Şimdi Ara

Türkiye'den çekileceği iddia edilen Netflix'ten resmi açıklama! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
8.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Batman kullanıcısına yanıt
    Netflix'in House of Cards, Narcos ve Messiah dışında çok iyi, düzgün bir dizisi yok.

  • Arkadaş tecavüz ile pedofililik ile seri katillik ile eşcinselliği eşdeğer görüyor. Daha önce de herhalde bu cahilliğine laf sokmuşum ki engel falan atmış direk ona cevap yazamıyorum. Birinde bir başkasının özgürlüğünü elinden alıyorsun, rüştüne gelmemiş insandan faydalanıyorsun, yine canına kastediyorsun, diğerinde ise alan memnun veren memnun. Toplumsal hayatta asıl bu kafalar görünmese en güzeli olacak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider_hip -- 20 Temmuz 2020; 18:10:59 >
  • Alıntı

    metni:
    Insanları yargılama hakkını size kim verdi.


    Eşcinselliği hoş karşılamayan birisi olarak yukarıdaki cümlenize kesinlikle katılıyorum. Hoş karşılamıyorum derken başkalarına müdahale etmek veya rahatsız etmek anlamında değil. İşte gelişmiş ülkelerin insanları bunu çözmüşler. Bizim ülkemizde büyük bir kesim çağa ayak uyduramıyor bence.



    Alıntı

    metni:
    Iki tarafta birilerine kendi düşüncesini empoze etmeye çalışıyor. Birisi eşcinsellik, diğeri vahabilik. Bi bırakın milleti.


    Açıkça belirtmek gerekirse vahabilik diye bahsettiğiniz kesimi huzursuzluğu başlatanlar olarak görüyorum. Çünkü çoğunlukla başkalarının tercihlerine müdalede bulunan onlar oluyorlar. Tabii ki bunlar benim şahsi düşüncem.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 20 Temmuz 2020; 18:15:22 >




  • Redzepi kullanıcısına yanıt

    Yani verebileceğiniz tek örnek yok. Evrim ağacı bilimsel bir kaynak olmamakla beraber orayı da kabul ediyorum. Bir adet link alabilir miyim? Google'da aramayı akıl edemiyorum ben, siz tek, yalnızca bir adet bilimsel bir kaynak gösterin yeter, eşcinsel tür devamına ilişkin.

  • Olay tamamen maddi arkadaşlar, Netflix'in resmi bir Türkiye ofisi yok. Vergilerin büyük bir kısmından muaflar, bunu yapmadıkları sürece hükümet herhangi sebeplerle Netflix'e engel olacaktır.


    Zamanında yüzlerce okulda milli eğitim sosyal sorumluluk projesi altında Çağan Irmak'ın "Tamam Mıyız?" filmi oynatıldı. Film eşcinsel temalıydı.


    https://www.haberturk.com/kultur-sanat/haber/931439-escinsel-kahramanli-film-okullarda-gosterilecek

  • Bir de yine şu sözde eşcinsel karşıtı arkadaşlara sormak lazım. Şayet iki kızla aynı anda ilişki şansları olsa, o sırada kızlarda birbirleriyle cinsel temaslarda bulunsa bakalım rahatsız olurlar mı? İlişkiyi bırakıp aman sakın birbirinize değmeyin ben eşcinselliğe karşıyım diyecekler mi? :D:D:D Yemesinler şimdi beni. İşime geldiği gibi karşıyım diyorsanız tekrar bir kendinizi sorgulayın. Dediğim gibi bu bir hastalık ya da tercih değil. Onlar öyle. Kızı da var erkeği de. Bırakın karışmayın. Aşırı homofobik tavır sergileyenlerin durumu ise daha kötü, çoğunun içinde bu anlam veremedikleri eşcinsellik duygusuna karşı bastırılmış öfke olduğu söyleniyor.


    Diğer yandan önceki mesajımda da belirttiğim gibi netflix'te abartı bir eşcinsellik zorlaması olduğuna da bende şahit oldum. Yani eşcinselde olsa bir insan 2 bölüm boyunca aralıksız sevişmez, çok zorlamışlar. Ki muhtemelen sonraki bölümlerde de sevişmişlerdir de ben artık öğğk dedim.





  • Redzepi kullanıcısına yanıt
    oglun yada kızın eşcincel olursa ki sana baglı bişey, tedavi ettirirsin en azından çabalarsın kabullenmessin

  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Siz daha yazımı dahi anlamamışsınız ki size açıklama yapayım.Orada arkadaş alıntı yaparak kaynak göstererek açıklama yapmış çok güzel ve yalın bir anlatımla.

    Buyrun link burada belki kalıplaşmış fikirlerinizi bir nebzede olsa değiştirebilirsiniz.

    https://evrimagaci.org/escinsellik-ve-evrim-escinsellik-nedir-escinseller-evrimsel-surecte-neden-elenmedi-113

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mokoko_TR kullanıcısına yanıt
    Tedavi derken? Neyi tedavi ettiriyorsunuz siz hangi tedavi yöntemi varmış bu ne cahilce söylemler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Batman

