Şimdi Ara

Türkiye'de Gıda Çöküşü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazır normal bir ürün kalmadı nerdeyse. Hazır çorba,hızlı makarna,market çiğköftesi,cipsler, bisküvi, aromalı çaylar,kekler, çikolatalar,reçeller,içecekler aklınıza ne gelirse artık.

İnanın palm yağı ile sınırlı bir ürün bulsam oo yaşadım on numara diyorum. Şekersiz ürünlerde zaten tatlandırıcılar kullanılarak insan aklıyla dalga geçiyorlar.
    Nerdeyse her şeyin içinde glikoz şurubu var. Pamuk ve kanola yağı kullanıyorlar. Renklendirici olmazsa olmaz. Yapay aroma vericiler her şeyin içinde. Tereyağında bile renklendirici kullanıyorlar. Başka hileler varsa bilmiyoruz bile.

En bilindik en eski en popüler markalara bile güvenmeyin. İçerik mutlaka okuyun. Amaçları ucuza mal etmekse hiç çekinmiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2025 -- 4 Haziran 2025; 23:10:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hem pahalı alıyoruz hem kalitesiz 52nin eseri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef dediğiniz gibi.

Bi Torku vardı biraz sağlıklı o da diğer firmalara ayak uydurdu artık bozdu, almıyorum.

Gıda dedektifi kanalını takip ediyorum.

Şu an en alınabilesi markalar Eti ve Şölen.

Ek olarak mutlaka takip edin bu kanalı, gıda konusunda bilinçlenmemiz lazım.

Ne yersen O'sun diyelim.

• Hülooooğğğ.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İngiltere de satılan köpek mamasının içinde bile inanın bizim yediğimiz abur cuburlardan daha sağlıklı içerik var.

Adam akıllı bu işe el atılması lazım fakat kime ne diyorum.

• karagece25 kullanıcısına yanıt

benim akrabanın marketi var. bunlar mevzuata aykırı yoğurt koymuşlar markete. neyse birisi fotoğrafını çekip bu gıdadedektifine atıyor. bu eleman market yönetimine şantaj yapıyor eğer para vermezseniz yayınlarım diye. olaydan dolayı market zaten cezasını yemiş. neyse bunlar da para vermiyor. eleman düzenli olarak marketi kötüyelen yorumlar yapıyor :D

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

Bayadır yazmıyordunuz konu dışı foruma tekrar hoşgeldiniz hocam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu gıda işi iktidarı destekleyen adamı da zehirliyor,muhalefeti zehirleyen adamı da zehirliyor.Yani insan olan genç yaşlı,kadın erkek,muhalif yandaş vs herkes etkileniyor.

Bunu siyaset üstü kabul edip neden işlem yapılmıyor anlamıyorum.Bizim için değil ha,bizim için kıllarını kıpırdatmazlar.Kendileri ve kendi aileleri için.Biz de ucundan nasipleniriz artik napalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih KARAHAN -- 5 Haziran 2025; 2:54:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.