Şimdi Ara

Turkcell'de 10-20 TL ye numaranızı değiştirebilirsiniz. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
129.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: urgenc

    Merhabalar 2 tane sorum olacak
    1) avea'dan turkcell'e tasidigimiz bir hat var 505'le baslayan onu 53x'e donusturebiliyormuyuz ?
    2) 536 ile baslayan faturali turkcell hattim var, onu 532 veya 533'a donusturebiliyormuyuz ?

    saygilar


    1) evet. büyük ihtimalle 531 veya faturalıysa 530 la başlar, numara havuzdaki duruma göre değişebilir tabi.
    2) 532 li hatlar kontratlı satılıyor. 530 olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4638581F3 -- 11 Mayıs 2010; 14:53:09 >
  • Numara Değişikliği

    Herhangi bir sebepten mevcut numaranızı değiştirmek için hattınızı iptal ettirip yeni bir hat almanıza gerek yok. Üstelik aynı sim kartınızı ve ön ödemeli hat kullanıyorsanız hattınızdaki TL bakiyenizi de kullanmaya devam edebilirsiniz.

    Hattınız sizin adınıza kayıtlıysa;

    Numaranızı değiştirmek için kimlik belgenizle bir Turkcell İletişim Merkezi'ne başvurmanız ya da Turkcell Müşteri Hizmetleri'ni(444 0 532 ve 444 0 535) aramanız yeterli.


    Eğer hattınız başkası adına kayıtlıysa;

    Hattın üzerine kayıtlı olduğu kişinin vekalet belgesi ve kendi kimliğinizle bir Turkcell İletişim Merkezi'ne başvurduğunuzda da numaranızı değiştirebilirsiniz.

    Numara değişikliği hizmeti, KDV ve ÖİV dahil 3 TL olarak ücretlendirilmektedir.

    http://www.turkcell.com.tr/bireysel/turkcellliolmak/TurkcellliOlmakistiyorum/Hattiniz_ile_ilgili_islemler?banner=cih_20080402_yedeksimkart#tt3




  • benim bir tane ustume kayıtlı olmıyan hattım var acaba numara degişligi olabılırmı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serefbey d1

    benim bir tane ustume kayıtlı olmıyan hattım var acaba numara degişligi olabılırmı


    Eğer hattınız başkası adına kayıtlıysa;

    Hattın üzerine kayıtlı olduğu kişinin vekalet belgesi ve kendi kimliğinizle bir Turkcell İletişim Merkezi'ne başvurduğunuzda da numaranızı değiştirebilirsiniz.
  • serefbey d1 Hat sahibinin bilgilerini biliyorsanız anında 3 TL karşılığı işlemi yapıyorlar. Eğer bilgileri bilmiyorsanız HATTI BEN KULLANIYORUM deyip işleminizi gene yaptırabilirsiniz. Size soracakları 2 soru olacak 1. En son yüklenen kontör yada TL miktarı 2. Hattınızdaki aradığınız andaki kontör miktarı. Bunları cevapladığınız taktirde size 5 adet 531 791 . . . . ile başlayan numara sunacaklar. İstediğinizi seçip anında numara değişikliğini yapabilirsiniz.
  • Arkadaşlar size bir soru mevcut turkcell hattında numara değişip 1 gün sonra hat başka operatöre taşınır mı ? yoksa değişen numara yeni hat muamelesi görüp numara taşınmaz mı ?
  • Değişen numara yeni hat muamelesi görmüyor. Tüm tarife ve kampanya özellikleri aynı şekilde devam ediyor. Ve sonuç olarak taşınabiliyor.
  • Diyelim ki hattı taşıdık turkcellden vf ye ve 600 dakika hediyeden yararlandık. Sonra turkcelle döndük geri. Numarayı değiştik. Bi daha vf ye geçicez. Yine yararlanabilir miyiz 600 dk kampanyasından..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HmB_SaL

    Diyelim ki hattı taşıdık turkcellden vf ye ve 600 dakika hediyeden yararlandık. Sonra turkcelle döndük geri. Numarayı değiştik. Bi daha vf ye geçicez. Yine yararlanabilir miyiz 600 dk kampanyasından..


    evet tarafımdan 3 kez denendi ve 4.ye bu yöntemi kullanıcamm:D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratoto

    Değişen numara yeni hat muamelesi görmüyor. Tüm tarife ve kampanya özellikleri aynı şekilde devam ediyor. Ve sonuç olarak taşınabiliyor.



