|
Bildirim

|
Olsun kudüs düşmedi dayımla öbüşmek zorunda kalmadım. Elhamdülillah
|
|
Teneke fiyatının yıllık değişimini de görmüş olduk.
|
|
Haberde sebeplerinden bahsedilmemiş. Tamamı enflasyon zammı olmamalı, ötv oranı %45 ten %80 e çılan araçlar var. Ocak 2023 te dolar 18tl , Ocak 2024 te 30tl .. Kdv de de %2 lik artıs oldu, matrah+ötv+kdv şeklinde belirlendiğinden ötvde oluşan farklılık sebebiyle kdv den alınan miktarda artmış oldu
|
|
Mesazını aldım karşim ben de evet diyorum. Sen de varmısın :D
|
|
Yurtdışında yaşarken tek maaş ile 4-5 yıllık subaru forester veya Mitsubishi pajero v6 3.6L alıp üstüne kiramı ödeyebiliyordum. Kiram 2500 dolardı.
Anlamayanlar için özet: Meta olan araç ülkede yüksek vergilerden dolayı fahiş fiyatlarla satılıyor. |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Evet evet evet < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
2-3 sene önce bir video izlemiştim. Amerikalı youtuber RS6 station wagon alıp bir odb2 kart takıyordu. Tek düğmeye basarak 420'den 500 beygire çıkartıyordu aracı. Bir de araç dursun diye daha iyi fren tertibatı taktı hepsi 20 bin dolara geldi. Aile için yer uçağı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi schavelle -- 12 Ocak 2024; 20:48:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|