Şimdi Ara

Turkish Gold Raiders!!!! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
3.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • oyun gayet güzel oynuyorum tabii 2 ay oldu baslıyalı turkish junior fighters dayım nickim jrcesa(r)..Gercekten biber- hocam olsun burhan abi ( smrnff) olsun cok guzel eğitiyorlar ve sanki aralarına yeni katılmış gibi değilde 1 yıllık arkadasları gibiyiz gercekten cok sağ ol burhan abi ve tüm TGR
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oky33 -- 21 Şubat 2008; 15:17:14 >
  • Elinize saglık
  • merhaba dostlar;

    öncelikle konuya gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederim. bazı arkadaşların sorularını yanıtlayayım. evet bu harbi harbi sanal savaş simülasyonu .oyunda katılımcı olan ülkelerin filoları var. Polonya, alman, çekoslavakya,brezilya,canada,rusya,japonya gibi ülkelerin filoları mevcut.Tek Türk filosuda biziz ve bulunduğumuz tarafın en güçlü filosuyuz. rastgele girerek birilerini vurmak mümkün ama amaç bu değil. amaç herhangi bir ülkenin filosunda yer alarak karşı tarafı filo ile birlikte mağlup etmek. oyunda bulunan pilotlar hemen hemen hepsi bir filo mensubu ve o filo için uçuyor yani bizler gibi. evet karşı tarafa geçerek bizlere karşıda savaşabilirsiniz ama orada bir türk filosu yok ve bunu tavsiye etmem can güvenliği açısından :)

    bir arkadaşımda İL-2 için bir öneri vermiş. orada zaten bir filomuz mevcut ben simülasyonda değilim ama orada uçan arkadaşlarım yardımda bulunur sizlere. ama Warbirdsü hiç bir oyuna değişmem bu benim fikrim. burada her an aksiyon ve savaş var. öyle uçmak için saatlerce ayarlarla kasmıyorsunuz. atlayın uçağa ve kalkın. joystic kullanmayı tavsiye ederim nede olsa uçak simülasyonu. birde micrafon varsa çok iyi olur. çünkü Teamspeak kullandığımızdan hem bizimle konuşabilir hemde konuşmalarımızı dinleyebilirsiniz. forumumuza üye olup sorularınızı direkt Turkish Gold Raiders filosuna da sorabilirsiniz.

    www.turkishgoldraiders.com

    SMRNFF

    MODERATOR OF TGR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smrnff -- 22 Şubat 2008; 13:46:07 >




  • Resimlerde eğitimlerde başarı gösteren pilot arkadaşlarımıza verilen ve forum sayfamızda yayınlanan başarı belgeleri örnekleri.








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smrnff -- 22 Şubat 2008; 13:32:27 >
  • Merhaba yanlış hatırlamıyorsam sizin yaklaşık 1 sene önceki bir videonuzu incelemiştim bayada ilgimi çekmişti. 3 senedir wow oynuyorum ve evlilik dolayısıyla artık daha az vaktimi alacak bir oyun arıyorum akşamları 2-3 saat takılmak adına. ama oyun hakkında hiç tecrubeli değilim bu konuda yardımcı oluyormusunuz? Hızlıca öğrenirim dil sorunumda yoktur:)

    Bir diğer sorun ise 90 Mb lik bir oyunda ne kadar ayrıntı olacağı konusu. bana çok ufak geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 22 Şubat 2008; 15:25:53 >
  • tekrardan merhaba.

    tabiki katılmak isteyen herkese elimizden gelen yardımı yapıyoruz. akşamları 2-3 saat takılmak için gerçekten benzersiz bir oyun olduğunu söyleyebilirim. bizler de hafta sonları hariç bu şekilde oynuyoruz zaten. msn adresimi konunun en başındaki mesajdan kayıt edebilir yada sitemize forum kısmına üye olarak yardım talebinde bulunabilirsiniz.

    evet 90 mb oyun içinde öyle aşırı derecede ayrıntı aramak zaten imkansız. bu oyunu geçerli kılan şey ayrıntı değil, oyunun son derece dinamik olması. yani görev belli, amaç ortada ve her an her yerde bir hareketlilik mevcut. görsel açıdan çok bir şey bekleme ama oyun akışı inanılmaz güzel. son derece basit bir kurgusu var ama heyecan baya iyi düzeyde. özellikle hafta sonları oyuna katılım iyi seviyeye ulaşıyor. yapman gereken sadece sitemizi iyi incelemek. oyun hakkında tüm bilgiler için bu sayfayı iyice okumanı tavsiye ederim.

    http://www.turkishgoldraiders.com/forum/forum_posts.asp?TID=1279

    SMRNFF




  • başarı belgeleri güzelmiş
  • herşey iyi güsel hoş ama ben şu uçağın kontrollerini bilemiyorum.
    F4 e basınca ingilizce yazıyo fazla anlamıyom
    Bana kontrolleri söylermisiniz???
    Birde online onarken ben oyuna başlayamıyorum.FLy'ye tıklayınca altta no plane yazıyo.
    Bana oyunu kurduktan sonra nasıl online oyuna gireceğimi kim söyleyebilir?
    Ayrıca kontroller lasım.
    Servere girebiliyom ama başlayamıyom
  • eyvallah bu gece çekerim iliginiz için sağolun.
  • sitedeki tüm herşeyi uygulamaya çalıştım xp için yapılması gerekenleride yerine getirdim freehostlouncher de pingleme yapma kısmına kadar geldim düşük ping aldığım yeri çift tıkladım ve o ekranda kaldı.. çok sefer denedim fakat herseferinde yanıtvermiyora düştü böylece işin devamını getirdim. Adımları doğru sıralamasıyla yapmama rağmen.
  • "Update IP list" e tıklayarak tekrar dener misin? Dün gece server da bir sorun yoktu.
  • ben bi giriim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: gursah

    "Update IP list" e tıklayarak tekrar dener misin? Dün gece server da bir sorun yoktu.



    Durum aynı dediğiniz gibi yaptım gene yanıt vermiyora düştü.
  • server`da sorun yok sen her şeyi doğru yapdıgından eminmisin hocam?
  • gold raidersin sitesindeki adımları tek tek atlama yapmadan yapıyorum. Bu tip şeylerde tecrubeliyim sanırım donanımımla bu program arasında bir çakışma mevcut.
  • sanırım 83 ip li olana mı giriyorsun?
  • evet pinmg attığımda genelde o birinci oluyor ve çift tıklıyorum ama diğeri daha iyi skor alırsada onu seçiyorum.
  • çok iyiydi bu be!
    Hort
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.