< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 8 Eylül 2025; 22:10:40 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye'de Medyanın Aşırı Kalitesiz Olması
-
-
Medya kontrol ediliyor siz sanıyormusuz ki basın kanalları özgür? İşini düzgün yapan pislikleri gün yüzüne çıkartan bütün gazeteciler medyacıların hepsi silivride sosyal medyayı bile kontrol altına almaya çalışıyorlar nereye gidersen git hangi forumda takılırsan takıl hep bir paralı asker yani troll mevcut bu adamlar siyasi düşünceleri için değil aylık maaş aldıkları için savunma yapıyorlar bu tiplere ver parasını geç arkasına öyle modeller karakterleri yok o yüzden onları pek ciddiye almıyorum.Bu şu anlama gelmiyor biz burda yazıyoruz çiziyoruz yarın bir gün buradaki insanlara bile toplumu kışkırtmak veya buna benzer şeylerden soruşturma açıp insanların hayatlarını kaydırabilirler yapmazsalar adam değiller kaybedicek bir şeyim yok kaybedicek olanlar düşünsün..Çok sevdiğim bir atasözü var kasene güvenmiyorsan mantar avına çıkmıyacaksın diye zaten çoğu insan aman başıma birşey gelir yok beni alırlar vs diye susuyor ama bu işin ucu o susanlarada dokunuyor hayatları kayıyor kurunun yanında yapsa yanıyor en tiksindiğim şeyde yarın birgün bazı şeyler düzelirse ki sanmıyorum o susanlarada bundan fayda elde edicek acaba az karakteri varsa adamım diye yolda dolaşıyorla kendilerine nasıl yedirecekler onu merak ediyorum bence etek giyip dolaşsınlar onlarda o yakışır..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
3 ajans var 3üde hükümet kontrolünde. AA, İHA ve Demirören... Anka ajans ise küçük sayılır halk TV ile sözcü 'ye gönderiyor haberleri bugün hep CHP olayları verildi ... Siyaset ve ekonomiden bıktık aslında anksiyeteyi artırıyor kavga cinayet dolandırıcılık haberleri veriyor diye TGRT haberi takip ediyorum bazen. Haftasonu Tayyip olmadığı için Ahaber ve apara 'yi bakabilirim anti depresan gibi geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Demokratik Değişim Hareketi. Demokratik seçimler için 41 ilde 2000 kişi gerekiyor CHP-iyi parti demokrasi için adım atmazsa seçimlere girebilecek parti kurmalıyız -
Güncel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Medyanın da pek suçu yok aslında. CHP'liler Halk TV, AKP'liler Akit TV izliyor. Gidip tarafsız bir kanal açsanız kim izleyecek sizi? 3 günde kepenkleri kapatır gidersiniz. Yani alan razı, veren razı, izleyen dünden razı.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler