Şimdi Ara

Türkiye de en ucuz LPG Ankara Gülveren'de PO-Milangaz-Kalegaz-Lipetgaz (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.350
Cevap
75
Favori
431.747
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu milangaz sadece ankarada mı gaz satıyor? başka nerelerde var?

    yoksa neden yok, tüm ülkeye yayılmalı bu rekabet!
  • hemen ilerisindeki akçagazda 1,349 dan satıyor
  • Arkadaşlar bugün ben bzm evn oradaki opette gaza bindirim yapıldığını gördüm...ank.da 1,54 olan gazın fiyatını 1,59a çıkarmışlar...acaba bgn itibariyle milangazada uğrayan arkadaşlar var mıdır aramızda..? Fiyatta bi değişiklik var mı..?
  • 23.00 itibariyle fiyatta değişiklik yok
  • fiayt hala aynımı değişmiş mi
  • Aracımın deposu 35 litre dün sonuna yaklaşmıştı depom. Bitmek üzereydi. 24 litre LPG aldı. Hesapladım 2000 model 1.6 Golf 131 kuruş yakıyor yalnızca şehir içinde km de.
  • bugün gaz alan varmı acaba fiyat hala 1.25 mi eğer öyleyse sahurdan sonra gaz almaya gideceğim oraya lütfen bilgi verin
  • En boş saatleri hangileri oluyor arkadaşlar. Hafta sonları kaynıyor resmen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferfecir06

    Nasıl bir sorun yok diyorsunuz? Bu gazı alır almaz aracın çekişi azaldı. Rolantide titreme yapmaya başladı. Ayrıca normalde 55 lt gaz alan depoya 35 lt koyabiliyorlar. Sonrada gelen her araca şamandıranız arızalı diyorlar. Kesinlikle bir katakulli var.

    Bu arada çok fazla bilgim yok. Basınç olayı hakkında, pompalar basınç ayarları standartında çalıştırıyorlar gibime geliyor. Ben kesinlikle uzak durun diyorum.



    demekki tek gazdan şikayetçi olan ben değilim bir arkadaş daha çıktı.....
  • hala cevap yok bekliyorum cvp
  • Aktaş'taki yeri bilmem. Biz hep Macunköy-Ostim arasındaki Milangaz satan yerden aldık. Demirören Grubu yazıyordu levhada. Oradan kaç tane farklı araca gaz aldık hiç sorun yaşatmadı. En son dün Ankara'ya gelen kardeşimin eski Şahinin depoyu doldurtmuştuk. Çekişte veya çalışmada hiç problem yaşatmadı. Hemen şehir dışına çıkmıştı, sorayım bakalım 1 depo ile kaç km gitti ve eskiye göre kaybı var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yellowredlion

    hala cevap yok bekliyorum cvp


    Fiyat aynı dün akşam 11de baktım bugünde ivediğe baktım aynı değişme yok..
  • Evet kardeşime sordum. 2 gün önce Ostim girişindeki Demirören MİLANGAZ tesislerinden depoyu doldurup Ankara'dan İzmir yönüne yola çıkmıştı. Kendisinin dediğine göre şehirlerarası ulaşımda da bu gaz aynı yolu yaptırmış. Diğer pahalı gazlara göre hemen hemen aynı kilometreyi yapabilmiş. Pahalı gaz alınca da Milangaz alınca da 1 litre ile 10km gidebildim dedi. Yani litre başına yapılan yol açısından düşünürsek pahalı gazlarla performansı aynı. Tek farkı fiyatı.

    Hatta burada Milangaz fiyatlarına aşina olunca yol üzerinde tüm Milangaz fiyatlarını kontrol etmiş. Örneğin; Manisada neredeyse herde LPG fiyatları 1,7-1,75 TL arasında satılırken, Manisanın Ankara-İzmir yolu üzerinde bulunan Salihli adlı ilçesine varmaya bir kaç km kala bir Demirören Milangaz bayiinde Milangazın 1,40 TL den satıldığını görmüş. Demekki Türkiye genelinde Milangazlar ucuz. Hatta Milangaz satan bir PO istasyonuna bakmış. Orada da fiyat 1,46 TL imiş. Diğer markalar ise 1,7 TL civarı seyrediyor dedi.




