|
Türkiye güneşte hız kesmiyor: İlk 6 ayda 2,1 GW kapasite eklendi
-
-
Bende kendi çapımda bir şeyler yaptım.Tasinabilir güç kaynağı ve seyyar panel aldım.Gunduz olan güneşle,TV, vantilatör,aydınlatma ve ufak tefek şarj olaylarını tamamen güneş enerjisi ile yapıyorum.
-
zaten ülkenin bulunduğu enlemler dikkate alınınca en çok bunun üzerinde yoğunlaşılması lazım. kömür-gaz yakmak, rüzgar trübini vs bi yere kadar. güneş ve hidroelektrik asıl meselemiz olmalı. hidroelektrik de hem baraj ile su kaynağı sağladığı için hem elektrik sağladığı için önemli. yoksa en mantıklısı verimliliği hala çok düşük olsa da güneş enerjisi
_____________________________ -
evet harcıyor maşallah ama yılbasında askari ücreete 100de20 eletriğe yüzde 50 zam gelir arkadaş birazda vatandaş için çalışın yani isterse ülkeyi panel ile kaplasın bize faydası olmadığı sürece benim için haber niteliği bile taşımıyor geçenlerde araplara kapilasyon verdiler :D
-
Son kısıtlama ile gelen günlük mahsuplaşma bittiği halde talebin yüksek olması çok sevindirici.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Kaçak sorununu çözmedikten sonra....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben böyle fatura ödemeye devam ettikçe terawatt seviyesine yakında geliriz. Tek sıkıntı o zamanda aynı fiyattan ödeyecek olmam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Sabertooth x99. Xeon 2683 v3. 2x8 Corsair DDR4 3200Mhz. Corsair RM850. Obsidian 750D. -
mantıksız bir hareket yapmışsın. sistem kendini amorti ettiğinde muhtemelen batarya ölmüş olacak. şuan için en mantıklı yaklaşım bataryasız çözümler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 3 Ağustos 2026; 11:38:43 >
-
Açıkçası kendini amorti etmesi cokda umurumda değil,Zaten aldığımda 11 bin kusurdu,bu akp sacmaligi olan faturalarda ki sözüm ona devlet desteği muhabbetinde sinir değeri gecmemek önemli idi. 50 lira bile geçsem sallıyorum 500 lira fazla ödeyeceksin.
Aldığım cihazida paylaşıyorum 3500 döngü ömrü var,iki günde bir tam olarak boşalıyor zaten.Kabaca 7000 gün gider bana.15 seneyede kim öle kim kala.
app.hb.biz
Teksan GO ON 600W Taşınabilir Güç İstasyonu Hafif LiFePO4 Fiyatıhttps://app.hb.biz/XAQpuH8Gui6c
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ========== __NUR İÇİNDE YAT..BARKIN BAYOĞLU__ ========== -
Vallahi bilmem kaç gw olması değil fazla bile verse bizden yine fahiş fiyatlar almaya devam ederler memlekette.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler