Şimdi Ara

TÜRKİYE'DE 4 ADET ATOM BOMBASI VAR TR YAPIMI!!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
197
Cevap
12
Favori
20.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: IamBadGuy

    Boş bir yazıya özellikle hikaye'ye harcıyacak 15 dakikam yok.Malum Bilgisayar Müh. zor bölüm neyse iyi geceler


    Bende son sınıf öğrencisiyim.Kolay gelsin.Evet zor bir bölüm,mühendis için görmeden bilmeden okumadan bilgi edinmeden araştırmadan direk sonuca varıp yargılamak bence işi daha da zorlaştıracaktır.İyi akşamlar Arkadaşım
  • ulan oda bir şey mi adamlarda 10,000 i geçkin var ve birde ondan 4.000 kat daha güçlü hidrojen bombası var türkiye hala atomlamı uğraşıyor
  • Atom Enerjisi Kurumu üniversiteleri bile nükleer çalışma yapıp yapmadıkları konusunda denetlerken, siz nerden hammadde bulup atom bombası yapacaksınız? Ayrıca hammadde olsa bile atom bombası yapmak o kadar kolay değil. Türkiye'nin yapabileceği bir şey hiç değil.
  • Sanmıyorum.
  • bizimkiler yanında sigara içer patlatır onu

    cidden acaba nerede saklıyolar.Hani yanlışlıkla patlasa felan...

    edit : okuya okuya yukarı çıkarken gördüm izmirde galiba.hertürlü patlarsa ölürüz hani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lev@ -- 10 Mayıs 2009; 19:06:11 >
  • olsa ne olur olmasa ne olur.amerika emir vermedikçe kıpırdayamıyoruz bile.ermeniler yıllardır azerbaycanı işgal ediyor sesimiz çıkmıyor.amerikanın ülkemizde kurduğu üsse cumhurbaşkanı bile giremiyor.atom bombası olmuş olmamış neyi değiştirir?
  • Türkiyede 40 Atom bombası kendi kontrolünde var. Yok artık daha neler!!!

    Amerika ortadoğuda hiç kendisinin ve israilin dışında büyük bir güç istermi?

    Adam gibi nükleer santralimiz bile yok ama müthiş bir bomba kadromuz var ama biz nükleer reaktörü devlet desteği ile değilde ihaleye çıkartarak başkalarına yaptırıyoruz.(çalışıyoruz)

    Ordumuz güçlü olabilir fakat dünyayı değiştirecek kararlarıda almamıza izin vermezler.
  • bu saatten sonra zor ancak onlar yapar sen satın alırsın yada adam gibi bir kurum kurarsın dışardan beyin göçü desteğiylede bir şeyler yapmaya çalışırsın ama bu hükümetden böyle zekice şeyler beklemek yanlış olur
  • Yazıyı sonuna kadar okudum ilk başlarda yazarın uydurması falan dedim ama ilerledikçe yazarın böyle bir şey uyduramayacağını anladım.Bazı arkadaşlar boş yazı demiş,çok uzun demiş,ülkemizi küçümsemişler bir şey söyleyeceğim bunlar nasıl Türk?...Bence bunu söyleyenler kendilerinden utansın.Ben ilk defa biyolojik silahlar konusunda böyle anlaşılabilir bir yazı okudum.Gerçekten zormuş böyle şeyleri yapmak.Cahil kişilerde neden nükleer bomba yapamıyoruz diyorlar ahanda bu yazıyı alınlarına çakçan.Eğer biraz olsun bişiler öğrenmek istiyorsanız yazıyı okuyun.Bi arkadaşta Amerika nın onayı olmadan bişey yapamıyoruz demiş.Peki hangi ülke yapabiliyor?.Sonuçta Amerika en büyük devlet nedenide akıllılık yapıp şu biyolojik bombaları bol bol üretmeleri.Bunu bizde yapmalıydık ama savaşın içindeyken böyle bir şey pek mümkün değil.Savaştan yeni çıkmış bir ülkeyiz ve hala ayaktayız.Coğrafi konumumuz nedeniyle hiçbir zaman savaştan uzak olamayız.Sonuçta dünya Türkiye yi ele geçirmek istiyor.Belkide herkes düşman bu zamanda dost diyebileceğimiz (çıkarlar dışında) bir ülke bile yok.bence ülkemizle gurur duyalım




  • bilinmezler de sen mi biliyosun.birileri bilinmemesini istese bilinmezdi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Peacifullord

    bilinmezler de sen mi biliyosun.birileri bilinmemesini istese bilinmezdi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumanga -- 10 Mayıs 2009; 21:22:17 >




  • Okumadan yorum yapmayalımm ;)
  • Tamamını okudum. Eğer doğruysa gerçekten çok sevindirici bir haber...

