Şimdi Ara

Turkcell ve ZTE/Netaş’tan 5G ve Wi-Fi 7 destekli yeni nesil Superbox 5G

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell ve ZTE/Netaş’tan 5G ve Wi-Fi 7 destekli yeni nesil Superbox 5G
    Barselona'da düzenlenen MWC 2026 etkinliğinde Turkcell ile ZTE/NETAŞ arasında 5G destekli Superbox cihazlar için iş birliği anlaşması imzalandı. Müşterilere ZTE’nin 5G ve Wi-Fi 7 destekli Superbox 5G cihazları sunulacak.

Turkcell 5G Superbox; sabit internet altyapısına ihtiyaç duymadan, 1 Nisan 2026 tarihinden itibaren 5G şebekesi üzerinden fiber hızında internet deneyimi sunacak. Cihazlar şimdiden satışa çıktı.

5G ve Wi-Fi 7 bir arada

ZTE/Netaş tarafindan sunulan yeni nesil 5G + Wi-Fi 7 Superbox çözümü, 5G altyapısı üzerinden Gigabit seviyesinde veri hızları sağlarken; Wi-Fi 7 desteği ile ev ve ofis içinde daha yüksek kapasite, daha geniş kapsama alanı ve çoklu cihaz senaryolarında optimize edilmiş bağlantı performansı sunmayı hedefliyor. 5G ile şebeke hızı artarken, Wi-Fi 7 ile de kablosuz ağ kalitesi artacak. Böylece yoğun tüketimde yaşanan sorunlar 5G Superbox sayesinde ortadan kalkacak.

Ayrıca Bkz.Deutsche Telekom, Starlink ile anlaşma imzaladı: Avrupa'da uydudan mobil internet sunacak

Turkcell Şebeke Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Vehbi Çağrı Güngör, iş birliği hakkında şunları söyledi:

“Turkcell olarak, 5G’nin hayatımıza girmesiyle birlikte müşterilerimize her ortamda, kaliteli ve yüksek hızlı geniş bant deneyimi sunmak için çalışmalarımızı hızlandırıyoruz. ZTE/Netaş ile geliştirdiğimiz yeni 5G Superbox, 5G’nin olduğu her yerde fiber hızında internet hizmeti sunarak Türkiye’nin dijitalleşme yolculuğuna önemli bir katkı sağlayacak.”

ZTE Avrupa Başkanı Lin Zhi, “Turkcell ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, ileri teknolojiye sahip FWA çözümlerimizi Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturmak adına önemli bir adım. 5G ve Wi-Fi 7’nin birleşimiyle sunulan bu yeni nesil çözüm, ev ve ofislerde üstün bağlantı performansını mümkün kılarken operatörlerin geleceğe hazır altyapılar kurmasına da destek sağlayacak,” dedi.

• eskişehirin göbeğinde en üst katta yaşıyorum. salondan mutfağa geçince geçtim 4g yi falan telefonla konuşuyosam telefon kapanıyo o kadar çekmiyo bunlar gelmiş 5g falan diyo. taştaş geçiyolar net

• Kotasız ve normal insani bir ücretli paket olmadıktan sonra hiç bir sorunu çözmüş olmuyorsunuz.

• Kotasızsa okeyiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

1- Şehrin göbeğinde millet salak değil x3 verip aynı hızı hem de kotalı olarak alsın. süperbox kullanan insanlar altyapı olmayan/yetersiz yerde yaşayanlar.

2-Eğer turk telekom vb internet alt yapısı yok ise superbox ın bağlantı hızı inanılmaz dalgalanıyor. 100mbit de gördüm 2 de. Müşteri hizmetlerini arayınca 2-3Mbit in üzerinde bir değer görüyorsanız normal diyor.

3-5g yi ilk önce şehir içine getirecekleri için pek bir mantıklı gelmiyor zira duvar arkası sinyal kayıp oranı 90% civarında. modemi nereye koyacan da sinyali alacan vs.

4-bir de ne haltsa sürekli kotalı internet. sistem tam kapasite de ya da baz yüklte çalışması arasında neasıl bir maliyet farkı olabilir ki. zanında telsim ile cem uzan geceleri boşta yatan şebekeyi millete bedavaya konuşma imkanı olarak dağıtmıştı.bandwith sürekli dolu sanki.

5-starlink 5g ye geçiyor haberi vardı. gelse de kurtulsak kazıkcell den

• ZTE olmasın da görelim Netaş ve Turkcell'i.

ülkede daha 4G tam çalışmıyor, VDSL tam çalışmıyor bunlar neyin kafasını yaşıyor yahu?! Turkcell ve ZTE/Netaş’tan 5G ve Wi-Fi 7 destekli yeni nesil Superbox 5G 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 3 Mart 2026; 15:43:10 >
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • sınırsız sosyal medya bile vermiyorlar sınırsız 5g verirlermi

Orijinalden alıntı: tekst79

sınırsız sosyal medya bile vermiyorlar sınırsız 5g verirlermi

zaten vermesinde , vodafone veriyorda ne oluyor 5 mbs hızla

• Kendim üreteyim bir naneye sap olayım yok illa çinle onunla bununla olacak bu iş. ARGE ile yapabilir istese ;)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.