız seri yeme ve mental düşüş yaşama problemlerini yaşamazsak ve sürekli maçın içinde kalırsak, daha da iyisi maç ya da 1. veya 2.periyot başlarında güzel seriler yakalayabilirsek maç bize bakacakmış gibi hissediyorum.

    Kurgu tamamiyle Almanya ve İzlanda'yı yenelim, yenebiliyorsak İtalya, İspanya veya Sırbistan'ı da yenmeye çalışalım şeklinde yapılmış.
    Bu noktada İtalya ile güzel bir başlangıç yaptığımızı söylemek lazım. Ancak Sırbistan o kadar kolay lokma olmayacaktır.

    İspanya'nın ise olayı hızlı hücumlar ve yüksek yüzdeyle atılan şutlar. Her zaman Sırbistan'a karşı oynadıkları gibi oynayamazlar. Hiçbir takım her zaman bu kadar kötü yüzde ile oynamaz. Birkaç maç denk gelir böyle durumlar ve kaybederler. Kaybetmelerinin temel sebebi de buydu aslında.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ITTF


    quote:

    Orijinalden alıntı: SenJi

    quote:

    Orijinalden alıntı: hotel california


    quote:

    Orijinalden alıntı: SenJi

    Ergin denen kalitesiz herif gitmeden bu takım başarılı olamaz.Fenerin yerinde olsam oyuncu bile yollamazdım milli takıma.

    Troller dışında birde böyle Provokatörler var.
    Sanki Türkiye de ergin Ataman dan daha iyi hoca varmış gibi Konuşuyor fanatizmi körüklüyor

    Ulan sizler GSlisiniz sizden ne tür cevaplar çıkıcak.Siz kalitesiz bir sporcuyu GSli diye hertürlü sorunu örter baş tağcı yaparsınız.Ergin denen şahıs Dünya 2. olmuş bir takımı rezil ediyor.Adam bildiğin türk basketine bir kara leke,bir lanet.Geldiğinden beri takım başarısızlıklara sürükleniyor.Bogdan Tanjević o adama dünyanın en iyi 2. takımını bıraktı ve o beceriksizliği yüzünden takımı mahvetti.Bu takımın Bogdan Tanjević gibi ADAMLARA ihtiyacı var.Eğer ülken ergin gibi karpuzcularla doluysa o zaman yabancı getiriceksin.

    Hocam yapma allah askina, o kadro ile bu kadro bir mi?hidayet, kerem tunceri takimi sirtliyordu. Ersan da cok formdaydi. Semih formdaydi. Omer asik vardi,pota altini domine ediyordu. En onemlisi biz gaza getiren taraftar vardi. Bizim dereceye girdigimiz organizasyonlarda hep ev sahibiydik.Yani ergin ataman iyi ya da kotu ama o kadro ile bu kadro arasinda cok fark var. Cogu cok genc bu kadronun.

    Yav kardeşim şimdi diceksin sen FBlisin o yüzden ergine laf ediyor diye ama alakası yok.Milli takımda birliği destekleyen biriyim ama ergin denen torpilli herif takımı tasiyamiyor.Ya enes kanter gibi bir yıldızın var.Bu çocuğu kazanmaya calis.Takımı aile gibi bütün yap.Bu kadro genç kadro kolay sekillendirilir. En güçlü rakibe bile o birlik ve beraberlikle sürpriz yapabiliriz.Kaldiki suanki kadromuz iyi.Ama ergin denen şahıs gerçek KOÇluğu bilmiyor.O adam takımı ailesi gibi görmeli,takımı bir butun haline getirmeli,gs fb gibi olaylara girmemeli milli takımda,oyuncuları kazanması vs. Ya bu adam İspanya maçındaki rezaletten sonra basın mensuplarına hatasını örtmek ve konunun kapanması için gidip "bu gece daha büyük bir sorunumuz var oda Şehit haberleri" diyerek sırf millet laf etmesin diye şehitleri konuşup gitti.Allah aşkına bu nasıl karaktersizliktir.Ya ben baskette Efes gs fb bjk ve neredeyse tüm maçları izlerken keyif alan bir insanım.Baskette gs fbye çok bakmam.Heleki ülkedeki takımların başarısı beni gururlandirir baskette.Ama ergin geldiğinden beri milli takımdan haz almiyorum ve bu adamın yarattığı basket taraftarlığı yüzünden GSdende ciddi anlamda nefret ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultralisan


    quote:

    Orijinalden alıntı: D.

