Şimdi Ara

Türkiye'deki En İyi Otomobil Testi Kanalı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
3
Favori
6.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Doğan kabak

    Çevresi geniş olması ve Ferhat albayrak ile arasının iyi olması baya avantaj sağlıyor kendisine. Bazıları yazmış geyik falan yapıyor. Abi yapıcak tabii carviser gibi robot gibi ki anlatsın.



    Otopark

    Sinan abi yi tek geçerim. Yeri ben de farklıdır. İnstagramda bir şey yazdığımda hep cevap verir bu yüzden de farklı severim :) diğerleri takmıyor. And den daha çok severdim kendisini.



    Otomobim dünyam

    Eren tekin iyi bir abimiz severim. Altında güçlü bir araba varken ki o heyecanı, mutluluğu sürüşe yansıyor güzel görüntü çıkıyor. Kendisinin takipçi fazla olsun diye bir gayesi yok.

    Türkiye'deki En İyi Otomobil Testi Kanalı



    Noyan, benzin tv, driven34, cv films, alaatin61, anamur medya(Emre bey on numara insan ve baba severim kendisini) diğer takip ettiğim kanallar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 18 Aralık 2018; 23:56:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Otopark.com
    Benzin TV
    TheMakina
    bu kanallar başı çeker.
  • lazloo kullanıcısına yanıt
    Al benden de o kadar.. Kerameti kendinden menkul

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence bu işi en iyi İngilizler yapıyor. O yüzden o ekole en yakın olan diğerlerinden ayrılıyor. And ve Yalın (kim gecer) bu konuda diğerlerinden kalite olarak farklı olanlar. Kalite olarak bilgiyi söylüyorum. Video efektleri, üçyüz beşyüz müzikleri hariç tutuyorum. Zaten araçlar git gide bizden uzaklaşıyor katalog verileri ile vakit öldürmek de yetersiz kalıyor aslında. Kullanılmayan bilgiyi be yapacağız diyenler de var tabi onlar da haklı. Ama bizimkisi heves işte otomobil görünce illa bakarım arkasına

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte gerçek otopark.com :)






    [DHTUBE=https://www.dailymotion.com/video/x2dbk4w]

    [DHTUBE=https://www.dailymotion.com/video/x2dbnma" width="560" height="340" frameborder="0" allowfullscreen="true">



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 20 Aralık 2018; 12:27:34 >
  • lazloo kullanıcısına yanıt
    Bana da itici geliyor. Max. 2 dk sürecek videoyu 10 dkya uzatıyor. Hani haber sitelerinde ilk 3 paragraf aynı şeyi anlatır ya, onun gibi.
  • Eski otopark bu konuda her zaman 1 numara olacak benim için. Ama şuan kimgeçer ve otopark şeklinde yaparım sıralamayı. And'ın gidişi çok şey kaybettirdi otoparka. Otoseyir'in nardir otomobil test videoları var ancak onların da bence eski tadı yok. Eskiden çok daha sert eleştirirlerdi. Diğer kanallar araya serpiştirilmiş reklamlar gibi geliyor bana. Sekizsilindir'in kategorisi farklı ve çok güzel içerik üretiyor.
  • Geyik ağırlıklı izlemek istersem Doğan Kabak, onun dışında Sinan Koç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğan Kabak iyidir be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbiri. Bunlar test değil, otomobil gazeteciliği kanalları.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayrettin_79

    bir kaç video baktım son derece amatör ,eline kamera alıp çekmeye çalışan tiplerden ,ses kaliteli değil hiçbirşey anlaşılmıyor rüzgar gürültü ne ararsan var.

    Otopark Sinan bence bu işin zirvesidir
    Yanında Ant’da olsa tadından yenmez adeta.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Otomobil gunluklerimdeki arkadaş bence çok basarili. Öyle prodüksiyon olsun öyle bir derdi yok kullanıcının ihtiyacı neyse onu anlatıyor ben qashqaiyi alırken ondan ne dinlediysem aldığımda onlarla karşılaştım . Herkese tavsiye ederim kanali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşi hem teknik,hem de terminolojik yönden çok çok iyi bilen ve motorsporları geçmişi olan Aras Dinçer gerçeği var.Kendisine zor bulunan özel bir jant alımı için danışmıştım orijinallik hususunda sağolsun katkıda bulumuştu teyid anlamında.
  • Türk test kanalları yok gibi bir şey. Eskiden Otopark gayet derinlemesine incelerdi onlarda bozuldu bir şekilde.

    Benim favorim Carviser vlogları. Zenginlik desen var aile desen var araba desen var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama çok konuşuyor ve videoyu gereksiz uzatıyor. Adamın 25 dakikadan kısa videosu yok. Öyle And gibi ileri sürüş görüntüleri falan da yok. Bu işin zirvesi bence And ve Sinan ikilisi idi. Ne zaman ikili ayrıldı, tat bozuldu. Şimdilerde benzin tv ilginç eski model çekimler ile ilgimi çekiyor. Ama yeni araba testleri sadece poh poh tan ibaret.
  • 1-Otopark
    2-Otomobil Günlüklerim
    3-BenzinTv
    4-Otomobil Dünyam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben And gibisine henüz rastlamadım
    Benzin de gayet yeterli

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Türkiye'de otomobil incelemesi birkaç kanal hariç çöp. Çöp, çünkü Türkiye'de otomobile erişim çok zor. Normal vatandaş araba alamadığı için, araba markaları da sağa sola reklam için araba dağıtmıyor kolayca. E kolay dağıtmadıkları için de, araba inceleyenler her arabayı övecek bir yer arıyorlar. Şurası iyi, haa bak şurası kötü ama şu iyiliği tabii ki daha güzel falan. Amerika'dan birkaç kanal takip ediyorum, adamlarda arabaya erişim o kadar kolay ki, o yerlere göklere sığdıramadığımız BMW'lerle Audilerle makara yapıyor herifler. Alternatif çok, fiyatlar ucuz çünkü.

    O hariç dediğim kanallar da, bu işi araba bulma kaygısı olmadan yapan adamlar. Örneğin yerli Doug DeMouro diyebileceğimiz Birkan Demir Çalışkan var, adam eski de olsa bir şekilde sağdan soldan bulduğu arabaları inceliyor, eşin dostun arabası alınmış bitmiş çünkü. Pazarlama kaygısı sıfır.

    Eskiden Cevat (extremezer0 - CV Films) da bu şekilde takılırdı, arkadaşlarından bulduğu custom araçları incelerdi, en son bir Opel Combo videosu çekti, orada reklam kokan hareketler yapmıştı mesela, sonrasında vakit bulamadım devam etti mi diye bakamadım. Ama eski incelemeleri muhteşemdir, yine dediğim gibi K&N'in, HR'nin ne bileyim OZ Racing'in reklamını yapmak için kasmaz çünkü.

    Keza ruhu şad olsun, Alican abi de öyleydi, 730d incelerdi, X5, 760 incelerdi, hatta Şahin bile inceledi ama sempatikti, muhteşemdi.

    Sonuç: Reklam kaygısı olan her kanaldan uzak durun, bir avuç övgü söylemine ufak tefek kötü yön ekleyip video diye izletiyorlar size.




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.