Şimdi Ara

Türkiye 2008 Yıllarında Çok Güzeldi ... (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
6
Favori
58.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
355 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hey gidi gunler hey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thebiqboss kullanıcısına yanıt
    Hayatımı karartan meseleyi düşünüyorum tam o sene

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77

    Kardeş ben 1977'liyim çocukluğum 80'li yıllara dayanır 80'li yıllar çok daha iyiydi komşuluk vardı ve düşmanlık yoktu herkes birbirine saygı duyardı, sokaklarda çok kavga çıkmazdı ve kendini erkek zanneden gavatlar çocuklarının gözlerinin önünde eşlerin bıçaklayarak vahşice katletmezlerdi
    Doğru diyon onun yerine saç uzatan veya küpe takanı dövüyolardı.
  • yil 2008 ben 98 liyim.. datcada yazlik komsusunun kiziyla yeni tanismisim o zaman 10 yasidayim .. hala da aklimda kiz cikmak bilmedi 11 sene oldu.. o zamanlar bir baska tabi yas ulke daha guzel her sey daha saf,cocuk mocuk dinlemiyor gonul hala da cocuk gibi seviyorum ama o cocuk gibi degil cocuklugunu atmis ben bir turlu atamadim cocuklugumu.. keske ben de atabilsem de bu dunyaya ayak uydurabilsem .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mamad

    Rahmetli amcam 65 yaşında vefat etti geçen yıl. Çocukluğunu anlatırken hiç de güzel bahsetmezdi. Berbatmış.

    Alıntıları Göster
    Ona bakarsan 2008'i de berbat geçen pek çok insan vardır. İstisnalar genel durumu bozmaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 6 Eylül 2019; 23:58:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abboww

    Aynen bende de ps2 vardı 3 pahalıydı 😔
    Hocam bana ps2 yi 2006 da almışlardı ve hala duruyor arada oynuyorum eskiden hatıra tek o kaldı :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahallede spor takımı kurmuştum bir dönem kulüp başkanlığı sonrada teknik direktörlük yaptım. üst mahalleyle maç vs yapıyorduk bomba gibiydi takım taktik vs çalışıyorduk namağlup bitiriyoduk sezonu şimdi 4 ayda bir kere top oynarım göbek aldı başını gitti sol bek bile oynayamıyorum artık
  • Ben 82 doğumluyum. Babamın marketi vardı. Daha 9 yaşındayken dükkanda çalışmaya başladım. O zamanlar (90 ların başları - 2000' lere kadar) millet açtı. Feci bir enflasyon vardı. Hele 5 nisan 1994 te develasyon oldu ve çok insan battı. 5 sene önce banknot olan para 5 sene sonra bozuk paraya dönüşüyordu. AKP gelene kadar da bu sistem böyle devam etti.
    AKP gelince ekonomi düzelmeye başladı. Bence ekonominin düzgün gitmesi sadece özelleştirmeler veya bazı şeylerin satılması değildi. O zaman AKP' nin düşmanı pek yoktu. Bazı kesimlerden destek alıyorlardı. Fetöyle falan arası iyiydi. Sonra araları bozuldu. Bazı şeyleri paylaşamamaya başladılar. Pensilvanyadaki zat ile araları kötü olmaya başlayınca ergenekon ayakkabı kutuları gezi olayları derken iyice darbe almaya başladılar. (Bu arada Fetöcülerin devletin içine sızdığını görüp te göz yuman herkesin de Allah belasını versin) Devletin başındaki bazı iyi yöneticileri kaybetmeye başladılar. Aklımda kalan: ekonomi bakanı Ali Babacan mesela; AKP için büyük bir kayıp oldu. Daha sonra 2016 da darbe girişimi ile birkez daha tüm Dünya'ya rezil olduk. AKP bunu bir zafer olarak görse de aklı selim insanın düşünüp tabularını kırıp ne oluyor lan dediği noktada bu adamların her türlü pisliği zamanında beraber yediğini görüp siyasi fikrini değiştirenlerde oldu tabiki. Kısacası AKP kendine çok düşman edindi. Terör azdı. Devletin içinde çok büyük çatlaklar ortaya çıktı. Hala daha haberlerde bilmem kaç noktaya operasyon yapıldı, fetöcüler yakalandı deniyor. Bu kadar pisliğin içinde bizim her birimizin verdiği vergilerin kaç parası kaybolup gidiyor Allah bilir. Bizden alınan vergilerin devleti ihya etmesi gerekirken iyi yönetilmediği için bu haldeyiz. Çünkü devlete oluk oluk akan paralar çarçur ediliyor veya birileri tarafından cebe iniyor. Örnek olarak ta yakın zamanda İstanbul yenikapıdaki belediyenin araba sergisi gösterilebilir. Açıkçası her fırsatta yazıyorum ama yine yazıcam; bizim en büyük sorunumuz aslında yine biziz. Makam koltuk sevdası Osmanlı' dan beri gelen bir gelenek. Adam kayırma, inançlıyla inançsızın birbirini anlayamaması, kürt meselesi hep var. Böyle bir toplumda kavga hiç bitmez. Bizim bu işe son vermemiz için eğitim sisteminin değişmesi gerekir. Tayyip Erdoğan' ın atadığı bakanlardan en mantıklısı ve şu an inandığım isim milli eğitim bakanımız Ziya Selçuk' tan ümitliyim. Eğitim sisteminde yavaş yavaş güzel birşeyler yapıyor gibi hissediyorum. İnşallah yeni jenerasyon vatanını milletini seven, hakkıyla biryerlere gelebilen insanlardan oluşur.