    Bana göre sıkıntı karakterlerin eşcinsel olması değil. Karakterleri eşcinsele veya biseksüele zorla çevirmeleri. Stranger Things dizisinde eşcinsel vs yoktu. Hatta bazı diyaloglarında " fag " diye hakarete varan kelimeler kullandılar Will karakteri için. Ne olduysa diziye hemen lezbiyen kız koydular. La casa de papel ilk sezon olması gerekeni anlatırken son sezonda trans, eşcinsel hikaye anlatmaya başladı. Orjinal karakter yaratmak yerine sürekli birbirinin kopyası karakterler yazıldı. True Blood'da Lafayette vardı. Eşcinsel ve zenci bir karakterdi. Bana kalırsa harika bi karakterdi. Komikti vs. Bunun üzerinden tonla zenci eşcinsel ve komik karakter yapıldı. Hatta ve hatta orjinal olarak beyaz olan karakterler sırf popülarite yüzünden zenci veya kadın role ( Doctor Who kadın doktor ) çevrildi. Bir kaç ay önce bi netflix dizisi izledim. Kız eşcinseldi ve arkadaşından hoşlanıyordu. Ama gidip bir erkekle yattı. Arkadaşının ise erkek arkadaşı vardı. Kız bunla öpüştükten sonra ne olduysa karakter birden biseksüel oldu. Gerçekte böyle bir şey yok arkadaş. Zorlama olduğu bariz belli. Savunulacak bir tarafı yok. O dakkadan sonra bıraktım diziyi. Netflix'de izlenecek 2 yapım vardı. Dark bittiği için üyelik yenilemedim. Stranger Things çıkınca yenileyip sezon bitince tekrar iptal edeceğim. Tv filmlerinden farkı yok yapımlarının. Berbat 5 puanlı diziler, filmler vs.

    Stranger Things de de küçücük çocukları öpüştürdüler, sonra da pedofili deyince hemen hacı hoca yurt diyorlar, la adamlar gözümüzün önünde o yaşlardaki çocukların üzerinden cinsellikle para kazanıyor, bazıları dönmüş din bilmem ne diyor. Bunların derdi din, emin olun başka bir şey yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kuekuatsheu

    Besledigi vakiflar kucucuk cocuklara istismar uyguluyor cinsiyet ayirt etmeksizin sonra kamera karsisinda biz escinsellik istemiyoruz. Biz de istemiyoruz o zaman o vakiflari.

    İkisinin de Allah belasını versin, benim gözümde ikisi de aynı halt


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redzepi

    Tedavi derken? Neyi tedavi ettiriyorsunuz siz hangi tedavi yöntemi varmış bu ne cahilce söylemler

    sen gayligi savun cahilce olmasın, biz insan dogasına aykırı tedavi olmalı diyelim cahillik olsun gayli hormanlarla ilgili çeşitli tedavi yöntemleri var...sanada tavsiye ederim bi bak doktora git görün sor soruştur sende normal olabilirsin

  • Ülkede izlediği 1-2 dizi veya filmde gördüğü gay veya lezbiyenler yüzünden gay veya lezbiyen olmaktan korkanlar zaten gizli gay ve lezbiyendir.Farkında değiller.Zaten tutupta normal bir cinsel isteği olan dizi veya filmlerle bu yola başvuruyorsa başka daha nelere dönüşmez.Bu arada gay veya lezbiyenlere nefret kusanlar ülkedeki hırsızlık hak yeme rüşvet çocuk tecavüzü insest ilişkiler vb çok daha beterlerine seslerine çıkarmaz hatta severek bunları yaparlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark matter -- 20 Temmuz 2020; 18:34:4 >
  • sonunda ya çekilmiyor. Bu haber sevindirici işte

  • mokoko_TR kullanıcısına yanıt
    Bence ne dediğiniz hakkında hiç bir fikriniz yok hormon tedavisi ancak çift cinsiyet doğanlarda veya cinsiyet değiştiren bireylerde kullanılan bir tedavi.

    Benim birşey savunduğum yok eşcinsel olduğumda yok sadece rahatsızlık duymuyorum ve cehalete gelemiyorum. dünya sağlık örgütü (WHO)1970 yılında hastalık kategorisinden çıkardı 1973 yılın amerikan psikoloji derneği (APA)eşcinselliğin paikolojik bir rahatsızlık olmadığını doğal ve değiştirilemeyeceğini belirtti,eşcinselliği birçok devlet 3.cinsiyet olarak tanımaya başladı birçok medeni ülkede zaten evlilik yasal. Bence mağaranızdan artık çıkmanın vakti geldi kimse sizin dogma kalıplarınızla uğraşmak zorunda değil

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Oziko

    Olay tamamen maddi arkadaşlar, Netflix'in resmi bir Türkiye ofisi yok. Vergilerin büyük bir kısmından muaflar, bunu yapmadıkları sürece hükümet herhangi sebeplerle Netflix'e engel olacaktır.


    Zamanında yüzlerce okulda milli eğitim sosyal sorumluluk projesi altında Çağan Irmak'ın "Tamam Mıyız?" filmi oynatıldı. Film eşcinsel temalıydı.


    https://www.haberturk.com/kultur-sanat/haber/931439-escinsel-kahramanli-film-okullarda-gosterilecek

    Alakası yok. Netflix RTÜK'e yıllık 100.000 TL lisans ücreti, yıllık hasılatının binde 5 oranında vergi ve Maliye Bakanlığına direkt olarak hizmet bedeli üzerinden KDV ödüyor.


    Türkiye'den çekileceği iddia edilen Netflix'ten resmi açıklama!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Konu niye sürekli eşcinselliğe geliyor lan? Parasını verdiğim ve benim kişisel alanıma giren bir içeriği takip ederken KÜTÜK'ün ne haddine şu diziyi kaldırın şunu sansürleyin demek. Özgürlüklerinize sahip çıkım eşcinselliğin bilimsel tartışmasını başka yerde yaparsınız.

    Ayrıca Netflix'in RTUK lisansı yok. Çıkartmadılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Graphic Violence -- 20 Temmuz 2020; 19:12:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlar komplo teorisi değil, meyda, gıda vb her şeyi kullanarak tüm toplumsal bağları yok et ve tüm toplum ortada serbest atom gibi dolaşsın sen de kolayca kontrol et. İşin özü bu kadar basit.

  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.