Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.786
Cevap
100
Favori
454.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Wanker kullanıcısına yanıt
    Hiç aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tv+ kullanmak istiyorum ama modemin olduğu oda ile tv yi izleyeceğim oda zıt ve uzak yerlerde.



    Şöyle bir şey satın alsam tv+ ın ethernet kablosunu buna bağlayıp kullanabilir miyim ? Hem prizi iptal etmemiş olurum hem diğer sinyal gitmeyen odalara da sinyali dağıtmış olurum hem de diğer odada tv izleyebilme imkanım olmuş olur. Olur diyorsanız şayet.



    https://m.akakce.com/p/?4101037

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt
    Ben tp-link av500 powerline kullanıyorum. Zaman zaman takılmalar oluyor ama onun haricinde bir sorunu yok. Aktarım hızı yüksek ve yayın aktarımına uygun bir model seçersen kullanabilirsin.
  • menaban kullanıcısına yanıt
    Bu linkini verdiğim tarz ürünler powerline değil hocam o yüzden sormak istedim. Benim işime yarayacak powerline da wifi ile de sinyali yayması lazım o da çok pahalı oluyor. Linkteki gibi bir menzil arttırıcı iş görürse problemlerimi çözmüş olacak ama modem ile menzil arttırıcı arasında 2 duvar ve mutfak var. Sinyali iyi alabilir mi bilemedim. Olmazsa mecbur wifi sinyali de yayan bir powerline alıcam mecbur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell tvyi farklı modem üzerinden kullananız var mı varsa nasıl yapıldığını anlatırmısınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oscar Heykeli kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce apple ait aşağıdaki ürüne bağladım. Ama verimli bir şekilde çalışmadı. Aktarım çoğu zaman aklsadı. Bu ürün de acces point mantığıyla çalışan bir menzil artırıcı. Kutuyu kablo ile acces pointe bağladım ama olmadı. Airties'ın bir acces pointini denedim onunla da olmadı.

    https://www.apple.com/tr/shop/product/MC414TU/A/airport-express?fnode=58
  • menaban kullanıcısına yanıt
    Alıp deneyeceğiz o zaman olmazsa iade edeceğiz ne yapalım. Başka çare yok. Odaya bir tane uydu prizi eklememiş adamlar böyle keseye zarar işlerle uğraşıyoruz. Sağı solu deldirip kablo çekmek istemiyorum. Görüntü olarak hoşuma gitmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biz de yeni bir pakete (kamu özel) geçtik, burada 5 gb internei ile TV Plus var sözde. Belgesel,spor, film herşeye abone olmalısınız diyor? Bu nedir bilginiz var mı?
  • Kullanan arkadaşlar d smart tv ve superonline ortak kapmasını kullanıyorum superonline Turkcell tv ve internet önerdi daha hızlı internet ve Full paket tv sizce geçmelimiyim Turkcell tv nasıl



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepdarkdirty -- 19 Ağustos 2017; 18:57:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

    Aynı televizyona hem Apple TV 4 hem de Turkcell TV+ kutusu bağlı şekilde kullanıyorum. Apple TV kumandasına basınca televizyon kapalıysa otomatik açılıyor veya Turkcell TV açıksa otomatik olarak Apple TV'ye geçiyor.

    Ama Apple TV açıksa, Turkcell TV'yi kumandasından açınca otomatik olarak Turkcell TV'ye geçiş yapmıyor. Veya Televizyon kapalıysa Turkcell TV kumandasından açınca televizyon otomatik açılmıyor.

    Apple TV ve Turkcell TV ikisi de hdmi'dan bağlı.
    Televizyonum Philips ve menüsünden EasyLink açık konumda.
    Apple TV'nin menüsünde "TV'leri ve Alıcıları Kontrol Edin" özelliği açık konumda.
    Bendeki Turkcell TV kutusu 4K olanından.

    Turkcell TV kutusunun böyle bir özelliği yok mu? Varsa nasıl aktive edebilirim? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi? Şimdiden çok sağolun.
  • deepdarkdirty D kullanıcısına yanıt
    Size önerim TURKCELL Tv kanallarını tek tek kontrol edin. Sizin beklentilerinizi karşılıyor mu? Eğer karşılıyorsa tv paketiniz en az "Aile paketi" olmalı.

    Internetiniz Superonline olursa, yılların deneyimi olarak söylüyorum, ne internette ne de televizyon yayınında bir sorun yaşamazsınız. Cam gibi televizyon seyredersiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • haziran ayından beri donma olayını çözemediler.duraksayarak ilerliyor en son yayın kesildi deyip ekran simsiyah oluyor.Bu konuda tecrübesi olan varmı arkadaşlar
  • Arkadaşlar Turkcell Tv+ Uygulamasını Apple Tv 4.Nesile kurdum ancak sadece televizyon kanallarını izleyebiliyorum. Yani film ve dizileri göremiyorum. Ancak gerek İpad imden gerekse iphone telefonumdan açtığımda film ve dizileri izleyebiliyorum. Acaba bir kısıtlamamı var, yoksa ben menüyümü bulamadım.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donmalar bende de mevcut. Acayip derecede olan haİran ayı donmaları artık bi nebze düzeldi bende. Ama hala bazen takılıyor. Yalnız ses açıp kapatmadaki hızlanmalar çok güzel olmuş. Sanırım kendi içlerinde yazılımı güncelliyor devamlı Tv+

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bende dün itibariyle 5i 1 arada paketiyle aranıza katıldım. Daha evvel teledünya kullanıyordum taşındım mecburen Dsmart a geçtim ancak özellikle sinema kanalları beni hiç tatmin etmedi tv lg 4k setup box olmadan modul ile yani dahili uydu direk bağlı olarak kullanıyordum. Kanalların yavasş değişmesi sürekli frekans değişmesi vb gibi sebeplerden bıktım hazır internet ve telefonun aynı anda tarife yenilemesi gelmişken turkcell tv+ ı tercih ettim.
    Tabiki 4k kutu istedim merak edenler için hemen karşılaştırma yapayim.

    Şu an dsmart da açık ondada trt 4k seyrediyordum. turkcell in görüntü kalitesi umduğumdan iyi cıktı ben sanki internetten film izler gibi pixeller görürüm diye tahmin ediyordum ancak uydudan alt kalır tarafı kalmamış herşey cam gibi. Menü geçişleri çok güzel. Kanallar yeterli sayılır tek beni üzen tarafı baby tv gibi cocuk kanallarının HD olmayışı oldu.

    En çok youtube uygulamasında 4k seyretmek için istiyordum bu kutuyu. Youtube uzerinden gerçekten 4k videoları seyretmek çok keyifli.

    Hiç bir takılma vs yaşamadım gayet zahmetsiz güzel bir şekilde kuruldu izliyorum. Telefon internet ve tv bir arada pakertler dusunuyorsanız tavsiye ederim 39 tl dsmart a vereceğime bu şekilde daha hesaplı oldu ve memnunum.

    Merak ettiğim bir kaç konu var örneğin.

    Kanal sıralamasını değiştiremiyormuyuz ?
    Bende goruntu bağlantısı 50hz olarak gorunuyor, böyle bir kutu için 60hz olmasını beklerdim herkezde böylemi acaba ?

    Saygılar.




  • ultracimbom kullanıcısına yanıt
    evet, kısıtlama var.
    ipadden ve iphonedan airplay yapabilirsiniz, ancak ne kadar verimli olur bilmiyorum, ben de henüz denemedim.
  • arkadaşlar tv si LG olup 4k kutuda tv nin kumandasıyla turkcell tv+ ı kontrol edebilern varmı. benim ses sistemine tv den arc ile bağlı o yüzden tek kumandayla işi bitirmek istiyorum ama yapamadım, böyle bir kurulum var turkcell tv kumandasıyla tv yi kontrol ertmek için amahttp://www.turkcelltvplus.com.tr/kumanda/ o kumanda bendeki kumandadan değil o tv tusları benımkınde yok.
  • arkadaşlar...turkcell tv+plus şebekesine eklenmesi gereken avrupa kanalları şöyle;...tele-5 almanya...bvn hollanda...canale-5 italya...nt-1 fransa...channel-4 ingiltere...antenna-2 ispanya...
  • Turkcell TV+ ın ya kullanıcısı az yada problem yok :) çok az detay ve forum bulabiliyorum konuyla ilgili. Örneğin sagem 4k kutuyu universal kumanda ile kullanabilen varmı LG 4k tv var onun akıllı kumandasına bir turlu tanıtamadım.
  • yayında takılma olduğu için müşteri hizmetlerini aradım geldiler kutu değişi yapıldı .eskisi büyük kutu idi şimdiki minnacık huawei Q11 verdiler.bu nasıldır?
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.