Şimdi Ara

Türkiye'de üretilecek Hyundai Bayon'un tasarımından yeni ipuçları geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'de üretilecek Hyundai Bayon'un tasarımından yeni ipuçları geldi



    Hyundai, yaklaşık bir ay önce İzmit'te üreteceği yeni B-SUV modelin ismini açıklamış ve aracın ismini Hyundai Bayon olarak duyurmuştu. Bugün yeni Hyundai Bayon'un tasarımı hakkında ipuçları veren yeni görseller paylaşıldı.



    Hyundai Bayon'un ön bölümüne baktığımızda tıpkı makyajlı Konda'daki gibi burun kısmında ince uzun bir hava girişine yer verildiğini görüyoruz. Onun kenarlarında ise yine aynı kalınlıkta LED gündüz farlarına yer verilerek güzel bir bütünlük sağlanmış. Artık Hyundai'nin simgesi halini alan bölünmüş far tasarımı Bayon'da da mevcut zira farların tampon kısmında yer aldığını görüyoruz. Ayrıca bu alanda tamponun alt kısmına doğru daha da genişleyen büyük bir panjur bulunuyor.



    Türkiye'de üretilecek Hyundai Bayon'un tasarımından yeni ipuçları geldi



    Yeni Hyundai Bayon'un arka kısmında ise oldukça farklı bir dizayn felsefesi kullanılmış. Ok şeklinde tasarlanan fren lambaları, Hyundai logosunun hemen üzerinde yer alan ince bir LED şeritle birbirine bağlanmış. Ayrıca çok belli olmasa da logonun olduğu bölümün siyah renktre tasarlandığı da görülebiliyor. Bu detay Bayon'un gövde rengiyle güzel bir tezat oluşturabilir.



    Ayrıca Bkz.Tüm yeni Peugeot modelleri yüksek performanslı versiyonlara sahip olacak



    Hyundai Bayon'un tasarımıyla ilgili ipuçları şimdilik bu kadar. Geçtiğimiz ay aracın isminin Fransa'nın güneybatısındaki Bayonne şehrinden esinlendiğini öğrenmiştik. B-SUV segmentindeki Hyundai Bayon Türkiye'de üretilecek ve 2021'in ilk yarısında Avrupa'da satışa sunulacak. Araçla ilgili yeni detayların önümüzdeki haftalarda paylaşılacağı aktarıldı.









  • Tam bir bayon arabası.

  • dugers kullanıcısına yanıt
  • Malum site de ilanları şimdiden görür gibiyim;
    Bayandan temiz Bayon :)
    Markalar bu isimleri çok mu arıyorlar acaba :D
  • ömü kona arkası i20 olmuş

  • Eski i20'yi az bi yükseltip i20 Active diye bişe uydurmuşlardı.

    Yeni i20 ile de biraz oynayıp Bayon diye satacaklar gibi.

    Niye bu kadar gizem yapılıyor ki?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hyundai'nin bu arka farlarını kim tasarlıyor allah aşkına gerçekten hoş değil i20. Bu da daha yumuşak formda ama tasarımı anımsatıyor. Ön farlar citroen'in ince led, kare form 2'li ya da 4'lü formları gibi 2 ayrı parçadan oluşuyor görüntüden anlaşılan. Bu ön far benim hoşuma gidiyor ama arka stop inceleyen ve güzel diyeni görmedim. Carviser fotoğraflarda hoşuma gitmemişti dedi ve incelemesinde tekrar söyledi, canlı gördüğünde de güzel değil diye. Ben de i20'yi trafikte gördüm ve hoş değil. Agresif desen evet sert duruyor ama ne bileyim bmw'nin son stopları en yumuşak formda bile güzel ve gerçekten sert duruyor çizgi hali bile. Hayırlısı olsun.
  • Yüksek i20 aynen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.