Şimdi Ara

Turkcelldeyim vodafona geçmeli miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk telekomda arama sırasınsa kopmalar oluyodu turkcelle geçtim. Turkcellde de güzel paket kalmadı. Sizce vodafona geçmeli miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bu soruya cevap arıyorum. Kapsama ve çekim olarak + - bi' fark yok aralarında. Sadece Turkcell 4G daha yaygın. Fiyat olarak Vodafone uygun. Müşteriye bakış açıları nasıl iki operatörün bu konuda bilgisi olan belirtirse iyi olur.
  • Kapsama konusu hangi operstörün hangi lokasyonda kullanıldığına göre değişiklik gösterebiliyor. Buna göre yaşadığınız çevrede geçmeyi düşündüğünüz operatörün çekim durumunu araştırmak lazım.

Bunların haricinde, 15 yıla yakın kesintisiz Turkcell kullanmış biri olarak birkaç yıl önce Vofafone'a geçtim ve açıkcası çok geç kaldığımın farkına vardım. Turkcell'de resmen söğüşlenmişim gibi hissettim:) Şu anda 600 dk 3 gb ve 1000 smsi aylık 19 liraya alıyorum. (bu pakete şu an geçilemiyor ama birkaç lira farkla benzer paketler vat) Turkcellde bu fiyata sadece konuşmayı bile alamıyordum.

Vodafone'nun müşteri hhizmetlerinden genelde şikayet edilir ama şu ana kadar müşteri hizmetleriyle çok işim olmadı, sadece ilk geçtiğim sıralarda ufak tefek görüşmelerim olmuştu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kullandığın telefonun özelliklerine bir bak Vodafone çoğunlukla 800 MHz ve 900 MHz 4G yayını yapıyor ve özellikle 900 MHz 4G üst düzey telefonlar haricinde pek desteklenmiyor. Vodafone 4G kapsaması çok geniş ama telefonun yukarıdaki frekansları desteklemiyorsa, verimli kullanamazsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piyuv -- 20 Ocak 2017; 18:57:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: islamzeki

Bende bu soruya cevap arıyorum. Kapsama ve çekim olarak + - bi' fark yok aralarında. Sadece Turkcell 4G daha yaygın. Fiyat olarak Vodafone uygun. Müşteriye bakış açıları nasıl iki operatörün bu konuda bilgisi olan belirtirse iyi olur.

Normal Bir Vodefone Hat Alacaksanız Müşteri Hizmetleri Diğer Operatörlerden 1 Tık Önde. Şikayet Gibi Kavramlardan Çok Korktukları İçin Müşteriye Daha Ilımlı Yanaşırlar. Ama Red Tarfifelerine geçi Yaparsanız Zaten kendinizi En Başından Elit Olarak Görüyorsunuz. Müşteri temsilcesine Öyle Dakikalarca Saatlerce beklemden Sadece 15 Saniye içerisinde Bağalnıyorsunuz.

Artı Olarak Turkcell Gibi Sadece İstanbul Olarak İndirim Sağlamıyor. Her İle Özel İndirim ev Avantajlar Sağlıyor.

Örnek Verecek Olursak ANkara'da Ankamall Alışveriş Merkezinde Arkadaşlarla Bir Araya Geldik. Pideköyde Yemek Yedik. 100 Tl hesap Geldi %30 İndirimle 70 Tl Ödedik. O Sırada Şaşıran Arkadaşalr Nasıl Oldu Derken Vodofone Red Olmanın Ayrıcalığı Dedim. Bi Baktım kendisini Vodofone Bayiinde Gördüm.

• Vodafone 3 ay tabletimdeki data hattı problemini çözemediği gibi kullanamadığım internet faturası olarak 350 TL avukatlık ücreti ile haber bile vermeden fatura dahi göndermeden aldı. İlk ve son vodafon deneyimim oldu asla tavsiye etmem. Üst düzey tarifelerdeyseniz koşarlar peşinizden belki ama 20-30 TL lik data hattında hizmet yok tahsilat çok. Aynı paraya getiriyorlar. Avea ya geri döndüm daha önce de 2 yıldır avea data hattı kullanıcısıydım sözde numara taşıyıp uygun kampanyadan faydalanayım derken fazlasıyla zarar ettim.
  • geçmemelisin. bende her an turkcell e geçebilirim. spotify ve digiplay hayrına kalıyorum vodafone da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türknet'e geçmeli miyim?
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yuksek kullanıcısına yanıt
    Eski vodafoneye gecisimde 2016ocak gibi bir kere mhye dusdum aorun vardi Allah birdaha dusurmesin bukadar olmaz dedim twitterden yazdik da oyle arandik falan cozduler sorunu tekrar vodafonedeyim birdaha sorun olursa twitterdan falan yazarim aramam

• Gelme kardes. Tunelin ucu bomb.k bir yere cikti. Sakin gecme

• Paranla rezil olmayi seviyorsan gec

• Vodafone'un berbat bi müşteri hizmetleri var arkada sanki Rio de Janeiro karnavalı varmış gibi ses geliyor üstüne bazen sistem yok diyorlar 15 dakika bekletiyorlar vs. Geçme.

• Ayda 19 TL ödüyorum 600 dakika 1000 sms 3 gb internet çok iyide çekiyor Kocaeli'de sizin bölgenizde hangisi çekiyorsa ona geçin.
    Türk Telekom sıkıntılı çok sorun çıkarıyor en iyisi Türkcell ama pahalı ise uygun olan Vodafone'dur.
    Türkcell 19 TL'ye bu paketi veremeyeceği için sonuna kadar Vodafone
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroNos

Ayda 19 TL ödüyorum 600 dakika 1000 sms 3 gb internet çok iyide çekiyor Kocaeli'de sizin bölgenizde hangisi çekiyorsa ona geçin.
    Türk Telekom sıkıntılı çok sorun çıkarıyor en iyisi Türkcell ama pahalı ise uygun olan Vodafone'dur.
    Türkcell 19 TL'ye bu paketi veremeyeceği için sonuna kadar Vodafone

aynı paraya pttcell de 1250 HY 2GB 1250 SMS kullanıyorum,çok görüşme yapanlar buna geçsin.
  • Arkadaşlar türktelekomdayım vodafona geçmek istiyorum ....konuşması az interneti en az 4-6gb olan paketleri varmı acaba hesaplı şekilde ..

• Vodafone şehir içinde dışarıda çekiyor ama eve falan girince çekmiyor. Bence geçmeyin.
  • Maddi yönden diyorsunuz evet vodafone uygun fakat.Mh işin düşmesin Vodafone eskisi gibi değil cok bozdu kendini.Sistem yok olayi var bayii kac defa gittim sistem yok mh ara sistem yok.Türkcell gectim rahat ettim 4.5G hizli sebeke sorunu yok.Diğer operatorlere gore pahali ama param ile rezil olmuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.