Şimdi Ara

Turkcell TV+PLUS HAKKINDA HERŞEY (68. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.777
Cevap
100
Favori
454.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Grimnaxx


    quote:

    Orijinalden alıntı: mateach

    arkadaşlar uydunet veya digitürkle kıyaslandığında görüntü kalitesi hakkında bilgi verebilirmisiniz?
    59tl 2 yıllık fiber 25bgbit 75gb adil kotalı internet taahhütüm bitiyor.65 tl ye 25mgbit 35gb ve tv+ kampanyası önerdiler.Ne düşünüyorsunuz.

    35gb hemen bitebilir ama bittikten sonra hız 16 ya dusuyor.
    Ve o tv paketi giris paketi oldugundan nerdeyse hic kanal yok.
    Goruntu kalitesi kablotvden iyi ama digiturkten kotu.

    Yine de kablonetin yeni tarifelerinden daha avantajli.

    Görüntü benim için önemli.Daha önce teledünya şimdi digi kullanıyorum.digiyi bırakıp türkcell + ya geçeyim diyordum..Teşekkürler ilginiz için




  • Bence turkcell en iyi görüntü kalitesini sağlıyor, isterseniz ayarlardan 1080p olarak ayarlayabilirsiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saydam330


    quote:

    Orijinalden alıntı: cyrano_13

    Merhaba arkadaşlar

    Turkcell TV+ aile paketi kulanıyorum yaklaşık 2 aydır. Şöyle bi sıkıntı farkettim görüntüde:

    TV ekranının alt kenarı boyunca, yaklaşık 10 cm kalınlığındaki kısım daha koyu renkte görünüyor, özellikle açık renk fonlarda çok dikkat çekiyor. Ayrıca ekrana yakından bakıldığında o koyu renkli kısımda alt kenara paralel çizgi gibi oluşumlar farkediliyor. Görüntüde başka hiçbir problem yok, sadece bu durum zaman zaman aklıma geldiğinde ve o kısma dikkat ettiğimde beni rahatsız ediyor.

    TV nin kendi uydusuna geçtiğimde hiçbir problem yok, zaten karşılaştırmayı bu şekilde yaptığımda, aynı kanalı önce uyduda sonra turkcell tv+ da izlediğimde anlaşılıyor sorun.

    Aynı şeklide Usb den film izlerken de bu sorunla karşılaşmıyorum.

    Hatta turkcell tv' ye kaydettiğim bi yayını daha sonra izlediğimde gayet iyiydi yayın, problem yoktu.

    Turkcell servisini çağırdım, sagem 4k kutuyu değiştirdiler düzelmedi, farklı hdmi kablo kullandılar düzelmedi, farklı hdmi girişinden bağladılar kutuyu yine aynı şekilde sorun düzelmedi.

    Bu sefer Arçelik servisini aradım, bu arada TV' nin marka modeli Grundig 55VLX8600. İncelediler TV' yi, problemi gördüler, servise götürüp orada incelediler, TV' nin bir problemi olmadığını, hdmi' dan başka bir uydu alıcı bağlayıp denediklerini söylediler. Zaten bu akşam eve geri getirecekler TV' yi

    Aranızda böyle bir problemle karşılaşan oldu mu? Varsa çözebildiniz mi?

    Bende de aynı sorun var ama çok belli değil eğer dikkat etmezsem fark etmiyorum.



    Sorunun tv den kaynaklı olduğunu düşünmüştüm ama sizde yazınca demek tukcell de sorun,bu arada bende sagem kutu kullanıyorum.

    Selamlar, aynı sorun bendede var tv kaynaklı değil. Sagem 4k kutu kaynaklı. Hatta fhd den 4k ya geçirinve kutuyu o koyuluk daha belirgin oluyor. İletişimden fotoları atın uygulama içinden. Belki güncelleme gelir. Ben gönderdim daha çözemediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu aralar tüm filmler ücretsiz. Kirala seçeneği yok. Acaba herkese mi böyle. Herhangi bir yerde böyle bir ibare göremedim. Paketimde aile+ her kanal açık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: slayer90

    Bu aralar tüm filmler ücretsiz. Kirala seçeneği yok. Acaba herkese mi böyle. Herhangi bir yerde böyle bir ibare göremedim. Paketimde aile+ her kanal açık.

    Evet bende de ayni durum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık 3-4 gündür kullanıyorum, Sagem 4K kutu ve aile paketi.

    Şunu net olarak söyleyebilirim ki, sagem kutu acayip seri çalışıyor. Bu kadar hızlı ve problemsiz çalışacağını tahmin etmemiştim hiç. Aile paketi ile oldukça güzel kanallar var ama biraz daha kanal eklense fena olmaz...

    Fiber alt yapı, evimin olduğu bölgede oldukça iyi, buna göre görüntü kalitesi daha iyi olabilirmiş sanki. Zamanla daha da gelişecektir diye düşünüyorum.

    Tavsiye ederim.
  • Turkcell TV+ kumandası ses ayarım sanki hiç etkilemiyor sadece sıfır olunca sesi kesiyor 1 ile 50 arasında pek bi fark yok. O yuzden sesi tv kumandası ile ayarlamam gerekiyor. Bu normal mi yoksa ayarlarında mi bir sorun var sizce?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mspulur

    Turkcell TV+ kumandası ses ayarım sanki hiç etkilemiyor sadece sıfır olunca sesi kesiyor 1 ile 50 arasında pek bi fark yok. O yuzden sesi tv kumandası ile ayarlamam gerekiyor. Bu normal mi yoksa ayarlarında mi bir sorun var sizce?

    Bende Sagem 4k kutu var ve bende de bu sorun vardı fakat geçen hafta bir güncelleme geldi sanırım ve artık ses 5'er 5'er yada 2'şer 2'şer artıyor ve azalıyor. Artık daha sağlıklı çalışıyor.
  • Merhaba arkadaslar

    Bende yaklasik bir aydir kullaniyorum sncak son doneme tvplus uydu aktif hale gelince diger cihazlarda wireless baglanti kesiliyor uyduyu kapatinca normale donuyor.

    Bu tarz bir problem yasayan yada bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bir kac bilgi vermek istiyorum yararlı olabilir yeni alacaklar için. ( D Smart kullanıyorum )



    @ Turkcell TV+ mobil 6 ay kullandım. Telefonum İphone 4'tü görüntü çok iyi değildi ama güzeldi. İnternetle alakalıydı yani net oluyo internet iyi olunca. Donma oluyodu ama internetle yine alakalıydı. Filmleri iyidi güncellenen bir film arşivi.



    @ Turkcell TV+ uydu için araştırma yaptım gerek Donanım Haber'de gerek başka forumlarda çoğu kutudan şikayetçiymiş. İyi araştırılmalı yani.



    @ Kanallarına gelince bence diğer platformlardan geri kalmamış Fox Group fln Discovery grubu. Çokta kötü demeyin.



    Umarım yeni alacaklar için yardımcı olmuşumdur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4k Kutuyu sadece elle açabiliyorum kutunun arkasındaki tuştan. Tv ve kutu kapandıktan sonraki gün böyle oluyor. Tv yi açıyorum. Kutuyu kumandadan açıyorum sinyal yok kesinlikle. İlla elle arkasından açıp kapatıyorum veya fişini tak çıkar. Çok dert değil ama merak ediyorum çalışıncA bu kadar seri bir cihaz bir gün bekleyince uykuda niye açılmıyor kumandayla :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film kategorisi ücretsizmi olmuş bilmiyorum bende hepsi ücretaiz ve yeni filmler eklenmiş çok iyi olmuş. Ayrıca flash ve arrow dizileride kütüphaneye eklenmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gye_Baek

    Film kategorisi ücretsizmi olmuş bilmiyorum bende hepsi ücretaiz ve yeni filmler eklenmiş çok iyi olmuş. Ayrıca flash ve arrow dizileride kütüphaneye eklenmiş.

    şuan tek iyi şey film kategorisi bence
  • tÜRKCELL'in sadece kutusu mu kötü??TURKCELL kuran kursundaki çocuklara tecavüzlerle gündeme gelen ENSAR VAKFI nın da sponsoru.Şimdi koltuklarınızda rahat rahat, huzurlu bir şekilde tv kanallarını izleyebilirsiniz.
  • Arkadaşlar denemediğim yol kalmadı firefox explorer microsft edge hepsini denedim resimdeki hataı veriyor eklentiyi 50 kere kurup sildim bu nedir aldığıma pişman oldum varmıdır çözümü arkadaşlar müşteri hizmetleri bi haber bukadar kalitesiz işi iblmeyen ekip görmedim.

  • kikiemre61 kullanıcısına yanıt
    web tv için bir program üzerinde çalışıyorlarmış. Tamamlanıncaya kadar explorer 10 ve altı sürümler firefox için de 52 ve altı sürümler kullanın. Chrome ve opera tarayıcılar zaten sorunluymuş. Bana müşteri hizmetlerinden böyle söylediler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: saydam330

    Bence turkcell en iyi görüntü kalitesini sağlıyor, isterseniz ayarlardan 1080p olarak ayarlayabilirsiniz.

    Sorun çözünürlük değil. Ekran yenilemede sorunları var. Goruntude surekli anlik takilmalar titremeler oluyor.
    Servis gelip sorun olmadigini soyluyor, cevremdeki diger kullananlarda da ayni sorun var.

    Oyle 1 saniyelik degil cok kisa takilmalar ama ozellikle haber kanallarinda, reklamlarda altta kayan yazida bariz belli oluyor bu. Normal kullanimda da rahatsiz ediyor. Digiturkde dsmartta boyle bir sorun yoktu.

    Sanirim iptv ile ilgili. Tivibu iptv kullananlarda da aynisini gordum.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen sec bolumundeki iceriklerin goruntu kalitesi cok harika, bahsettigim donma takilma olaylari orda olmuyor. Torrentte 50gblik blu ray versiyonlarinin kalitesinde nerdeyse. Ama sansur cok fazla. Sadece blurlama degil direk sahne yok aradan cikarilip atilmis sekilde. Sonra baska yerden izleyince anliyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sansüre razıyız bari sahne çıkartmasalarmış.
  • Ben sagem kutu kullanıyorum takılma olmuyor bir iki kere nba maçında olmuştu sadece.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.