Şimdi Ara

Turkcell turktelekom telefon önerisi 3.5k

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sevgilime bir telefon bakıyoruz, bir bilgisi yok root rom xda işleriyle ben ilgileniyorum o alanla ama o işlere hiç girmemize gerek kalmayacak bir telefon arıyoruz. Mühim olan şey kamera kalitesi hafızası ve pili, Maksimum kontratlı faturaya ek 3.5k olabilir sınırımız. Bu sınıra kadar olan güzel bir telefon öneriniz var mı? Aynı şekilde turktelekomdan da öneride bulunabilirsiniz. Ben p10 düşünüyorum ama sizin görüşünüz nedir acaba?



  • Mate 10 Pro yu zorlayın derım hocam fıyat resmı garantili 3.600 tl cıvarına geldı ama operatör tarafını bılmıyorum onlarda hala 4400 + taksit faız kısmı olabılır. Hepsiburada banka anlasmalı olarak yapıyor dıye bılıyorum ınceleyın ıstersenız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun başka önerisi olan var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Sony XZ Premium(krom renk hariç hepsi hoş, kendim krom kullanıyorum değiştirme sürecindeyim telefonu), Sony XZ1 , İphone 7 Plus. Bu telefonlar haricinde benim şahsi önerim yok. Bunlar varken ben şahsen diğer marka/modellere bakmam bile. Samsung alırsın 2 sene dolmadan performans kaybı ve ekran sararmasıyla karşılaşırsın. Huawei markası kaliteli ürünler yapıyor ancak piyasası 2. elde en tepe modelleri hariç yok, ara bir model almakta bence mantıklı değil. Sana tavsiyem kesinlikle iphone 7 plus alman pişman olmayacağın cihaz odur. Ayrıca ileride değiştirmek istersen en az maddi değer kaybeden marka Apple' dır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 29 Mart 2018; 21:35:16 >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.