Şimdi Ara

Türkiye'de Üniversite Okunmaz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • anadolunun tipik cahil ailelerinin çocukları da ailelerinden pek farklı olmuyor. kendini geliştir moruk diye dalga geçen tayfa farkında değil ki bu yönde biraz zaman ayırsa orta ve uzun vadede ciddi faydasını görecek bu işin ama anlık haz ve zevk sağlayan, odak ve dikkatini çok çabuk çelip kendine bağlayan saçma sosyal medya içerikleri ona daha tatlı geliyor ve ona yöneliyor elbette.


    dünya haritasını sorsan en bilindik ülkeleri dahi gösteremeyecek zavallıların twitch izleyip popüler kültürün gündeminden başka bir konuya kafa yormayıp kendisi gibi düşünmeyenlerle dalga geçmesi yeni bir şey değil. bugün konu udemy, coursera, edx iken geçmişte konu farklıydı ama durum aynıydı.


    ayrıca genelde netleri düşük olup da bir bahane arayanların dillendirdiği bir konu olduğu için de böyle tepki verdiklerini söylemek hiç de zor olmayacaktır.


    bu yüzden hayatsız gençlerin dedikleri sizi etkilemesin, doğru bildiğiniz ne ise o yönde hareket edin. bir de bu yönde insanlara cevap vermeye çalışmak beyhude bir çaba olacaktır, inanın bana.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.