Şimdi Ara

Türkiye'de 5 milyon ev genci olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

https://eksisozluk.com/turkiyede-5-milyon-ev-genci-olmasi--7980996

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ev genci ne la ev hanımı der gibi

• NEET-maxxing

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yakında ben de eklenecem sayıya

• BeforeIforget B kullanıcısına yanıt

yapay zeka tıbbı bitirdi maalesef.

• Benim var böyle bir arkadaşım king yatıyor evde biraz baba parasi da var imreniyorum

• aile bakıyosa daha kralı yok. yemeğin önüne geliyo her işin görülüyo istediğini yap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TUIK raporuna göre öyleymiş, dün haberi veren kanalda 1/4 değil de gençlerin 3'te birinin bu durumda olduğundan bahsediyorlardır. Hiç şaşırmadım doğrusu, çalışan insanı açlık sınırında tutar, yoksul olmayı bile hayal haline getirirseniz; insanlar çalışmaz.

• Bu genclerden bir tanesi de josetti xd günlük yevmiyeli dizi setlerine seyirci olarak gitmediği günlerde forumda ybs övüyor

• En iyisi , hayatının tüm zamanında bir yerlerde bir şeyler olarak çalışabilirsin ama genç yaşlarına bir kere geleceksin

Belirli şeylere kafanız en iyi gençken basar yani ( aşırı gerekli değilse ) çalışmak genç yaşta anlamsız 3 4 ay çalış ondan sonra o paranın %10 unu kendine ayır gerisiyle yetkinlik kas git ehliyet al ne bileyim src psikoteknik belgesi al yazılım çalış düzgünce git özel güvenlik sertifikası al zaten çok arıyorlar bunuda veya git dil kursuna yazıl yada evde dil çalış boşver kursu hiçbir şeye yaramıyor dil kursu

Ben 21 yaşındayım dün 21 yaşıma girdim doğum günümdü 7 8 ay akaryakıt Satış görevlisi olarak çalıştım sonra oradan gelen parayla kendime ağırlık seti aldım sporcu takviyesi aldım B ehliyet aldım 4 5 gün önce şimdi nüfus müdürlüğünde harcını yatırıp karta dönüştüreceğim şuan src psikoteknik düşünüyorum ama belki özel güvenlik kursuna ve ilk yardım kursunada gidebilirim

Şuan anında harcayabileceğim 88k param var Java öğrenmeye başladım backend için Java genel anlamıyla bitti zaten spring boot öğreniyorum şuandada

Diyeceğim eğer ailenizde biri hasta değilse veya ekstrem koşullarda değilseniz birkaç ay çalışın para bitene kadar yetkinlik kasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 18 Mayıs 2025; 12:7:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.