|
Türkiye'de üretilecek Ioniq 3'ün ön gösterimi Münih'te yapıldı
-
-
Orta hattaki ayırıcı ve ön konsol bir garip geldi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ MAL SAHİBİ MÜLK SAHİBİ HANİ BUNUN İLK SAHİBİ
MAL DA YALAN MÜLK DE YALAN
AL BİRAZ DA SEN OYALAN... -
Yeni nesil Hyundai araçlarda retro-futuristic karışımı bir tasarım anlayışı var. N Vision 74, Ionic 5 şimdi de bu araç... Şahsen çok beğeniyorum. Bu aracın far takımı, alttaki panjur vs çok şık duruyor bence. Aracın önden arkadan görünümü bana göre kusursuz. iX3'ten sonra ilaç gibi geldi. 

Ancak aracın prototipe %80 benzerlikle piyasaya sürüleceği iddialı bir açıklama. Mesela arka kapının olduğu kısımda gerçekten çamurluk bu şekilde kabarık mı olacak? Araç kabini gerçekten bu kadar sade görünümlü mü gelecek? Ben pek ihtimal vermiyorum ama bekleyip göreceğiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 10 Eylül 2025; 13:21:27 >
-
Hyundai çok yanlış adımlar atıyor Türkiyede. Elektrikli yerine sedan lpg takılabilen bir araç üretse hem taksiciler hemde engelli ÖTV indirimiyle alanlar düşünüldüğünde yılda en az 75-80 bin adet satış garantisi elde ederlerdi. Şimdi sıfırdan başlasınlar hesap yapmaya
_____________________________ -
Hem sevdim hem sevemedim :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Neyseki Hollywood gibi arka fondaki yıldızları unutmamışlar...
Yav arkadaş iyisin hoşsun da tabletsiz bir aracın yanından bile geçmem bu devirde.
Bagaj üstündeki spoiler camın tam ortasına konmuş. Alacak adam iç dikiz aynasını unutmalı.
-
Haşin ve gaddar görünümlü far tasarımından, ufuktaki güneşin batımına kısık gözlerle bakış atan bir insanın gözlerini andıran kısık gözlü far tasarımına geçiş dönemini yaşıyoruz: bundan sonra artık yıllarca etrafta hep bu tasarım farları göreceğiz, epey bir bunun ekmeğini yerler artık...
hyundai 3-HR
_____________________________ 2011 W204 OM271 Fascination
2015 C4 1.6 e-HDI Exclusive -
İkonik olma potansiyelinde bir dizayn olmuş, ana hatlar seri üretime taşınır umarım.
bir de şunu önden çekiş değil de adam gibi Rwd yapsalar, unuttuğumuz E87-F20 1 serisi tatlarını yaşayabilsek yine.
Aks aralığı gerçekten çok uzun ve belli ki küçük olmasına rağmen içi ciddi derecede ferah olacak.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
Çok Maço duruyor gençler arasında çok rağbet görebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AO -- 11 Eylül 2025; 9:36:19 >_____________________________ AO
En Beğenilen Yanıtlar
|
Yeni nesil Hyundai araçlarda retro-futuristic karışımı bir tasarım anlayışı var. N Vision 74, Ionic 5 şimdi de bu araç... Şahsen çok beğeniyorum. Bu aracın far takımı, alttaki panjur vs çok şık duruyor bence. Aracın önden arkadan görünümü bana göre kusursuz. iX3'ten sonra ilaç gibi geldi.
![]() ![]() Ancak aracın prototipe %80 benzerlikle piyasaya sürüleceği iddialı bir açıklama. Mesela arka kapının olduğu kısımda gerçekten çamurluk bu şekilde kabarık mı olacak? Araç kabini gerçekten bu kadar sade görünümlü mü gelecek? Ben pek ihtimal vermiyorum ama bekleyip göreceğiz. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı