|
Bildirim

|
Desteği al, taahhütü yerine getirme sonra da "Çin onay vermiyor" de. Çin'den onay almadan, Türkiye'den destek de almayacaktınız o zaman. Sonuç olarak bizim problemimiz değil bu.
|
|
Bir de TR'den çekilirmş. Sıraya girip kazık Çin arabasını fahiş fiyata alan halkımıza çifte bayram olur.
|
|
Türkiye’nin tavrı kesinlikle doğru. Söz verip yatırım yapmayan kim olursa olsun bedelini ödemeli. Bu iş ciddiyet ister, Türkiye artık kimseye “söz ver geç” ülkesi değil.
|
|
Kesersiniz eyvAllah da, alırmısınız, işte orası meçhul? Çin bu, kimseye eyvAllah'ı olmayan bi ülke, ABD dahil...
|
|
Alamazlar, fabrikayı kurmayan adam ceza mı öder.
|
|
Atalarımız yuzyillar once demisti Çin in malina karisina tatli sozune kanmayin diye ama iste dinleyen yok :)
|
|
1 dolar alamazsınız siz bu adamlardan. Ancak milletin gazını alırsınız.
|
|
Çalıştığım iş yerimizden biliyorum. Çinlilere asla güvenilmez. |
|
ABD boşuna mı bunlarla uğraşıyor sanıyorsunuz? Adamların ticari ahlaksızlığının ABD önünü alamıyor. Bırak 1 milyar doları 1 dolar ödemez bu hilekarlar
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
9 seneyi geçiktir oynuyorum 9 sene daha olsa yine oynarim :) Metin 2 UK Corum Server Blue Kingdom(Mavi Bayrak) TURKIYE guildi 98 level Blade Ninjaydi şuanda Okçu yaptım (1Number) full pvp p skills 105 level Weaponory Sura ( Seekerr) full pvm p skils 90 level Weaponory Sura ( LYCAN) blade armour swirl finger P ve fear g1 90 level Dragon Shaman (isyan) buffer Metin2 UK kayıt olmak için aşagidaki linkden olabilirsiniz.http://www.metin2.co.uk/landing/?f=DKAM7FUCNQ
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
![]() ▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁ [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 8 Nisan 2026; 10:53:52 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmuraY -- 8 Nisan 2026; 13:58:13 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazumatr -- 8 Nisan 2026; 11:10:23 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Çalıştığım iş yerimizden biliyorum. Çinlilere asla güvenilmez. |
|
|
BYD cezayı ödemiyorum dese kimden tahsil edecek parayı. Çin Türkiye'ye ihracatı yasakladım dese bir yıl işin içinden nasıl çıkmayı düşünüyorlar. Baştan izin vermiyecektin. |
|
|