Şimdi Ara

Türkiye polisi savaş esiri götürüyor CHP :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiye polisi savaş esiri götürüyor CHP :)

Bir insan 55 bin TL maaş için kendi vatandaşına şunu yapmaz , ben yapmam ben polis olsam bana böyle emir verseler yapmam abi

Bu nedir lan savaş esiri yakalamışlar sanki sıraya dizmişler sağına soluna girip kollarından tutmuşlar ki kaçmasınlar bunlar azılı suçlu , Türk askeri savaş esirine böyle davranmaz

Ergenekon balyoz feto operasyonlarını hatırlattı bu görüntüler bana

Abuk sabuk iddianameler ile milleti içeri atıyorlar atarlen de terörist muamelesi yapıyorlar

11 CHP belediye başkanı içeride lan şuan seçim ile alamadığı belediyeleri böyle alıyorlar

Bu AKP hala oy verecek varsa kendinden şüphe etmeli kul insan hakkı ye sonra namaz kıldım oruç tuttum Kur'an okudum cennete giderim ha yok öyle dünya bu günahları hiç bir ibadet kurtarmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Velvet Golet -- 6 Haziran 2025; 9:12:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu insanlar hakkında henüz 'iddianame' bile hazırlanmamış vaziyette.Sanki mahkeme yapılmış,suçları ispatlanmış ve öyle tutuklanmışlar havası yaratılıyor.

Halbuki biz bu görüntüleri Ergenekon ve Balyoz davalarında da gördük.O dönemde bu davalara 'asrın davası' deniyordu.Şöyle darbe yapacaklar,camileri bombalayacaklar,suikastlar yapacaklar deniyordu..Çarşaf çarşaf bu tür iddialar televizyonlarda ve gazetelerde 'gerçekmiş' gibi yansıtılıyor ve haberlerin yanlarına suçlanan kişilerin isimleri ile fotoğrafları ekleniyordu.

Sonra ne mi oldu?

Ergenekon ve Balyoz davalarının 'kumpas' olduğu anlaşıldı.Bu davalarda yargılanan ve cezalandırılan herkes tahliye edildi ve üstüne devlet yüklü miktarda tazminat ödedi.Bu davalarda görevlendirilenler ise meslekten ihraç edildi ve çoğu FETÖ üyeliğinden ceza aldı.

Ayrıca bu davalarda yaşanılan hukuksuzluklara dayanamayarak intihar eden onlarca subay oldu.Kimisi ise hastalanıp vefat etti.İnsanların hem kendilerinde hem de yakınlarında unutulmayacak derin travmalar kaldı.

Üstelik tüm bunlar çok değil 15 sene içerisinde yaşandı...

Şimdi tüm bunları unutmamızı ve bu yaşanılanlara inanmamızı bekliyorlar...

baştaki ne derse ne isterse o oluyor.

suçlu yada suçsuz öyle bir imaj veriyor ve gösteriyor ki psikolojik olarak göreni etkiliyor.

yaşlısı genci çocuğu bakınca ilk imaj bunlar azılı suçlu ama suçu var ama yok.

o ana kadar çamur at izi kalsın. yani işlemleri öyle bir ağırdan alıyor ve uzatıyorlar ki sonunda bu adamlar suçsuz bile çıksa şu yaşananlardan ötürü saf insanların çok ilgisi olmayanların sadece tv den bakan bir kişinin algısı bozuluyor.

haa bu adamlar kötüydü imajı gitmiyor.

zaten CNNTÜRK gibi bazı kanallar sadece hükümete hatta direk saraya bağlı olduğu için verilen mesaj gösterilen imaj her şey bilerek yapılıyor.

olay halkın gözünde bozuk bir görüntü verdirmek.

saray devletin bütün kaynakları ile her yerden saldırıyor ne yapabilir ki chp. polisi savcısı hakimi gazetecisi televizyoncusu her şey saraya bağlanmış. böyle bir güç ile mücadele etmek kolay değil ki.

