Şimdi Ara

Türkiye'den çekileceği iddia edilen Netflix'ten resmi açıklama! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
0
Favori
8.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yazdığımı bi daha oku ondan sonra cevap yaz, benim yorumumda hangi cümle de eşcinselliği savunmuşum göstersene bana bende biliyim. Ben sadece eşcinsel içerik var diyen zihniyet ile erkek çocuğuna tecavüz olayına bir kereden birşey olmaz diyen kişi kuruluşların aynı hükümete bağlı olduğunu eleştirdim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Redzepi kullanıcısına yanıt
    Senin gibi, sapıkları savunan insanlarla çok münakaşaya girdim, fikrinizi değiştiremiyorum, değiştirmek neredeyse imkansız, aslında cevap vermekle hata yaptım, neyse siz normal normal takılın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sounderland

    Demogoji yapma. Normal dediğin şeyi kendi ailenden örneklendirdim. Baban sana gelip "benim cinsel eğilimim değişti, ben artık işyerinde ki mehmetten hoşlanıyorum" dese veya "erkek kardeşin gelip ben üniveristeden ali ile ilişki yaşıyorum ve seviyorum" dese anında tepki veriyorsun ama başkalarının aynı şeyi yaşamasına "normal" diyorsun. :)

    Anlamadığınız ve sorun olan şey şu; bu tipler var ve siz bunları normalleştirip sıradanlaştırmaya devam ettiğiniz de bu gün çocuk olanlar (ki kendi çocuklarımız dahil) bundan 5 veya 10 yıl sonra bu yaşam ve cinsel eğilimleri normal karşılayacak ve öyle olacaklar.

    Normal olan bir şey ise bütün aile oturun hep beraber "eş cinsel" içerikli bir film açıp izleyin. Demogoji yapma boşuna.

    Bu şekil yaşayanlar ve normal görenler net HASTADIR.!
    Demekki siz kurtlar vadisi izleyip dışarda mafyacılık oynuyorsunuz yada aşkı memnu izleyip kim kime dumduma yaşıyorsunuz anlıyorum etkileniyor insan tabi, ama normal belirli bir zeka seviyesine sahip olan insanlarda genelde böyle şeyler olmuyor bilginiz olsun.

    Bu arada hoşunuza gitmiyorsa yapacak şey çok basit üyeliğinizi iptal eder izlemezsiniz neden paranızla rezil oluyorsunuz ki?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Arkadaş anlamıyor musunuz lan Netflix kar amacı gütmeyen bir kuruluş değil herkes parasını verip izliyor sen de öyle yapıyorsun anasını satayım hoşuna gitmeyen bir şey varsa para verme izleme kamuya açık alan değil yani anlıyor musun?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redzepi kullanıcısına yanıt

    Evrimsel olarak normal değil. Eşcinsellik türün devamını sağlaman. Biseksüellik, heteroseksüellik normaldir, türün devamını sağlar, eşcinsellik ise evrimsel sürece aykırıdır. Evrime karşı insanlar ise % 100 maymuna gidiyordur.

  • gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Ne kadarda eminsiniz özgüveninize hayran kaldım.

    Uzun uzun yazmak isterdim ama bence en iyisi google’a eşcinsellik ve evrim olarak aratıp evrim ağacı sayfasında ki yazıyı okumanızı tavsiye ederim orada bu konu hakkında birçok bilimsel kaynak göreceksiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kadalt kullanıcısına yanıt

    Kuran kursları da yasaklanmalı. Sürekli istismar haberleri çıkıyor. Devlet o kadar duyarlıysa el atar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceqa kullanıcısına yanıt
    gizli gay ne alaka nasıl beyin var sende sizin gibi insanlar yüzünden ülke gelişmiyor..

  • Netflix'de Diriliş Ertuğrul,Börü,Behzat Ç gibi yerli diziler var. İftarlık gazoz,Kara Komik Filmler gibi onlarca yerli filmler varken lgbt içeriği bulan ve zırlayan arkadaşım olsa ismini rehberden silerim.  

  • Bu işin tek çözümü dizinin veya filmin başına "bu filmde +18 veya +16 içerikler barındırabilir, farklı cinsel yönelimler sergilenebilir" diye uyarı yazıları konabilir böylece izleyici bu filme hazır olup olmadığına kendisi veya ailesi karar verebilir. İster seyreder ister seyretmez. Argo veya açık sahneler sansürlü ve sansürsüz diye iki kısım halinde izleyicinin tercihine bırakılabilir, ne şiş yanar ne kebap. Kapiş.

  • yaw kim ne izliyorsa izlesin adam parasın ıveriyor izliyor kim neden karışır ki nasıl karışır paramla izliyorum kardeşim

  • Ücret ödeyerek aldığım ve tamamen özgürce izleyip/izlememe opsiyonu bana ait olan bir dizi film platformunu baskıya almak orta çağ işidir..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bay Virgül kullanıcısına yanıt

    sen seyretmek zorunda mısın? seyreden beğenmiyorsa aboneliğini kapar.

  • Malum şirket ismini değiştirsin bence Gayflix yapsın en azından abone olurken millet neye abone olduğunu bilir...

  • Fake açıklamaya koca DH ciddiye alıp nasıl yayınlamış komedi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    Profil fotosu yorum uyumu hiç şaşmıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redzepi

    Ya senin oğlun yada kızın eşcinsel olursa ne yapacaksın? Mesela öldürürmüsün?

    Ben medeni insan gibi konuşur gerçekten cinsel kimliğinden eminse onu desteklemekten başka birşey yapmak elimden gelmez.

    Adam gibi kimliğini oturtmak lazım, sizin gibi her şeye göz yumduktan sonra o çocuktan her şey olur. Siz kabullenip oğlunuza koca bulun ama benim oğluma yaklaşmayın, yoksa ne olduğunuz benim umrumda değil yeter ki bizden uzak durun...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bloody Roar

    Başlarına gelmeden akıllanmayacaklar, gençlik harcanıyor haberleri yok.



    Alıntıları Göster

    Uygunsuzluk o kadar içlerine işlemiş ki neyin uygun neyin uygun olmadığından haberleri bile yok. Benim gözümde damacanaya tecavüz edenler ile bunların bir farkı yok. Sonuçta ikisi de sapkınlık. Bu işin sonu hayvanlarla evlilik ile son bulur


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paramızı veriyoruz ne izlersek izleriz bundan kimene ki kapatıyorlar. Çocuklarınız izlemesin sorun oysa .

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.