    Bizim için hedef maçı değildi isterse 50 sayı fark atsınlar benim için bir önemi yok.Dün de İtalya maçı konusuna yazarken dar rotasyonla oynadık büyük efor sarf ettik o nedenle İspanya maçında geniş bir rotasyonla oynayabiliriz demiştim ki bütün oyuncularımızı kullandık.İzlanda ve Almanya'yı yenmemiz yeterli bu sayede Fransa'dan da kurtuluyoruz.Doğru bir strateji izliyoruz.

    @ultralisan

    "Boby oynadığı sürece ben bir beklenti içine girmiyorum."

    Bu maç için mi bu cümleyi kurdunuz yoksa genel mi ?

    Tabiki genel bir guard 30 şut atıp sadece 4 5 tanesini sokarsa nasıl kazanabiliriz? Her maç 3 4 kez üst-üste zorluyor kaçırıyor fast break yiyoruz takımda oyuncularda soğuyor.

    Bizim hedef maçlarımızın hepsinde Dixon 30 dakikanın üstünde süre alacak.Ergin Ataman ona bu özgürlüğü veriyor çünkü takımda bunu yapacak başka kimse yok.Savunmada çok yıprandığı için hücumda yüzdesi düşüyor.Sinan veya başka bir oyuncu yardım ettiği zaman Dixon'ın üzerindeki yük hafifleyecektir.




  • SenJi kullanıcısına yanıt
    Tanjevici ovuyor herif Tanjevic denince aklima Semihi 3-4 oynatip Ersani israrla 3te tutmasi geliyor. Bir ara 5. dakikada oyunculari degistirme tiki vardi herifin. Tanjevice ihtiyaci filan yok takimin, millet def ettik diye seviniyor. Senin hazimsizligin onu cok basarili biri yapmiyor

    Enesin takima siyasi sebeple alinmadigini dogmamis bebek duydu, "adami niye kazanmiyor" diyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demiri yün ederiz ama ispanyada neredeyse 30 fark ve 100 ün üzerinde sayı yeriz.

    Her spor dalında olduğu gibi basketboldada hem oyuncuların hemde teknik kadronun kafa yapısının değişmesi gerek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lombi

    quote:

    Orijinalden alıntı: SenJi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Volpenotte

    Tanjevici ovuyor herif Tanjevic denince aklima Semihi 3-4 oynatip Ersani israrla 3te tutmasi geliyor. Bir ara 5. dakikada oyunculari degistirme tiki vardi herifin. Tanjevice ihtiyaci filan yok takimin, millet def ettik diye seviniyor. Senin hazimsizligin onu cok basarili biri yapmiyor

    Enesin takima siyasi sebeple alinmadigini dogmamis bebek duydu, "adami niye kazanmiyor" diyorsun

    Birader haklısın ergin denen herif mükemmel ilahi bir teknik adam o yüzden o geldiğinden beir takım başarıdan başarıya koşuyor.Takımı bir bütün yaptı şahane bir insan.Ulan bir halttan anladığın yok gelmiş zırlıyosun kafa şişirme lan boş yorumlarla.Alayınız aynısınız boş ve cahilce yorumlarla cevap verirsiniz anca.Bir tane gsli görmedim şuraya gelipte adam gibi yorumlar yapan.İyi oluyo milli takıma beceriksiz gslileri torpillerle uçurursanız anca geçmişteki başarılara övünürüz.Adama bak diyoki enes kanter siyasi sebebten oynamıyor falan filan.Bilmiyomuyuz lan.O yüzden diyorum teknik adam ADAM olsa onu takıma türkiyeye kazandırır.Enes dediğin oyuncu 23 yaşında genç bir yetenek.Her ne kadar sen senin gibi gsliler beğenmesede.Her genç kolay kanar.O çocukların boyunun uzun olması onları olgun birer yetişkin yapmaz.Onlar halen genç delikanlı.Bu arada o Tanjevic olmasa bugün geçmişimişle övüneceğimiz hiçbirşeyimiz olmıcaktı.Allahtan takımı yönettide bir dünya finali gördük.Bu arada papağan gibi yorumları tekrarlıcağınıza adam gibi mantıklı cevaplar verinde şurada adam gibi bir tartışma ortamı yaşansın.Gerçi erginin tartışılcak birşeyi yok çünkü adamın küçükcük bir başarısı yok.


    Bak bir Fenerbahçeli olarak yazıyorum. Basketboldan gram anlamıyorsun ve sorunlusun. Hadi bas git şimdi.

