< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2025 -- 4 Haziran 2025; 23:10:16 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türkiye'de Gıda Çöküşü

-
-
Hem pahalı alıyoruz hem kalitesiz 52nin eseri
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef dediğiniz gibi.
Bi Torku vardı biraz sağlıklı o da diğer firmalara ayak uydurdu artık bozdu, almıyorum.
Gıda dedektifi kanalını takip ediyorum.
Şu an en alınabilesi markalar Eti ve Şölen.
Ek olarak mutlaka takip edin bu kanalı, gıda konusunda bilinçlenmemiz lazım.
Ne yersen O'sun diyelim.
-
Hülooooğğğ.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İngiltere de satılan köpek mamasının içinde bile inanın bizim yediğimiz abur cuburlardan daha sağlıklı içerik var.
Adam akıllı bu işe el atılması lazım fakat kime ne diyorum.
-
benim akrabanın marketi var. bunlar mevzuata aykırı yoğurt koymuşlar markete. neyse birisi fotoğrafını çekip bu gıdadedektifine atıyor. bu eleman market yönetimine şantaj yapıyor eğer para vermezseniz yayınlarım diye. olaydan dolayı market zaten cezasını yemiş. neyse bunlar da para vermiyor. eleman düzenli olarak marketi kötüyelen yorumlar yapıyor :D
-
Bayadır yazmıyordunuz konu dışı foruma tekrar hoşgeldiniz hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu gıda işi iktidarı destekleyen adamı da zehirliyor,muhalefeti zehirleyen adamı da zehirliyor.Yani insan olan genç yaşlı,kadın erkek,muhalif yandaş vs herkes etkileniyor.
Bunu siyaset üstü kabul edip neden işlem yapılmıyor anlamıyorum.Bizim için değil ha,bizim için kıllarını kıpırdatmazlar.Kendileri ve kendi aileleri için.Biz de ucundan nasipleniriz artik napalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 5 Haziran 2025; 2:54:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Hem pahalı alıyoruz hem kalitesiz 52nin eseri
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X