Şimdi Ara

turkcell telesekreteri nasıl iptal edebilirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
45.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muzo86

quote:

Orijinalden alıntı: Egé

quote:

Orijinalden alıntı: muzo86

quote:

Orijinalden alıntı: prodowns

işte o sinyal sesinden sonra mesaj bırakın diye çıkan telesekreter, siz turkcellin normal sekretercell 7532 hizmetini kapatsanız da kim aramış açıksa yine çıkıyor.

eğer #002# yapınca hala sinyal sesinden sonra mesaj bırakın diye telesekreter çıkıyorsa, olay dediğim gibi kimaramışcell kaynaklıdır.

##002# bunu denedim az önce olmadı biraz sonra OiM girip oradan kapatmayı deneyeceğim.

Siz 20 Ekim 2008 den beri bununla mı uğraşıyorsunuz..

evet komik geldi dimi

o zamanlar hatlarım turkcell di daha sonra tüm hatlarımı avea ya taşıdım. şimdi ise hatlarımdan faturalı olanı turkcell kamu 150 heryöne tarifesine taşıdım epey zaman turkcellden uzak kalınca unutmuşuz nasıl yapıldığını konular içinde ararken burayı buldum cevap yazdım birde baktımki konuyu o tarihlerde açan benmişim

Komik olmuş gerçekten ama olsun, bu vesileyle hepimiz tekrar hatırlamış olduk..

• quote:

Orijinalden alıntı: prodowns

turkcell in kimaramışCELL hizmeti yüzünden siz yönlendirmeleri iptal etseniz de o tekrar aktif oluyor.Turkcell online işlem merkezine girip Hat işlemleri->Yönlendir->Kimaramış kısmından
    Hattınıza ulaşılamadığında sesli mesaj da bırakılabilmesini iptal ederseniz telesekreter çıkmıyor.

diğer operatörlerde ##002# yeterli geliyor.

telefon kapalı yada ulaşılamadığında çıkan "şu an ulaşılamıyor sinyal sesinden sonra mesaj bırakın" diye çıkan telesekreter mesajını iptal etmenin tek yolu yukarıda tarif edilen yöntem.

Turkcell online işlem merkezine girip Hat işlemleri->Yönlendir-> Açılan sayfanın en altında yer alan Kimaramış a tıklayın. Açılan sayfada isterseniz kimaramış ı tamamen veya sadece telesekreter mesajını iptal edebiliyorsunuz.. Aşağıdaki resimde görebilirsiniz.

2 defa müşteri hizmetlerini aramama rağmen iptal edemedikleri telesekreter mesajını bu yöntemle anında halledebildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ege.. -- 4 Temmuz 2010; 12:33:44 >

• IPTAL SEKRETER yazıp 2222 ye yollayın
  • 4 yillik hort
    Forumda ne server var, bu kadar eski mesajlar bile halen saklanabiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.