  • Kotunun iyisine muhtac birakilmak boyl birsey iste.
  • 92 liyim. Son zamanlarda rüyamda kendimi lise zamanlarımda görmeye başladım. Sonra uyanınca diyorumki ;

    "O yıllarda herşey aslında çok güzelmiş ben farkedememişim.. Şimdi bu yaşadığımız hayat mı?"

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu ekranı hatırlayan arkadaşların çocukluğunda dünya cennetti...
    Türkiye 2008 Yıllarında Çok Güzeldi ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana göre 90'lar mükemmeldi. Yukarıdaki ekranı iyi bilirim.

    Çocuk olan halimi özlüyorum. Yıllar geçtikçe huysuz, aksi, nalet çekilmez bir adam oldum.

    Beni sevmeyen ölsün.
  • Ben 37 yaşımdayım. Ben ne yapayım acaba söyler misiniz?
  • ahmetkep kullanıcısına yanıt
    Ne kadar güzel bir yaklaşım ta ki son cümlelere kadar. Atanmışlardan medet ummak polyannacılığa giriyor. Not: Aynı yaştayız.
  • O bu değilde 2008 Miss Turkey de taş gibiydi beya...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2008 de 18 yaşımdaydım ,üniversiteyi kazandığım yıl ..

    Onun disinda tabii ki bu zamanimiza gore cok daha iyi gunlerdi ama benim favorim 2002 ve oncesi , eurovision vardi, dunya kupasi maci vs, herkes tek yurek oluyordu.. Tarkan cikip arar buluruz sarkisini soyluyor cosuyoruz, Sertap cikiyor everyway that i can deyip costuruyor , mutluyduk, sanat vardi , bilim vardi , palavra yoktu, kiskanclik yoktu, sadece insandik , Turk,Kurt ,Arap,Laz,Musluman,Hristiyan,Alevi vs degildik insandik , 1 kisinin maddi manevi sorunu olsa tum mahalle bilir elinden geleni yapardi, sehit haberi gelir tuylerimiz diken diken olur aglardik (su an siradan geliyor) peki simdi ne oldu yan komsusunu bile tanimayan , surekli gelecek kaygisi tasiyan , ofkelenince mutanta donusen, cocuk,kadin,hayvan,bitki dusmani , bankalarin kredilerisine bagli (gorunmez tasma diyorum) tuhaf seyler olduk.......

    Ve en onemlisi saygi sevgi kaybolup gitti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanstern -- 7 Eylül 2019; 9:57:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İste o gunler bu gunlerin hazirligi idi.Vatansevelerin iceriye atilip itibarsizlastirma,el cektirme ve daha bilimum durum shneye konuluyrdu.

    Kendini Alice in wonderlanddami sandiniz bir iki u.s.paralari etrafa dagitinca.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.