Şimdi Ara

Türkiye’de Hekimlik Yeni Bir Döneme Giriyor l 21 Haziran 2022 (tercih için Fahrettin Koca detaylı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
4
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

katologlar arasına girdi

katolog suçlar arasındaki diğer suçlara bakın aynı şartlarda değerlendirelecektir, sağlık personeline görevi sırasında yapılan suçlar

birden bitemez elbette ama azaltılacağını düşünüyorum, insanın olduğu her yerde şiddet olur ama bu önlemlerle daha da azaltılacaktır

öğrencilerin tıp tercihini etkileyecek bir durum değil ve her hastaneye de artık avmdeki gibi metal dedektörleri yerleştiriliyor kimse kesici alet falan da sokamayacak hastanelere

Türkiye’de Hekimlik Yeni Bir Döneme Giriyor l 21 Haziran 2022 (tercih için Fahrettin Koca detaylı)

• Size işin içinde bir abiniz-kardesiniz olarak yazayım.
    Bu iyileştirmeler çöken sistemi kurtarma çabası ama kurtarmayacak.
    Eli yüzü düzgün doktorların çoğu kamuyu bıraktı , diğerleri de bırakmak için fırsat kovalıyor. Randevu almayı geçtim , önemli ameliyatlar bile en erken 2 ay sonrasına veriliyor. Cerrah sayısı çok azaldi.
    Kamudaki tüm doktor tanıdıklarım özele geçmek için ya yardım istiyor , ya fikir soruyorlar.
    Ağzı laf yapan , hasta ile iletişimi güçlü doktorun özelde alacağı en kotu para 35.000.
    kim kamuda ağız kokusu çekecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neilblack kullanıcısına yanıt

insanlar da buna seviniyor ya

hatta iddia ettikleri durum benim vergimle okuyorlar ve bu maaşları hak ediyorlar hatta daha azını kazansınlar diyorlar durum bu

senin kötü durumda olduğun için seviniyorlar maalesef

ama o konulara yanıt yazmazsınız tabii ki nedeni basit onlara hak verirsinizTürkiye’de Hekimlik Yeni Bir Döneme Giriyor l 21 Haziran 2022 (tercih için Fahrettin Koca detaylı) 

Türkiye’de Hekimlik Yeni Bir Döneme Giriyor l 21 Haziran 2022 (tercih için Fahrettin Koca detaylı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 26 Haziran 2022; 16:22:15 >

• malesef bu konu asiri siyasi fanatiklik iceriyor.
    5 yillik hekimim.
    benim cebime giren parayi sanki konu sahibi bilip yonetiyo gibi.

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt

valla ankaracim "sadece devletinize güvenin o sağlık çalışanların haklarını vermek için elinden geleni yapıyor" şu cümleyi kuran adam akplidir. devlet sağlık çalışanlarının haklarını vermek için onlarca doktorun ölmesini, binlercesinin dayak yemesini niye bekledi? bu sorunları isteseler 15 yıl önce de cozerlerdi. ya 20 yıldır Türkiye'de yasamiyoesun ya da salağa yatiyorsun. eğer bakanların dediklerini ciddiye alıyor olsaydık bu ülkede dolar 2.5 TL olur kişi başı milli gelir de 30 bin dolar olurdu. uçan arabamız uçan tankimiz olurdu gel gör ki hiçbiri yok. o yüzden çocukların geleceğiyle oynama. senin ülkende 2 senedir ölen insanların istatistiği açıklanmıyor.

• Malpraktis mağdurlarına destek arttıysa ne mutlu, şuan dinleyemiyor ve okuyamıyorum. Malpraktis bu ülkenin gerçeğidir, bana para kazandırmayan hasta özenime değer değildir kafasıyla "al kemikler kaynadı mı, eklemler hareket ediyor mu süper oldun, taburcusun" kafasıyla yalnızca nefes al, verci sağlık sisteminin değişmesi gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.