Şimdi Ara

Türkiye Dışındaki Pazarlama Yapabilecek Türkler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşımın ortak olduğu termoform makinaları üreten bir firma var, bende pazarlamasını yapıyorum. Bu makinalar daha önce farklı firmalar tarafından Çin, Amerika, Gürcistan, İngiltere, Hindistan ve bir çok ülkedeki bazı firmalara satıldı, yani tüm dünyada alıcısı var, eğer düşünürseniz birlikte pazarlayabiliriz, makina ile ilgili videolar içinhttps://erkurmakina.blogspot.com.tr/ sitesini inceleyebilirsin.

    Bu benim uzun süredir düşündüğüm bir iş fikri, olmaması için hiç bir neden yok, güçlerimizi, bilgi ve tecrübelerimizi birleştirirsek hep birlikte kazanabiliriz.

    Tüm dünyada Türk arkadaşlarla yine aynı makina pazarlaması konusunda tanışmak ve makinayı pazarlamak isterim, bana özel mesaj ile bu forumdan ulaşabilirsiniz, bu konuda ortak bir platform oluşturup mesela (Quip yada Flock) uygulamaları gibi, bu platformlardan hızlıca haberleşip organize olabilir, bilgilerimizi ve konu ile ilgili detayları paylaşabiliriz.

    Quip i daha önce satınalma müdürlüğü yaptığım bir kaç firmada ekibime kullandırdım, gerçekten çok faydasını gördük, içeriğinde kendi Excel ve Word uygulamaları var ama bu iş için bu uygulamalara gerek yok gibi o yüzden şu an favorim Flock uygulaması, bu iş te varım diyenler ve ekibe katılmak isteyen arkadaşlar bana mail atarsanız sizi Flock uygulamasına ekleyip gerekli bilgileri paylaşabilirim. imdatbesikci@gmail.com

    Şu an satış konusunda 2 firma ile anlaşmam var, ileride firma sayısını arttırabilir, bulunduğunuz ülkelerdeki makina tarzı ürünleri de Türkiye de pazarlayabiliriz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.