Şimdi Ara

Türkiye, Avrupa’da elektrikli otomobil satışlarında 5’inci sıraya yükseldi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Katılıyorum zehir vergisi diye bir şey getirsinler. İsterlerse sizin dediğiniz gibi MTV’yi fazla öder egzoz ölçümüne göre öder vs.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu
  • gidi G kullanıcısına yanıt

ne güzel kafan var. bu kafayı sanırım bol bol ahaber ve türevleri gibi kanalları izleyerek oluşturdun. masallarla çok güzel uyutuluyorsun, bop eşbaşkanı görevine layıkıyla devam ediyor. önündeki çakıl taşlarını abd desteğiyle temizliyor. suriyede israil güdümünde bir kürt devleti kurulunca sen bunu da alkışlarsın. reisiniz "2x2 = 5 eder" dese, "hayır 4 sen yanılıyorsun" diyemezsin. sorgusuz sualsiz biat etmek size çok yakışıyor. sana göre kanal istanbul da mutlaka yapılmalı değil mi? kanal istanbul, aynı akepe gibi bir abd projesidir, montröyü delecekler bu kanal vasıtasıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut_emmi -- 30 Nisan 2025; 11:9:5 >

• Sıvı yakıtlılardan daha ekonomik tamam ama her şey güzel vede sorunları da bir kenara bıraktım ( ŞİMDİLİK MENZİL VE BATARYA SORUNU ) vs.gibi.

Ülkemiz enerji üreten bir ülke değil.Her sene elektrik tüketim ihtiyacımız artıyor.

Çok basit eskiden evde kullanılan elektrikli cihazlara bakın şimdiki kullandıklarımıza.Çok fazla enerji tüketmekteyiz.Endüstri ve sanayi dekileri saymıyorum bile.

Çoğunluğu doğuda kullanılan kaçak elektrik maliyetleri bir şekilde normal kullanan vatandaşlara fatura edilmektedir.

Şimdilik Elektrik maliyetleri uygun görünse bile ileride nasıl maliyet çıkar tüketicilere belli değil.O zaman Elektrikli otomobiller ekonomik olmaktan çıkacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 30 Nisan 2025; 21:57:38 >

iftira değil gerçek, çakma cem küçük. senin reyiz demedi mi "ben bop eşbaşkanıyım" diye? sen bakma reyizin israile atıp tuttuğuna, onu seçmene hoş görünmek için yapıyor. aslında netenyahu ve erdoğan çok sıkı kankalar. zaten israille yapılan ticaret de bunu doğruluyor.

dezenformasyon merkezi ha  yalan haberin, algının, iftiranın kaynakları kendileri be.

Allah razı olsun sayende büyük resmi gördük..KRAL ÇIPLAK  Turplan şalgamlan buraya kadar 

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Yoksa çevrecilik veya teknoloji anlamında düşünüp alan yok.

Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.