Şimdi Ara

TURKCELL TV ANDROID 4.1.2 DE İZLENİYORMU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Android 4.1.2 sürümlü Note 2 telefonumu TV'ye bağlayarak Turkcell TV deki flimleri izlemek istiyorum.Ancak 2 sorum var.Yardımcı olursanız sevinirim.

1 - Androıd 4.1.2 sürümünde veya 4.1.1 sürümünde Turkcell TV yüklenip izlenebiliyormu?

2 - Aylık 1 GB sınırsız internet kullanıyorum ve 1 GB'tı doldurunca bağlantı hızım 96 kbps'ye düşüyor.Bu düşük bağlantı hızında bile telefonumu televizyona bağlayarak,TURKCELL TV den RAHAT flim seyredebilirmiyim?
    Slm.

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Merhaba Arkadaşlar

Android 4.1.2 sürümlü Note 2 telefonumu TV'ye bağlayarak Turkcell TV deki flimleri izlemek istiyorum.Ancak 2 sorum var.Yardımcı olursanız sevinirim.

1 - Androıd 4.1.2 sürümünde veya 4.1.1 sürümünde Turkcell TV yüklenip izlenebiliyormu?

2 - Aylık 1 GB sınırsız internet kullanıyorum ve 1 GB'tı doldurunca bağlantı hızım 96 kbps'ye düşüyor.Bu düşük bağlantı hızında bile telefonumu televizyona bağlayarak,TURKCELL TV den RAHAT flim seyredebilirmiyim?
    Slm.

sitede belirttiğine göre şu an sadece telefonda 2.x ve üzeri sürümde, tablette 3.x sürümünde çalışıyor. 4.x sürümü için çalışma yapıyorlarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr. Boone -- 3 Ocak 2013; 22:48:46 >

Orijinalden alıntı: Dr. Boone

quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Merhaba Arkadaşlar

Slm.

sitede belirttiğine göre şu an sadece telefonda 2.x ve üzeri sürümde, tablette 3.x sürümünde çalışıyor. 4.x sürümü için çalışma yapıyorlarmış.

Teşekkür ediyorum
    Şimdiden hiç üye Olmayayım en iyisi
    Slm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.