  • evet 2 kişi oldunuz

    quote:

    Orijinalden alıntı: ultraslan911


    quote:

    Orijinalden alıntı: ferfecir06

    Nasıl bir sorun yok diyorsunuz? Bu gazı alır almaz aracın çekişi azaldı. Rolantide titreme yapmaya başladı. Ayrıca normalde 55 lt gaz alan depoya 35 lt koyabiliyorlar. Sonrada gelen her araca şamandıranız arızalı diyorlar. Kesinlikle bir katakulli var.

    Bu arada çok fazla bilgim yok. Basınç olayı hakkında, pompalar basınç ayarları standartında çalıştırıyorlar gibime geliyor. Ben kesinlikle uzak durun diyorum.



    demekki tek gazdan şikayetçi olan ben değilim bir arkadaş daha çıktı.....
  • izmirde yokmu böyle ucuz gaz bizde faydalansak
  • Ben sürekli Aktaş milangazdan alıyorum benim eve 1 Km uzaklıkta daha henüz bir yamuğunu görmedim ve oturduğum apartmanı bırakın tüm mahalle buradan gaz alıyor kimse şikayetçi değil.

    İftar vakti ve 24 ten sonra rahatlamaya başlıyor.
  • sıra beklemek istemeyenlerde hemen ilerideki kavşakta 1,35 ten akçagaz alabilirler
  • MİLANGAZ bu ara indirime girmişken iyi faydalanmak lazım. Ben bu indirimin bir süre sonra biteceğini düşünüyorum. Nedenini ise birazdan bulabilirsem koyacağım haberle anlatabilirim. Bu indirimin nedeni tahmin ettiğim şey olsa gerek. Bu sıra dışı fiyatlar hem tüketici olarak bizlere LPG 'nin gerçek maliyetlerini gösterdi, hem de diğer markaların canına ot tıkadı. DEMİRÖREN Grubunun bu gazı bu kadar ucuza verebilmesine şaşırmayın. Adamların Türkiye'nin bir çok yerinde bir çok rafineriye yakın LPG tesisleri var. Mesela; Ankara'ya yakın Kırıkkale tesisleri ve İzmir'e yakın Aliağa tesisleri var.
    http://www.milangaz.com.tr/Tesisler.aspx




  • Milangazın ucuzluğunda bir problem aramayın. Ucuzluğun nedeni kalitesiz ürün değil. Tam aksine ürün kalitesinde hiç sorun yok. Hazır fiyatlar ucuzken alın, kullanın, faydalanın işte. Bence bu ucuzluğun nedeni başka...
    DEMİRÖREN Grubunun yaptığı fiyat indirimini doğrudan doğruya Beşiktaş Futbol Kulübüne bağlıyorum (Milangaz Demirören Şirketler Grubuna bağlıdır). Altta verdiğim iki linkteki haberleri okuyun ne dediğimi anlayacaksınız. Birazcık gündemi takip eden ve biraz ekonomi bilgisine sahip olan herkes dediklerimi anlayacaktır. Başka teorisi olan varsa anlatsın fakat benim aklıma gelen tek ihtimal bu... Tabi kesin değil sadece ihtimal, başka ihtimaller de olabilir.

