Şimdi Ara

Türkiye'de hayatını kaybeden İngiliz kadın turistin otopside kalbi çalındı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türkiye'de hayatını kaybeden İngiliz kadın turistin otopside kalbi çalındı

İngiltere’nin Portsmouth kentinde yaşayan 28 yaşındaki Beth Martin, ailesiyle birlikte tatil için geldiği Türkiye’de hayatını kaybetti. Genç annenin ani ölümüyle sarsılan ailesi, cenazeyi İngiltere’ye götürdükten sonra ikinci bir travma yaşadı. İddiaya göre, İngiltere'deki otopside, Beth Martin’in kalbinin vücudunda olmadığı fark edildi. Aile, kalbin Türkiye’de herhangi bir bilgilendirme ya da onay olmaksızın alındığını öne sürdü.

TÜRKİYE'DE HAYATINI KAYBETTİ

Beth’in eşi Luke Martin’in açıklamalarına göre aile 27 Nisan’da tatile geldi. Ancak Beth, daha ilk günün sonunda fenalaştı ve ertesi gün hastaneye kaldırıldı. Kötü koşullarda olduğunu öne sürdüğü hastanede eşinin yoğun bakıma alındığını belirten Luke, kendisine eşini görme izni verilmediğini de söyledi. Beth, 28 Nisan’da, hastaneye kaldırıldıktan sadece bir gün sonra yaşamını yitirdi.

OTOPSİDE KALBİNİN OLMADIĞI ORTAYA ÇIKTI!

Asıl şok ise cenazenin İngiltere’ye götürülmesinin ardından yaşandı. Daily Mirror’a konuşan aile, İngiltere’de yapılan otopside genç kadının kalbinin eksik olduğunun tespit edildiğini açıkladı. Luke Martin, bu duruma ilişkin hiçbir bilgilendirme yapılmadığını, hastanenin kalbi aileden habersiz aldığını söyledi. GoFundMe üzerinden başlatılan bağış kampanyasında “Kalbi alındı, ne açıklama var ne izin” ifadelerine yer verildi.

'HAYATIMIN EN KÖTÜ HAFTASIYDI'

Luke Martin, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda yaşadığı travmayı şöyle dile getirdi:

Alıntı

metni:
    İki hafta önce ben, eşim ve iki çocuğum aile tatili için Türkiye’ye gittik. Ama sadece üçümüz dönebildik. Eşimi kaybettim, çocuklarım annelerini kaybetti. Ailemizden en büyük parça eksildi. Hayatımın en kötü ve en travmatik haftasını yaşadım. Üstelik çocuklarıma annelerinin geri gelmeyeceğini söylemek zorunda kaldım. Bu beni paramparça etti.

Beth’in cenazesini ülkesine taşıyabilmek için kendi imkanlarıyla binlerce sterlin harcayan aile, Türk hastanesi hakkında ihmalle ilgili soruşturma başlatıldığını belirtti. Hastanenin ismiyle ilgili bilgi paylaşılmadı.

GERÇEK GÜNDEM

Daily Mail Haberi: Horror as mother, 28, mysteriously dies on holiday in Turkey - before her devastated family get sickening shock when her British post mortem results come back | Daily Mail Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 22 Mayıs 2025; 21:35:1 >

• Ne korkunç bir durum, ülke korkunç bir hale geldi.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ameliyathanelerde tecavüz ettiler haberini görmedim bu zamana kadar çıktı mı böyle bir haber bilen biri var mı? Çünkü ameliyata giren kadınlar çoğu zaman iç çamaşırlı bazen de sadece ameliyat önlüğü giyerek bir nevi çıplak giriyorlar.Bu durumu fırsat bilip tecavüz eden hastane çalışanları oldu mu diye merak ediyorum.Bir tek bu tarz bir haber duymadım sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen ülkemizde otopsi olmuştur.
    Akdeniz bölgesinde başımıza geleni yazıyorum.
    Benzer durum. Akdeniz’de tatil yaptıklarını var sayarak
    Dr savcıya tam neden söyleyemez ise, yada savcı gerek görürse. Mersin’e gider, otopside gerek görülürse parça alınır ve alınan parçalar adana’ya gönderilir.

Adana raporu 6 ay gibi bir sürede verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 22 Mayıs 2025; 22:50:27 >
  • Geçen sene yaşanmış olay...

Alıntı

metni:
    İstanbul Bağcılar'daki narkoz altındaki hastasına cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen doktor tutuklandı.
    İddialara göre Bağcılar'da özel bir hastanede estetik ameliyat yaptıran 30 yaşındaki yabancı uyruklu bir kadın, ameliyatın ardından dinlenmesi için odaya alındı.
    Hastanın odasına giren doktor, içerideki hemşireyi dışarı çıkardıktan sonra genç kadını taciz etmeye başladı. Genç kadın narkozun etkisinde olduğundan doktora karşı koyamazken, odaya yeniden giren hemşire yaşananlara şahit olunca durumu hemen polise bildirdi.
    Savcılıkta alınan mağdur ve hemşirenin ifadeleri doğrultusunda doktorun tutuklanmasına karar verildi.
    (Star Haber - Tugay Sadat)

Türkiye'de hayatını kaybeden İngiliz kadın turistin otopside kalbi çalındıx (formerly twitter)
    23 DERECE (@yirmiucderece) on X
    https://x.com/yirmiucderece/status/1776580434060530121

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 22 Mayıs 2025; 22:53:0 >

• NeoNesil2025 N kullanıcısına yanıt

Bir de bunun gün yüzüne çıkmamış,sır olarak kalmış,yanına kar kalmışları kalmıştır.Her yerden pislik akıyor.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

İstesen de yapamazsın. Ameliyathane ortamları kalabalıktır ama herşey meydanda tabi. Kadının veya erkeğin vücuduyla ilgili muhabbetler döner.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğru olduğunu sanmam. Bir insanın kalbini alabilmek için yaşıyor olması gerekmez mi? Ölü kalbi kim ne yapsın? Ayrıca haberde ne hastane, ne il hiç bir detay yok. Daha önce de Türkiyedeki sağlık turizmine yönelik mesnetsiz propaganda tarzı haberler yapıyorlardı. Devletin aslında bunlara karşı tedbirli olması ve ülkeyi savunması lazım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölünün kalbini calan Hastane diriye neler yapmaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Başı boş kanunsuz ülkede herşey olur Türkiye'de hayatını kaybeden İngiliz kadın turistin otopside kalbi çalındı 

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Ameliyathanede değilde farklı yerde oldu diye haber çıkmıştı

• Bebekleri bile bile öldüren hastanelerin yapmayacağı iş yoktur. Akıllara bin tane soru geliyor.

• Bakanlıktan RESMİ açıklama gelmiş...

Türkiye'de hayatını kaybeden İngiliz kadın turistin otopside kalbi çalındıx (formerly twitter)
    Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (@dmmiletisim) on X
    https://x.com/dmmiletisim/status/1925902238586749331
  • üzerimdeki dil çıkartan avatarlı savunuyorsa bilin ki bahsedilen olay gerçektir.

• Yokizm kullanıcısına yanıt

Yöneticisi olduğun platformda çeşni oldu nemenem tezat bir yorum ...önce iğneyi kendinize batırın....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.