    Hayırdır lan.Ulan ne cins insanlarsınız.Adama bak bu lafı diyip birde fenerbahçeliyim dedi çözdü tüm mevzuyu zeki çocuk bravo.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lombi

    quote:

    Orijinalden alıntı: SenJi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Volpenotte

    Tanjevici ovuyor herif Tanjevic denince aklima Semihi 3-4 oynatip Ersani israrla 3te tutmasi geliyor. Bir ara 5. dakikada oyunculari degistirme tiki vardi herifin. Tanjevice ihtiyaci filan yok takimin, millet def ettik diye seviniyor. Senin hazimsizligin onu cok basarili biri yapmiyor

    Enesin takima siyasi sebeple alinmadigini dogmamis bebek duydu, "adami niye kazanmiyor" diyorsun

    Birader haklısın ergin denen herif mükemmel ilahi bir teknik adam o yüzden o geldiğinden beir takım başarıdan başarıya koşuyor.Takımı bir bütün yaptı şahane bir insan.Ulan bir halttan anladığın yok gelmiş zırlıyosun kafa şişirme lan boş yorumlarla.Alayınız aynısınız boş ve cahilce yorumlarla cevap verirsiniz anca.Bir tane gsli görmedim şuraya gelipte adam gibi yorumlar yapan.İyi oluyo milli takıma beceriksiz gslileri torpillerle uçurursanız anca geçmişteki başarılara övünürüz.Adama bak diyoki enes kanter siyasi sebebten oynamıyor falan filan.Bilmiyomuyuz lan.O yüzden diyorum teknik adam ADAM olsa onu takıma türkiyeye kazandırır.Enes dediğin oyuncu 23 yaşında genç bir yetenek.Her ne kadar sen senin gibi gsliler beğenmesede.Her genç kolay kanar.O çocukların boyunun uzun olması onları olgun birer yetişkin yapmaz.Onlar halen genç delikanlı.Bu arada o Tanjevic olmasa bugün geçmişimişle övüneceğimiz hiçbirşeyimiz olmıcaktı.Allahtan takımı yönettide bir dünya finali gördük.Bu arada papağan gibi yorumları tekrarlıcağınıza adam gibi mantıklı cevaplar verinde şurada adam gibi bir tartışma ortamı yaşansın.Gerçi erginin tartışılcak birşeyi yok çünkü adamın küçükcük bir başarısı yok.


    Bak bir Fenerbahçeli olarak yazıyorum. Basketboldan gram anlamıyorsun ve sorunlusun. Hadi bas git şimdi.

    Sen cok mu anlıyorsun basketten fenerbahceli jojuk?

    @SenJi

    Hocam takmayın şöyle veletleri ya. Boşverin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: lombi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mar00N


    quote:

    Orijinalden alıntı: lombi

    quote:

    Orijinalden alıntı: SenJi

    quote:

    Orijinalden alıntı: Volpenotte

    Tanjevici ovuyor herif Tanjevic denince aklima Semihi 3-4 oynatip Ersani israrla 3te tutmasi geliyor. Bir ara 5. dakikada oyunculari degistirme tiki vardi herifin. Tanjevice ihtiyaci filan yok takimin, millet def ettik diye seviniyor. Senin hazimsizligin onu cok basarili biri yapmiyor

    Enesin takima siyasi sebeple alinmadigini dogmamis bebek duydu, "adami niye kazanmiyor" diyorsun

    Birader haklısın ergin denen herif mükemmel ilahi bir teknik adam o yüzden o geldiğinden beir takım başarıdan başarıya koşuyor.Takımı bir bütün yaptı şahane bir insan.Ulan bir halttan anladığın yok gelmiş zırlıyosun kafa şişirme lan boş yorumlarla.Alayınız aynısınız boş ve cahilce yorumlarla cevap verirsiniz anca.Bir tane gsli görmedim şuraya gelipte adam gibi yorumlar yapan.İyi oluyo milli takıma beceriksiz gslileri torpillerle uçurursanız anca geçmişteki başarılara övünürüz.Adama bak diyoki enes kanter siyasi sebebten oynamıyor falan filan.Bilmiyomuyuz lan.O yüzden diyorum teknik adam ADAM olsa onu takıma türkiyeye kazandırır.Enes dediğin oyuncu 23 yaşında genç bir yetenek.Her ne kadar sen senin gibi gsliler beğenmesede.Her genç kolay kanar.O çocukların boyunun uzun olması onları olgun birer yetişkin yapmaz.Onlar halen genç delikanlı.Bu arada o Tanjevic olmasa bugün geçmişimişle övüneceğimiz hiçbirşeyimiz olmıcaktı.Allahtan takımı yönettide bir dünya finali gördük.Bu arada papağan gibi yorumları tekrarlıcağınıza adam gibi mantıklı cevaplar verinde şurada adam gibi bir tartışma ortamı yaşansın.Gerçi erginin tartışılcak birşeyi yok çünkü adamın küçükcük bir başarısı yok.


