Şimdi Ara

Türkiye HBO Max captcha hatası çözümü ve video yüklenmeme hatası çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk başta şunu söyleyeyim ben HBO Max aktif kullanmıyorum. Blu tv HBO Max olmuş. Benimde Hepsiburada preium uyelıgım bedavaymıs,bir arkadasım söyledi. Karşınıza çıkabilecek hatalara çözüm bulamayabilirim

Şimdi geçelim sırasıyla

HBO Max captcha hatası çözümü;app den girince böyle bir hata veriyor tarayıcından girin ve sizi app'ye atsın evet bu kadar =]

Video yüklenmeme hatası çözümü; HBO Max'ı düzgün yüklediniz ya da siz öyle zannediyorsunuz =] app açıldı ama oynatıcı/player video yu oynatamıyor. Dolum yuvarlağı var ya ekranda dolduuğunu gösteren orada takılı kalıyorsa çok kolay çözümü

İlk başta garnati olamsı için Blu tv varsa programa basılı tutun+bilgilerine gelin+depolamaya gelin+tüm verileri sil deyin ama karıştırmayın ön bellek değil

sonra

HBO Max da kuruluysa onda da aynısını yapın programa basılı tutun+bilgilerine gelin+depolamaya gelin+tüm verileri sil deyin ama karıştırmayın ön bellek değil

Proramları kaldırın ama kurmayın

Telefonu yeniden başlatın ve kurun programları

Bir yapım seçin ve sabırla bekleyin biraz uzun sürebiliyor ama 5-10 dakıka sürerse o zaman olmamıştır. Video yüklenmesini bekleyi nve açılacaktır

Yanıt bitti ekleme;

Belki birine yararım dokunur diye yazdım çünkü bir arkadaşım aramış müşteri hizmetlerini 40 dakika uğraşmışlar, mh akıllı telefonunuz kaldırmıyor demiş =D Nereden seçip alıyorlar bu mh elemanlarını bare eğitim verseler

Cihaz kaldırmıyor olabilir mi hemde yeni cihaz. App yükleniyorsa problemsiz biçimde cihaz neden kaldırmasın komik bir durum =]

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.