Türkiye’de Hekimlik Yeni Bir Döneme Giriyor l 21 Haziran 2022 (tercih için Fahrettin Koca detaylı) (2. sayfa)

-
-
Size işin içinde bir abiniz-kardesiniz olarak yazayım.
Bu iyileştirmeler çöken sistemi kurtarma çabası ama kurtarmayacak.
Eli yüzü düzgün doktorların çoğu kamuyu bıraktı , diğerleri de bırakmak için fırsat kovalıyor. Randevu almayı geçtim , önemli ameliyatlar bile en erken 2 ay sonrasına veriliyor. Cerrah sayısı çok azaldi.
Kamudaki tüm doktor tanıdıklarım özele geçmek için ya yardım istiyor , ya fikir soruyorlar.
Ağzı laf yapan , hasta ile iletişimi güçlü doktorun özelde alacağı en kotu para 35.000.
kim kamuda ağız kokusu çekecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 26 Haziran 2022; 16:22:15 >
-
malesef bu konu asiri siyasi fanatiklik iceriyor.
5 yillik hekimim.
benim cebime giren parayi sanki konu sahibi bilip yonetiyo gibi.
valla ankaracim "sadece devletinize güvenin o sağlık çalışanların haklarını vermek için elinden geleni yapıyor" şu cümleyi kuran adam akplidir. devlet sağlık çalışanlarının haklarını vermek için onlarca doktorun ölmesini, binlercesinin dayak yemesini niye bekledi? bu sorunları isteseler 15 yıl önce de cozerlerdi. ya 20 yıldır Türkiye'de yasamiyoesun ya da salağa yatiyorsun. eğer bakanların dediklerini ciddiye alıyor olsaydık bu ülkede dolar 2.5 TL olur kişi başı milli gelir de 30 bin dolar olurdu. uçan arabamız uçan tankimiz olurdu gel gör ki hiçbiri yok. o yüzden çocukların geleceğiyle oynama. senin ülkende 2 senedir ölen insanların istatistiği açıklanmıyor.
Malpraktis mağdurlarına destek arttıysa ne mutlu, şuan dinleyemiyor ve okuyamıyorum. Malpraktis bu ülkenin gerçeğidir, bana para kazandırmayan hasta özenime değer değildir kafasıyla "al kemikler kaynadı mı, eklemler hareket ediyor mu süper oldun, taburcusun" kafasıyla yalnızca nefes al, verci sağlık sisteminin değişmesi gerekiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X