    Bak bir Fenerbahçeli olarak yazıyorum. Basketboldan gram anlamıyorsun ve sorunlusun. Hadi bas git şimdi.

    Sen cok mu anlıyorsun basketten fenerbahceli jojuk?

    @SenJi

    Hocam takmayın şöyle veletleri ya. Boşverin.

    Evet çok anlıyorum VELET.

    Sizin gibi senede 3 tane milli maçta Phil Jackson kesilen elemanları sene içi basketbol konularına da bekleriz. Ama yok, siz ne anlarsınız la basketboldan?

    Velet mi kendine bak sen ilk önce.

    3 sene bjk 2 sene gs altyapısında oynadım bana burda gelip ahkam kesme. Sikayet+blok. Bosuna cevap yazma blokluyorum seni hadi sütünü içte yat

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    .Milli takımda birliği destekleyen biriyim ama ergin denen torpilli herif takımı tasiyamiyor.Ya enes kanter gibi bir yıldızın var.Bu çocuğu kazanmaya calis.Takımı aile gibi bütün yap.Bu kadro genç kadro kolay sekillendirilir. En güçlü rakibe bile o birlik ve beraberlikle sürpriz yapabiliriz.


    Ergin Ataman'ın torpilli olduğu falan yok.Ben şahsen karakterini sevmem fakat bu en iyi yerli koç olduğu gerçeğini değiştirmiyor.Enes Kanter mevzusuna da gelince Ergin Ataman da isterdi Barış gibi birisi yerine Enes ile oynamayı fakat onun boyundan büyük mevzular olduğu için yani siyasi konular olduğu için alamadı.Bu siyasi mevzuların hallolduğunu düşünelim milli takım kaybettiği zaman "Hahahaha" diye twit atan birisini takım arkadaşları nasıl karşılayacaktı ? Takım içinde huzursuzluk olmayacak mıydı ? Ne kadar yetenekli kadronuz olursa olsun takım içinde huzursuzluk olursa başarı gelme ihtimali yok.

    quote:

    İspanya maçındaki rezaletten sonra basın mensuplarına hatasını örtmek ve konunun kapanması için gidip "bu gece daha büyük bir sorunumuz var oda Şehit haberleri" diyerek sırf millet laf etmesin diye şehitleri konuşup gitti.


    İspanya maçında ben bir rezalet göremiyorum aksine çok zekice bir hareket görüyorum.Siz herhalde turnuva stratejimizi anlamadınız.Bizim şu grupta 2 tane hedef maçımız var biri Almanya biri de İzlanda geri kalan İspanya ve Sırbistan maçlarının bizim için bir önemi yok.İtalya ve İspanya maçlarında hangi rotasyonlarla oynadığımıza bakarsanız zaten her şey ortada.

    quote:

    Bu arada o Tanjevic olmasa bugün geçmişimişle övüneceğimiz hiçbirşeyimiz olmıcaktı.Allahtan takımı yönettide bir dünya finali gördük.


    Tanjevic'in elinde muazzam bir jenerasyon vardı ve bu jenerasyonun potansiyelinin çok altında başarı kazandık.Bir kere dünya finali görmemiz Tanjevic'i başarılı yapmaz ki o jenerasyon çok daha fazlasını yapabilirdi.Ergin Ataman geçiş döneminde geldi.Yeni bir jenerasyona geçiyoruz önümüzdeki yıllarda(4-5 yıl) Ergin Ataman kalmaya devam ederse çok daha başarılı olacağımızı düşünüyorum.

    --------

    İnsanlara ahkam kesmeden önce yazdıklarınızı bir süzgeçten geçirin zira Ergin Ataman'a olan nefretiniz gözünüzü köreltmiş.

    @SenJi

    --------

    Her basketbol oynayan basketboldan anlayacak diye bir şey yok.Aynı şey futbol içinde geçerli kimlerin yorum yaptığını görüyoruz. @Mar00N




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.