Şimdi Ara

Türkiye'deki Kadına Yönelik İşlenen Suçlar Dünya Ortalamasının Altında (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
1.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu konunun öne çıkarılması lazım.Medyadaki erkek düşmanlığı can sıkmaya başladı artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be çok iiyiz süper

    ben sonuca bakarım kardeşim bizden kötü durumda olan ülkeler de belli guatemala falan diyor bunlarla mı kendimizi kıyaslicaz onlara bakıp biz iiyiz yaw süper mi dicez? kadına şiddet ve kadın cinayetleri hiç olmamalı, böyle bişeyin olması bile kötü.

    ayrıca genel olarak öldürülen kadınlar diyo neden nasıl olduğu yazmış mı? türkiyedekilerin çoğu aile içi şiddetten,
    kıskançlıktan yani partnerinden kaynaklanıyo. orda yazan isveç norveç cinayetlerinin %70i mülteci kaynaklıdır diğer ülkelerin de çoğu latin yani çete savaşlarındandır.

    tecavüz kısmına gelirsek ülkenin ne durumda olduğu malum hayvan, erkek, çocuk, yaşlı farketmiyo. olayın bu grafikte yer alabilmesi için report edilmesi gerekir yani polise söyliceksin onlar da peşine düşücek dosya yapacak vb. sence türkiyede tecavüze uğrayan kişilerden kaçı polise gidip şikayet ediyodur? maalesef herkes istanbulun merkezinde yaşamıyo herkes aynı değil bunu söylese, şikayet etse ilk önce ailesi üstüne çökecek olanlar var. etse de çok bişey değişmiyo zaten üstü kapatılıyor bu ülkede çok kez gördük.
  • En sonunda verilerle desteklendi durum. Pozitif ayrımcılık, feminizm aşırılığı, unutturulan analık, silinmeye çalışılan aile derken erkek sümen altı edildi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 01001101

    İngiltere için de aynısını söylüyorlar. geri zekalı İngilizler ülkeye o kadar çok insan depolamışlar ki, ve "insan hakları, zavallı azınlık hakları" kasafıyla ülkeyi basan kişilere öyle iyi davanıyolarmış ki, ülkeyi basan kişiler "çok eşlilik" hakkı için mücadele ediyor, ezan okutulması hakkı için mücadele ediyor, hatta, "azınlık hakkı" diye bölgesel şeriat yasasının getirilmesi konusunda protestolara başlamak için örgütleniyolar. Idiocracy sanırım beklediğimizden çok çok erken gerçekleşecek ve sırf biyolojik türü "insan" diye önünegelene modern insan muamelesi çeken Avrupa beklediğimizden çok erken yok olacak.

    Alıntıları Göster
    Liverpool'da yaşadım, o yüzden çok iyi biliyorum.
  • Çok ileri olan Avrupa'ya bak kazan gibi olmuş.Aile yapısı bozuk olunca böyle sonuçların çıkması normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt
    kendini niye guatemala ile kıyaslıyorsun grafikteki ülkeler belli sen de biliyorsun guatemala ile aramızda dağlar kadar fark var. biz de bu olaylar hiç yaşanmasın istiyoruz ancak dünyanın her yerinde oluyor. ayrıca grafikteki memoyu okumanı da tavsiye ederim.

    bkz:"Dünya Sağlık Örgütü sınıflandırmasına göre fiziksel istismar, cinsel istismar ve işkence dâhil olmak üzere saldırı sonucu öldürülen kadınlar hesaplamaya dâhil edilmiştir (ICD-10 sınıflandırması içerisinde,
    “Assault X85-Y09” kodlaması altındaki veriler esas alınmıştır). Bu tasnif, Türkiye’de yürürlükte olan 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun çerçevesinde kolluk
    tarafından tasnif edilen ve kurbanı kadın olan kasten öldürme vakalarının tasnifine kapsam bakımından yakındır. "
  • ya her zaman söylüyorum ülkedeki tüm erkekleri idam etsinler kadınlarımızda mutlu mesut yaşasınlar,çok temiz çözüm
  • O grafikler yanlış, konudaki hiç kimse de bu argümanların neden hatalı olduğunu belirtmemiş. Ülkedeki bu suçlar polise çoğu zaman bildirilmiyor, bildirilse bile kadın öldürülene kadar suç kapsamına alınmıyor. O sözde yüksek suç oranlı gelişmiş ülkelerinde oranın yüksek olması sebebi de şiddet ve tecavüz yasalarının kapsamı da farklı. Orada en ufak bir tehdit veya taciz bile ağır suç kapsamına alınıp istatistiklere yansırken burada kadını öldüresiye döver, sakat bırakırsın ancak yine de serbest bırakılırsın ve istatistiklere yansımaz. Feminist değilim ancak bu argümanları Hindistan'da yaşayanlar da kullanıyor, "ABD'nin tecavüz oranı bizden daha yüksek" diye. Halbuki Hindistan'da kanun diye bir şey yok. Hatalı argüman kullanmayın.
  • Kadına şiddet diye ötekileştirme mantıksız hakikatten. Ülke bir tımarhane gibi genel olarak, o yüzden olur o kadar. Cidden, Türk insanının çok büyük yüzdesi normal değil.