    Ama değilsede farketmez, bazıları kabul etmesede gücümüz tartışmasızdır...

    Ancak bazı yorumlara gerçekten çok üzüldüm, bazılarının baktırmak istediği gibi bakmayın arkadaşlar...Propagandalara çok çabuk geliyorsunuz...Türkiye asla yabana atılacak bir ülke değildir, o çok korktuğunuz Michael amcanız, Kıbrıs savaşı başlamadan öncede çok atıp tuttu afedersiniz ne b.k yiyebildi?

    Bahsettiği filonun üzerinden geçmedikmi? Siz hâlâ bu ülkeye bazılarının baktırmak istediği gibi bakarsanız, ekmeklerine yağ sürersiniz.

    Eğer saçmaladığınız kadar güçsüz olsaydık zaten şuanda bu coğrafya üzerinde yaşayamazdık...Adamların g..tu b..lu Afganistan, İran, Irak'ta gözü var. Eğer güçleri olsa böyle muazzam bir toprağı size bırakırlarmı sanıyorsunuz?

    "Senin bir gayen varsa buna önce düşmanını ortak ediceksin, özgüvenini kırıcaksın, sonrasında zaten sana karşı gelemez..." Bu düşünceye ortak olmayın artık...




  • biraz mi dedin
  • Bunlardan birinini kandilde denemek lazım
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sNaP_21


    quote:

    Orjinalden alıntı: trapspeed


    quote:

    Orjinalden alıntı: sNaP_21

    Türkiyede daha köydeki okullarına öğretmen yok,hangi atom bombasından bahsediyorsunuz siz..daha fazla aşağılayıcı cümle kurmak istemiyorum,kısacası deli saçması böyle birşeye inanmak..


    ..pakistanda,kuzey kore,hindistan,çin bu ülkeler tr den daha gelişmiş demi.hatta bi ara çeçen militanlarda bile olduğu söyleniyodu...lütfen böyle saçmalamayın..atom bombasına sahip olmadığı halde üretme kapasitesi olan 3 ülkeden biriyiz(japonya ve almanya)

    1incisi,hindistan,çin gibi ülkeler tabii ki bizden gelişmiş birisi ticaret birisi teknoloji devi,kuzey koreye gelince adamların dünyadan soyutlanmalarının nedeni savaş sanayiine yönelik politika izlemeleri ve çin de bunu destekliyor..(bknz.kore savaşı),pakistanda atom bombasının olması oradaki amerikan varlıgı ve rus tehtidi..
    2incisi,incirlikte varmış ama natonunmuş ABD nin miş,geçiceksin bunları adamlar istese o atom bombasını ankarada patlatır..ülkemizde bulununan her abd nato malınıda türkiyenin sanmayın

    türkiye daha ordularında 2ıncı dunya savasında amerikanın kullandıgı 1940 model jipler,tek atış attıktan sonra silahın heryerini tekrar toplamak zorunda olunan piyade tüfekleri..
    birşeyler hakkında bilgi edinin,öğrenin, araştırın öyle konuşun..


    +1 sana katılıyorum daa adamlar g3 piyade tüfeğiyle uğraşıor.1 şarjörü boşalt bakalım nasıll şişio namlu.madem türkiyenin gizli saklı silahları neden kullanılamıo neden askerlğim botunca kötü g3 dolaştım .




  • Bu ülkedeki ordunun mantalitesi değişmedikçe atom bombasının olmaması ve yapılmaması bence daha mantıklı. Yarın öbür gün darbe yapıcaz diye mecliste falan patlatırlar mazallah...
  • Devrim Arabalarını izleyin.Ordaki mantığı bu atom bombası olayı için kullanın yeter.Yazıyı okumadım ama ve atom bombası var mı yok mu tartışmasını girmicem.Ama burda yazan (""-aa daha borçlarımızı ödeyemiyoruz ""-aa daha mayına basıyoruz"")arkadaşlara sesleniyorum.Devrim Arabalarını izleyin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: TheOuTLaW

    Gece yatmadan önce okurum, şimdi yemedi



    +1
  • Bu projede görev almış bir fizik profesörüyle tanışmıştım.Kendisi bilgi vermişti yazıyı okumadım ancak yapılan prototiplerde sona doğru gelinirken iptal olduğunu anlatmıştı.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.