• Bu olaydan en zararli cikacak olan bu Polislerdir. Yarin birgün akp kandirildik derse Polisleride fetöcü olarak nitelendireceklerdir.

• Jandarma komandoyu bırakma sebeplerimden biriydi bu tarz şeyler.

• tr.m.wikipedia.org
    Milgram deneyi - Vikipedi
    https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Milgram_deneyi

• Türkiye polisi nedir? Öcalan bile Türkiye polisi ifadesini kullanmaz Türk polisi der.
    Türkiye polisi, Türkiye halkı, Türkiyeli, Türkçe edebiyat vs bu söylemler hiç iyi niyetli değil.

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

bu akapelilere göre Türk olmak yasak. tu kaka bunlara göre. ama kürt çerkez olabilirsin. ama Türklük ırkçılık faşizm sayılıyor.

• vahşi batıdaki gibi birbirlerinin ayaklarını zincirlemeleri eksik kalmış

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok sıradan bir hayatım var.Çok nettir ve hapse girme korkusu var bende.Suç işlemeye gerek yok çünkü.Bu kasım itibari ile iş yapmayı bırakıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sucre Maricruz

Jandarma komandoyu bırakma sebeplerimden biriydi bu tarz şeyler.

Çok haklısınız. Bu yapilanlar o kadar kötü ki akli olan birisi şunları gördüğünde bu ülkede asker yada polis olmak istemez ki. En büyük düşmanın teröristler ama onlarla siyasi olarak çıkarlardan dolayı anlaşma yapan bir hükümetin var. Bu ülkede askerlikten soğutma suçu var. TCK 318. Bu suçu bizzat hükümetin kendisi yapıyor. Benim oğlum olsa ben askere yollamak istemem açıkçası boşuna ölecek. Masabasinda işleri bir şekilde hallediyor bazi kisiler.

• Vakti gelince hesaplaşacağız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bahçeli bile Türk polisi der.

• Çok seviniyorum. İnşallah suçu olanlar cezada alır. Elbet kötü oldu. Ama bundan sonra kaybedecek olan malum partinin gelmiş geçmiş bütün belediye baskanlarıda kelle koltukta gezecek elbet masumlara zarar görecek ama bunlar miad olacak. Eskiden ses etmiyorları rant olaylarına

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kardes anayasadaki Turk tanimiyla ABD'deki Amerikali tanimi arasinda ne fark oldugunu bana aciklar misin?

• %8 hdp oyu için atatürkçü parti kent uzlaşı için eğilip el öptü.

Ben yapmazdım koltuk uğruna.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AREryilmaz kullanıcısına yanıt

Sen yine sinirleniyor gibisin bir CC dinle stres atarsın. Şarkıda adamı yırtarak parazit çıkıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=fA837n8HcTA&ab_channel=MetalBladeRecords

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

@eg2077 adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:

%8 hdp oyu için atatürkçü parti kent uzlaşı için eğilip el öptü.

Ben yapmazdım koltuk uğruna.

Sen Cehape den mi bahsediyorsun?

Yok daha 2-3 ay önce apoyu mecliste konuşturalım dediler de o dediğin oy uğruna? Apo nun mektubunu okuttular çözüm süreci şuan yine dem partiye gidiyorlar kendi başkanlık anayasaları için

Sizin beyinleri kim yıkamış ise güzel iş çıkarmış Cehape diyip duruyorlar 20 senedir AKP'nin yaptığı onlarca işi görmüyorlar ne içiyorsunuz siz anlamadım

Lan adam apo meclise gelsin konuşsun dedi sayın dedi lider dedi ellerini öpmedikleri kaldı hala Cehape diyor küfür gereklilik abi bunlar normal değil

• Milletin siyaseti çok sevmesini eskiden saçma buluyordum, meğer normalmiş.

Neredeyse herkes fazla uyanık olduğu için, bunlara bir çeşit yalan mekanizması lazım o da siyaset,

kimse haklı yada haksız çıkamıyor.

• Eee bugünlerin de rövanşı alınacak, faizi ile alacağız, o zaman ağlamak YOK

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.