Şimdi Ara

Türkiye'de neden amd işlemcili dizüstü bulmak zor ? (özellikle llano'lar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi öncelikle herkesin bir tercihi olduğunu hatırlatayım, geçmişten gelen tecrübelerime de dayanarak amd dizüstüleri tercih ediyorum ancak özellikle son senelerde intelin ne çıkarsa anında burada olurken amd'nin ürünüleri ya geç çıkıyor,ya hiç gelmiyor ya da çıkarılanlar en düşük konfigürasyonlar oluyor... Şu hp'nin abd sitesindeki gibi bize seçenek sunan bir satıcı olsa kötü mü olurdu ? O zaten yok ... Milleti en düşük seviye işlemcilere mahkum ediyorlar yenileri inadına getirmeyerek... Geçen bir tane satıcı arkadasa "amd dizüstüler ısınıyor, ülkemize olndan gelmiyor demiş." Kardeşim benim şu anda kullanıldığım dizüstü -ki kendime ait tek dizüstü bilgisayar bu, oyunları vs masaustunde oynamayı tercih ediyorum rahtalık bakımından- intel 5600 kullanıyor zamanının... Alev alev yanıyor o da ... Tamam diyeceksiniz ki ilerledikçe bu ısınma sorunu gidiyor intellerden e aynısını ben amd de de yasıyorum kendime almasam da kardesime dostuma komsuma defalarca amd aldık tabi sorun yasayan da oldu ama "yandı bu gitti" diyen yok hiç ...

    Kısaca; nerde kaldı bu a-3850 li dizüstüler kardeşim !?? İlle kaçakçılığa mı yönlendireceksiniz milleti ? Yok mu adam gibi bu ürünleri Türkiye'ye düzenli getirebiliecek bir firma ???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patientx -- 23 Eylül 2011; 21:48:33 >



  • Intel laptop pazarını çoktan domine etti. Inteli azcık tanıyorsak casper vs. gibi firmalara amd ürünleri getirtmemesi için para veriyordur.
  • Zaten 1995'te başladığım bilgisayar maceramda asla -hiç bir zaman- bir dükkana ya da web sitesine baktığımda istediğim amd ürününü bulamadım. İntel hep oradaydı ama kardeşim hiç mi yok burada kullanan bunları getirilse ben satılır düşüncesindeyim.
  • evet ne hikmetse AMD işlemcili notebook çeşiti çok az.. 4 sene önce aldığım amd işlemcili notebooku halen kullanmaktayım.. amd işlemci intele göre fark atardı Fi tarihinde, malesefki insanların bilgi cahilliği bu farkı satın alarak kayıplara gönderdi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.