    Gelir İdaresi Başkanlığı (Maliye Bakanlığına bağlı) aylar önce 850 bin TL üstü vergi borçlularının listesini açıklayacağını duyurmuştu. Bu borçlular arasında sn. DEMİRÖREN 'in başkanı olduğu Beşiktaş Kulübü de var. 16 milyon TL'yi aşkın borcu olan Beşiktaş eğer vergi borçlusu olarak açıklanırsa UEFA 'nın ilkelerine takılıyor ve Şampiyonlar Ligine katılamıyor. Eğer Beşiktaş Şampiyonlar Ligine katılamazsa başkan Yıldırım DEMİRÖREN yaklaşan kongre seçimlerinde tekrar başkan seçilmeyi rüyasında görür. Beşiktaş başkanlık seçimi için 2010 seçimleri yaklaştı.

    Başkan Yıldırım DEMİRÖREN bu borcu ödeyemezse bir daha başkan seçilemez bunu iyi biliyor. Bu ekonomik krizde 16 milyon TL 'yi aşan bir vergi borcunu kapatmanın en iyi yolu ise elindeki ürünü (Milangaz) ucuz fiyattan ve hatta maliyetinden piyasaya sürüp nakite çevirmek.


    Ve Demirören kolları sıvadı: http://www.sabah.com.tr/Spor/2009/09/03/ve_demiroren_kollari_sivadi


    Beşiktaş'a şok!: http://www.sabah.com.tr/Spor/2009/09/03/besiktasa_sok
    quote:

    Beşiktaş'a şok!:
    03.09.2009

    Rodrigo Tabata'ya 8 milyon Euro'luk bonservis bedeli ödeyen Beşiktaş da vergi borçlusu olarak 219. sıradan listeye girdi. 16 milyon 239 bin 691 lira vergi cezası bulunan Siyah-Beyazlı kulüp, Şampiyonlar Ligi maçları öncesi UEFA kriterlerine takıldı.

    Profesyonel kulüplerin faaliyetleri ile ilgili tüm gelir ve giderlerini Vergi Usul Kanunu'na göre belgelendirmeleri gerekiyor. UEFA, belirlediği statüde, futbol kulüplerinin federasyona, oyunculara, teknik direktörlere, diğer kulüplere, maç organizatörlerine kesinleşmiş borçlarının ödenmiş olmasının teyidini istiyor. Şayet kulüpler bu borçları kapatmazsa para cezası ile başlayan, organizasyonlardan men edilme cezasına kadar varan yaptırımlar uygulanabiliyor.

    Bilindiği gibi borçlarla ilgili sürekli sorun yaşayan Beşiktaş, Manisaspor'a olan borcu nedeniyle Bozüyükspor'dan transfer edilen Onur Bayramoğlu'nun lisansını çıkaramamıştı. Şampiyonlar Ligi öncesi Siyah-Beyazlı yönetim vergi sürpriziyle karşılaşırken Futbol Federasyonu'nun bu konuyla ilgili takınacağı tavır da merakla bekleniyor.

    UEFA, BORÇLARIN ÖDENMESİNİ İSTİYOR

    UEFA'nın mali kriterlerini eksiksiz uygulamada kararlı olan Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener yönetiminin vergi borcu nedeniyle Beşiktaş'a yaptırım uygulaması bekleniyor. Şayet Siyah-Beyazlı kulüp borcunu ödemezse Devler Ligi'ne katılamama tehlikesi yaşıyor. İki yıl önce Futbol Federasyonu kulüplerin borçlarıyla nedeniyle UEFA nezdinde zor durumda kalmış ve yaklaşık 200 bin frank ceza ödemek zorunda kalmıştı. Bu nedenle federasyon kulüplerin borçlarla ilgili incelemeleri sıkı bir denetim altına alarak takip etmeye başladı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇakırEfe -- 5 Eylül 2009; 5:44:44 >




  • Ostim deki Milangazdan fiyatlar 1,10 Lira zamanlarında itibaren gaz alırım.
    O zamandan bu zamana fark cok hemde inanılmaz.
    İlk zamanlar Kalitesi Aygaza cok yakındı .Şimdi fark cok.Fakat hala uzun km yaptığı icin ve fiyatı
    1,25 olduğu icin devam milangaza
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.