Şimdi Ara

Türkiye'den İspanya'ya gitmenin en kolay yolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kısmetse Nisan ayının sonunda İzmir'den 3 arkadaş İspanya'ya (Cadiz''e) gidicez. Ancak İzmir'den İspanya'ya direk uçuşlar inanılmaz pahalı 1000 tl civarı sadece gidiş bileti.

Biz de daha ucuz bir yol arıyoruz. Başka bir ülkeye ucuz bilet bulup hem başka bir şehir görüp ordan uçakla ya da trenle daha ucuza gitmek istiyoruz ama şuana kadar iyi bir rota çizemedik.

Fransa ya da Portekiz'e uçmayı düşündük ama Portekiz de çok ucuz değil. Fransa'da Marsilya'ya gidiş yaklaşık 200 lira ama ordan nasıl geçeriz İspanya'ya o meçhul. Ya da başka bir Avrupa ülkesine gidip ordan ucuz bir şekilde İspanya'ya gitmek mümkün mü? Avrupa içinde İspanya'ya uçak biletlerinin en ucuz olduğu ülke hangisi bilginiz var mı?

Yardım ediverin DH ahalisi, şu fakirleri sevindirin.

İspanya'ya en uygun nasıl gideriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V_lkan -- 21 Ocak 2013; 15:08:43 >

• Bir tren vardı avrupayı dolaşıyordu o tren ispanya'ya gidiyordu sanırım ona binin siz bütün avrupayı gezersiniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burn~ -- 21 Ocak 2013; 15:08:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgra25

Bir tren vardı avrupayı dolaşıyordu o tren ispanya'ya gidiyordu ona binin siz bütün avrupayı gezersiniz :)

Interrail diyorsun sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: V_lkan

quote:

Orijinalden alıntı: bgra25

Bir tren vardı avrupayı dolaşıyordu o tren ispanya'ya gidiyordu ona binin siz bütün avrupayı gezersiniz :)

Interrail diyorsun sanırım

Evet hocam :)
  • İspanyaya gemi gitmiyormu ?
  • etek mı gıycen oradan bi adam yada bayanla evlen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mucuklu Sucurta

İspanyaya gemi gitmiyormu ?

Bilgim yok gemi hakkında bakıyım biraz.

Paris'ten Barcelonaya hızlı tren fiyatlarına göre bu rotayı da değerlendirebiliriz. İzmir'den Paris'e 250 lira gidiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bisiktletle gidin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Straight X Edge

Bisiktletle gidin.

Olur, mülteci olarak gitmeyi de düşünüyorduk karar veririz.
  • Arkadaşında dediği gibi paris üzerinden yada başka bir şehir üzerinden gidin.Bu arada uçakla kaç saat sürüyor merak ettim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Thomson

Arkadaşında dediği gibi paris üzerinden yada başka bir şehir üzerinden gidin.Bu arada uçakla kaç saat sürüyor merak ettim ?

Paris'i de ben yazmıştım :)

Kaç saat derken nereyi soruyorsunuz? İstanbul - Paris mi? Yoksa İstanbul - İspanya mı?
  • quote:

quote:

Arkadaşında dediği gibi paris üzerinden yada başka bir şehir üzerinden gidin.Bu arada uçakla kaç saat sürüyor merak ettim ?

Kaç saat derken nereyi soruyorsunuz? İstanbul - Paris mi? Yoksa İstanbul - İspanya mı?

İstanbul - İspanya
  • quote:

quote:

quote:

İstanbul - İspanya

Ortalama 3- 3.5 saat vardır diye tahmin ediyorum.

• quote:

quote:

şimdi ne gerek var soruyosun ikisini de yaz boşuna mesaj atıyonuz yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

quote:

quote:

şimdi ne gerek var soruyosun ikisini de yaz boşuna mesaj atıyonuz yav

Gören de forumun en gerekli mesajını attı sancak.

• Akdeniz'den yüzerek gidin. Yanınıza enerji içeceği de alın bitmeye yakın sulandırırsınız. Çişiniz falan gelirse denize salın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgüven=0

Akdeniz'den yüzerek gidin. Yanınıza enerji içeceği de alın bitmeye yakın sulandırırsınız. Çişiniz falan gelirse denize salın.

Yüzme bilmeyen arkadaş var olmaz o iş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.