    Ayrıca, bir insan evladı, doğanın bir eseri olarak, dövüşmeyi cenk etmeyi bilmeli bu kadın da olsa. Ben kız akrabalarıma da söylüyorum, erkeği etkisiz hale getirmeyi bilin, o kadar nane molla olmayın, gerekirse çakı taşıyın vs tecavüz edilip ölmekten iyidir. Doğadaki dişi hayvanlar hiç bu kadar nane molla değil. Hatta dişi hayvanlar daha etkili bile hafif ve hızlı olduklarından. Zaten Türk kızı aman prenses diyerek çok bir eli yağda bir eli balda yetiştiriliyor kızlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 8 Aralık 2019; 16:9:12 >
  • Kadına şiddetin temelinde cahillik ve islam dini yatar, islam dininde kadın erkeğe itaat etmezse dövülebilir ve erkeğin kadını eve kapatma hakkı vardır.
  • Cinayet konusunda veriler doğru ancak tecavüzdeki verileri ciddiye almayın derim tanımı net olmadığı için isveçte 66 endonezyada 0.6 çıkıyor.
  • Adam kafasından atmamış istatistiki bilgiler bunlar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RevengeRain kullanıcısına yanıt
    Bir sebebi evet, oraya göçüp edip artık yerlisi olan, dini aidiyeti belli insanlar.

    Bir o kadar etkili bir faktör daha var, o da İsveç'in istatistik tutma yöntemi. Tek bir tecavüz vakkasından 10 tane çıkarıyorlar.

    İsveç'in Feminist Akademyası sağolsun, Üniversite araştırmaları, gerçeğe olabildiğince yakın bir resim oluşturmak için değil, ideolojilerine kanıt bulması için çalışan kurumlara dönüşdüler.

    "Bir tecavüzcüyü, faşiste tercih ederim" pankartı taşıyan bir zihniyetten, o zihniyetin nüfus ettiği toplumlardan çok bir şey beklememek lazım, o konuda katılıyorum, geri dönüşü yok gibi.
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    İstatistiki bilgileri nasıl görmezden geliyorsun? Olayları carpitiyorsun "sadece görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz herşeyi" işte sorunda burada​ başlıyor . Bu ülkede hiçbir suçu olmadığı hâlde öldürülen erkekler yok mu ? Geçtiğimiz aylarda Taksim'de bir genç öldürüldü ama medya önemsemedi bile hemen üstü örtüldü o çocugun ailesi yokmuydu sevdikleri hayalleri yokmuydu ? Tabi erkek olduğu için önemsiz bunlar dimi çünkü erkek! Onun canı yok! Geçtiğimiz aylarda benim bir arkadaşımın arkadaşı sevdiği kızı korumak için canından oldu 19 yaşındaydi daha' ama medyada haberi bile çıkmadı kimse önemsemedi neden peki ? Neden biliyor musun "çünkü erkek cinayeti medyanın işine yaramıyor prim yapamıyor ama kadın cinayetleri üzerinden çok iyi prim yapıyorlar" senin veya sizin gibiler ise erkekleri hiçe sayip hepsini aynı kefeye koyup medyaya çok güzel prim veriyorsunuz " ben bir veya bir kaç kadın yüzünden tüm kadınlara hakaret etsem adil olr mu ? Siz bunu yapıyorsunuz işte tum erkekleri aynı kefeye koyuyorsunuz ve son olarak "kadınların çoğu o psikopat adamları kendisi seçiyor" sana tavsiyem herşeyi olduğu gibi kabullenme biraz araştır sorgula gercekleri görürsün.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • themann41 T kullanıcısına yanıt
    Tamam bende onu destekledim konu sahibini

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gokuba kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey bildiğin yok sana bir tavsiye vereyim yada ne olarak görürsen bunu 'bir konu hakkında bir iddiada bulunurken iyice araştır 'Her fırsatta İslam'a yönelik düşmanca tavırlar sergilemeyin' Avrupa'da kadına şiddet uygulayanlar yok mu ? Onlar müslüman mı ? 'Hristiyan bir adam aynısını yapınca sesiniz çıkmıyor ama adam müslümansa yobaz gerici oluyor ' Bunun inançla ilgisi yok kişilikle ilgisi var ateist adamda yeri gelir yapar böyle birşey Arapların kültürüyle İslamı bir tutmayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • themann41 T kullanıcısına yanıt
    Ne kadar saçma sapan şeyler bunlar ya. Kadin düşmanlığı gözünüzü kör etmiş sacmalayip duruyorsunuz hala nelerden bahsedip kuyruğu titretmeyen erkek pozları atıyorsunuz.

    Yazık be yeminle yazık. Birde bir sayfa yazı yazmış hey Yarabbi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokuba

    Kadına şiddetin temelinde cahillik ve islam dini yatar, islam dininde kadın erkeğe itaat etmezse dövülebilir ve erkeğin kadını eve kapatma hakkı vardır.
    OzAman Amerika ve Avrupa'nın bir çoğu Müslüman olmuşta heberimiz yok.

    Boş laf olsun meydan buldum İslam a laf edeyim de + gelsin kafası.

    Gitte BiraZ Tevrat İncil oku bak kadınlara neler yapıyorlar gör.

    Tutturdunuz her halta İslam İslam at gözlüklüler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güçsüz olana şiddet büyük suçtur, cezası da büyük olmalıdır.
    kadın erkek çocuk yaşlı fark etmez.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.