Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 9 Eylül 2025; 15:1:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• temel sebep sevgisizliktir. sevginin çöküşü kuvvetli bir sebep ama tek başına da yeterli değil. ekonomik, sosyal ve kültürel sorunlarla da birleşince patlama noktasına erişir. başımızdaki insanlar sağ olsun. bu millet için çok güzel örnek olmaya devam ediyorlar. eee ne demişler, balık baştan kokar.

• temel sebep sevgisizliktir. sevginin çöküşü kuvvetli bir sebep ama tek başına da yeterli değil. ekonomik, sosyal ve kültürel sorunlarla da birleşince patlama noktasına erişir. başımızdaki insanlar sağ olsun. bu millet için çok güzel örnek olmaya devam ediyorlar. eee ne demişler, balık baştan kokar.

"Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur."
    System.out.print("Beşiktaş JK");
  • Yapacak birşey yok nediyim.Hergün şu toplumda yaşamanın nasıl bir işkence gibi birşey olduğunu iliklerime kadar hissediyorum.Çevremdeki insanlar sen şunu seyrermiyormusun ben seyretmiyorum diyorum sonra diyolar sen ne seyrediyorsun peki birkere dedim genelde ya yabancı dizi seyrediyorum yada Anime seyrediyorum diyorum bana uzaylı gibi bakıyorlar aynen neymiş efendim Anime seyrediyorum die çocukmuşum aptalmışım falan halbuki Animenin ne olduğunu bile bilmeyen cahil sürüsüyle bir şekilde yaşayıp gidiyoruz işde hayat böyle :(

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Aksine avrupa daha doğrusu batı için aynı şey deniyor mesela italyada arabanızı ara sokaklara içinde bişeyler varken bırakmayın meydanlara kalabalığa yakın yerlerde kalsın, New Yorkta metroda raylardan uzak durun, İngiliterede hava kararınca tek başınıza dışarda çok dikkatli olun, İspanyada özellikle bayansanız ve hava karardıysa tacizden kurtuluşunuz yok vs vs vs gibi maddeler...

Daha neler neler.

Disiplin ceza ile sağlanır.

Suçluyu polisler yakalıyor
    Emniyete götürülecek
    Suçlu poz vere vere gidiyor

Halbuki bağla aracın arkasına
    Hapishaneleri işkecenceli yerlere çevir.
    İşkenceli dediysem git tırnaklarını, dişlerini sök değil.
    Karanlık yere tık mesela. Yemek falan verme, ayaklarından as bir yere vs

ingiltere mülteci doldu hocam, eski zamanlarda bu kadar tehlikeli değildi.

amerikada zencilerden dolayı tehlikeli.

• Bütün insanların, din ahlakından uzaklaştıkça, geçimsizlik, sefalet, işkence, sıkıntı ile kıvrandıkları görülüyor. Fen aletleri, medeni vasıtalar, akıllara hayret verecek şekilde, ilerlediği halde, dünyadaki huzursuzluğun, insanlıktaki sıkıntının azalmadığı, arttığı, ibretle görülüyor. Dinden kopuk şekilde, kendisini yaratan Rabbini unutup dünyaya dalmış ve gönül vermiş insanlar asla bu dünyada rahat ve huzur içinde yaşayamazlar. Allahü tealadan korkmayan bir insandan herşey beklenir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 6 Eylül 2025; 20:52:31 >
  • Arzular şelale , Tüm Ayartıcılar devrede, izlediği , gördüğü her şey ile kışkırtılmış, büyümüş bir iştah ama onu tatmin edecek kaynak yetersizliği. Üzerine de günlük 200 kelime ile konuşan dar bir zihin, maneviyat , anlam ve edep eksikliği yanında promosyon. Beton binalar arasında sıkışmışlık , iş güç yok, disipline eden Zorunlu Askerlik kaldırılmış. İşte şiddetin türediği ortam bu.

bunların çoğu liboş avrupa fonlu içimizde kurumlardan beslenen tipler. görevleri : toplum yapısını bozmak. geçenlerde haber çıktı almanya ve ab bu avrupa'da demokrasi yaymak için bu yıl 300 milyon euro ödenek ayırmış.

yani yeni liberal troll ordusu arıyorlar.

kızlığını kaybetmiş tiplerin son iki sığınağı var: birincisi bu dızolar, ikincisi ise doğulu/afrikalı erkekler.

avrupalı liberalleri tanmak için efendilerine bakın:

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pskillercheto -- 6 Eylül 2025; 11:26:35 >

• akp nin 20 yılda ülkeyi sürüklediği bozuk düzen,Türkyede aynı Kolombiya gibi 18 yaş altı çocuk çetelerinin doğmasına sebep oldu...

akp sayesinde toplumsal bir çürüme yaşıyoruz...

ilk seçimde bu partiden kurtulunmazsa sonumuz felaket....

Bunların kısa vadede tamiratı mümkün değil, tek bir çözüm hariç.

Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.