    Arkadaşın hattı varda onun noyu değiştirip sonra vodafone a taşıyıp vodemin içinde kullanmayı düşünüyorumda :) o yüzden cevap önemliydi emin olarak söylediğine göre gece arayalımda değiştirelim numarasını,teşekkürler.
  • Size 5 adet 531 79 . . . . . ile başlayan numara sunacaklar. İstediğinizi seçip anında numara değişikliğini yapabilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratoto

    Size 5 adet 531 79 . . . . . ile başlayan numara sunacaklar. İstediğinizi seçip anında numara değişikliğini yapabilirsiniz.



    Önceden yapmıştık başka bir arkadaş için inanırmısınız onun numarasıda böyle başlıyordu demek hala aynı numaraları dağıtıyorlar
  • güzel uygulama vodafone bir numaram var değiştiriyim bari
  • gece 2 de aradığım halde 15 dk bekledim sistemde sorunmu çalışmamı ne varmış olmadı , dediğin gibi muratoto sadece 531 79 la başlayan nolar veriyor enazından birbirine benzeyen bir noyu tam gözüme kestirmiştim sistemde çalışma varmış yarın tekrar arayınız dedi korkuyorum yarın arasam 30 dk mı beklicem bu saatte ne doluluk



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 24 Haziran 2010; 2:46:37 >
  • 1) Aynı uygulama şu an bütün operatörlerde var mı? Yani numarayı değiştirme işlemi Avea ve Vodafonede de var mı?

    2)Kendimiz numara teklif edebiliyormuyuz,yani şu numara boştamı boştaysa almak istiyorum diyebiliyormuyuz,boştaysa alabiliyormuyuz?

    3)Eğer numara teklif edemiyorsak onlar ellerinde bulunanlardan seçme hakkı veriyorlarsa,ve hiç bir numarayı beğenmezsek telefonu kapatıp başka zaman arayıp yeni teklif edecekleri numaraları öğrenme taktiği yapabilirmiyiz?


    4)Online işlemlerden numara değiştirebiliyormuyuz Müşteri Hizmetlerini aramaksızın,online işlemlerde yine numara teklif ediliyormu,nasıl oluyor?
  • 1) Faturalı hatlarda var.

    2) Hayır.

    3) Evet

    4) Hayır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeSiN

    gece 2 de aradığım halde 15 dk bekledim sistemde sorunmu çalışmamı ne varmış olmadı , dediğin gibi muratoto sadece 531 79 la başlayan nolar veriyor enazından birbirine benzeyen bir noyu tam gözüme kestirmiştim sistemde çalışma varmış yarın tekrar arayınız dedi korkuyorum yarın arasam 30 dk mı beklicem bu saatte ne doluluk



    Bu işte şansta önemli galiba busefer m.hizmetlerini aradığım gibi açtılar telefonu :) şaşırdım beklemiyordum afalladım hatta ne diyeceğimi şaşırdım bian işimi halledip kapatmam 3 dk bile sürmedi ve 1-2 dk içinde de numaram değişti.Buarada hoşuma giden birşey var bu konuda bir netlik var mı gece 2 kez aramıştım m.hizmetleriylede görüştüğüm halde bakiye düşüşü olmadı yani 40 kuruş düşmedi.Ama bu sabah aradığımda işimi hallettim ve 40 kuruş düştü bu konu şansa olmadıysa çok güzel birşey.




  • Hangi numarayı arayacaz arkadaşlar

    ve kaça kaça basacağız bu konu hakkında görüşmek için :)

    ayrıca benim numara 0 544 fakat turkcell faturalı kullanıyorum.

    şimdi bana ne teklif ederler? 0531 mi eğer bu ise kalsın...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Businesss

    Hangi numarayı arayacaz arkadaşlar

    ve kaça kaça basacağız bu konu hakkında görüşmek için :)

    ayrıca benim numara 0 544 fakat turkcell faturalı kullanıyorum.

    şimdi bana ne teklif ederler? 0531 mi eğer bu ise kalsın...



    Baştakileri cevaplamadan son sorunu cevaplim valla ben her aradığımda arkadaşın dediği gibi 0531 79* ** ** şeklinde numaralar söylendi yani sen 531 e direk olmaz diyorsan arama boşver.Bilmiyorum bayilerde daha geniş seçenek imkanı varmış onların arasında olur mu böyle birşey gidip sormak gerek ben telefondan değiştirdiğimden hep böyle numaralar önerildi bende enazından en uyumlusunu tercih etmeye çalıştım :)




  • Emin değilim ama galiba yeni alınan bir hat ise 534 349 . . . . la başlayan numarada çıkabiliyor. Şansınıza.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.