Şimdi Ara

Turkcell T10 a.k.a Huawei u8110 Kullanıcıları (Cihaz hakkında herşey) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.174
Cevap
5
Favori
190.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakanmn


    quote:

    Orijinalden alıntı: guvenkasikci

    evet gps sorununu da hallettik ama duvar kağıdı sorununu çözemedim. Başka bu sorundan yaşayan kimse yokmu? Duvar kağıdı koyduğunuzda aşırı derecede büyüterek koyuyor ekrana.



    duvar kagıdı yapacagın resmi sectiğinde resmi kırpmanı ister. yani resmin ortasında bi çerçeve çıkar onu butun resmi kaplayacak şekilde buyutmen gerekiyor.



    İçerisinde kendi duvar kağıtları var ya onlarda bile büyütüyor. Kendi resimlerimde de turuncu çerçeve seçiyorum ama yine kendisi 5 katı falan büyütüyor görüntüyü sanırım benim telefonuma has bir sorun bu




  • GPS Sorunun ve GPRS-Wap Bağlantı Çözümü:

    Merhaba arkadaşlar, öncelikle konuyu açan akinarcak arkadaşa teşekkür ediyorum kendisinin bayağı bir yardımı dokundu. Ben telefonumu arkadaşın anlattığı şekilde, xda forumlarından da yararlanarak güncellemesi yaptım. Hız güncellemelerini de yaptım şu an telefon 691 MHZ hızla stabil bir şekilde çalışıyor(Akşam bir kez telefon kapanıp açıldı ama onun dışında bi problem yok) Ancak bu forumda okuduğum ve benimde karşılaştığım GPS ve GPRS-Wap olayında çok büyük sıkıntı yaşadım. Normal u8110_update2 yamasını yapmadan GPS çalışıyor ancak çok zor uydu buluyor, bazen bulamıyor, bulursa da 1 ya da 2 adet uydu buluyordu. Update i yaparsanız da bu kez GPS hiç çalışmıyordu. Ayrıca telefon üzerinden internete girememek de epey bir canımı sıkmıştı(Telefonu asıl alma amaçlarımdan biri mobil olarak anlık epostalarımı okuyabilmekti) Yaklaşık 1 hafta kadar sorunu araştırma ve telefonu onlarca kez flashladıktan sonra en sonunda mükemmel olarak GPS'i ve interneti çalıştırmayı başardım. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar orjinal ROM u yüklemeden ya da yükletmeden önce dikkatle okusunlar umarım bu sorun onlarda da aynı şekilde çözülür.

    Akinarcak arkadaşın anlatımını biraz karışık buldum ve bu anlatımla yaptığım zaman karşılaştığım sorunlar oldu o yüzden kimsenin kafası karışmasın diye olabildiğince adım adım ve ayrıntılı anlatacağım.

    1- Öncelikle akinarcak arkadaşın anlattığı gibi telefon güncellemesini yapmamız lazım.
    2- Telefonu kapatıp arama(yeşil)+ses açma+power düğmelerine basarak telefonu bootloader modunu açalım.(Tabi AmonRayı nasıl kurcaksınız ou anlatmıyorum çünkü AmonRa kurulumunda bir problem yok.) Öncelikle Turkcell ROM'un yedeğini alın. Ben sadece Nand backup aldım ancak bunu geri yüklediğimde telefon açılmadı. Bunun olmaması için Nand+Ext seçeneğini kullanın(Sanırım hem NAND hem de dosya sistemi yapısının yedeğini alıyor). Nand backup işlemi bittikten sonra alt seçeneklerde ne kadar backup seçeneği varsa hepsini seçin ve ne var ne yok hepsinin yedeğini alın.(Bu işlemlerin çalışıp çalışmadığını bilemiyorum. Ben sadece NAND backup aldım ve şuan Turkcell ROM u geri yüklediğimde telefon Android yazısında kalıyor ve açılmıyor.)
    3- Turkcell ROMU ve diğer herşeyi yedekledikten sonra herhangi bir ayar karışıklığı olmasın diye güncellemeleri yapmadan , telefon bootloader modundayken (AmonRA ile bu anlattığım) öncelikle Wipe seçeneğini seçin ve ardından fabrika ayarları seçeneğini seçin ve onaylamak için Dpad e basın.
    4- Telefon wipe işlemini tamamladıktan sonra tekrar wipe seçeneğinde bu kez Dalvik-cache tıklayıp burayı da wipe edin(Bunu yapmasanızda olur ama biraz araştırma yaptım çoğu forumda bir sorun yaratmayacağını yazmışlar ben yaptım bende bir problem olmadı). Şu an ROM da ki tüm verileri silmiş olduk.
    5- Daha sonra SDCard a atmış olduğunuz Custom ROMu (yani akinarcak arkadaşın linklerini vermiş olduğu ROM RLS3) yükleyin.
    6- Yükleme işlemi bittikten sonra wipe seçeneğini seçip fabrika ayarlarına tekrar döndürmeden telefonu yeniden başlatmayın.(Her ihtimale karşı...)
    7- Yükleme bitip wipe işlemini de yaptıktan sonra isterseniz telefonu açabilirsiniz. Yükleme sırasında bi sorunla karşılaşmadıysanız telefon sorunsuz açılacaktır. (Açılırken boot animation olarak “system powering up with 528 MHZ yazması lazım. Ardından Please Wait seçeneği geliyor.”)
    8- An itibariyle Turkcell ROM un yerine bir adet U8110 Custom ROM yüklemiş olduk.
    9- Daha sonra isterseniz 528 MHZ standart hızda olan işlemci saat frekasını yine akinarcak arkadaşımızın linkini vermiş olduğu JIT update i yükleyerek 600 MHZ olarak ayarlayabilirsiniz. Bu JIT update işleminden sonra eğer isterseniz xda forumlarında ki farklı saat frekansları barındıran update leri yükleyerek işlemci hızını artırabilirsiniz.(Benimki 691 MHZ de şuan)
    10- Kesinlikle tmo_U8110_update2 yi yüklemeyin. O update bizim T10 lar için uygun değil.

    Buraya kadar her şey normal zaten çoğu kullanıcı buraya kadar yaptığını düşünüyorum. Şimdi GPS’ i ve GPRS’i çalıştımaya geldi.
    1- Öncelikle
    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=427525&d=1288137234
    adresinden orijinal modifiye edilmemiş kütüphane dosyalarını indiriyoruz. (Bunun için xda foruma üye olmanız gerek. Buraya dosyayı attach edemedim kusura bakmayın. Eğer inmezse akinarcak arkadaşın vermiş olduğu xda formunun ilgili konusuna giderek yorumların 15. Sayfasında hexion111 isimli kullanıcının attach ettiği stock_libs dosyasını indirebilirsiniz.)
    2- Bilgisayarınıza stock_libs diye bir dosya inecek. Bu dosyayı öncelikle rar dan çıkarın.
    3- Rardan “libloc_api-rpc.2.so” ve “ libloc_api.2.so” dosyaları çıkacak. Bu dosya isimlerini “libloc_api-rpc.so” ve “ libloc_api.so” olarak değiştirin(Aynı dosyalar tmo_u8110_udate2 dosyası içinde de var. Bu update in içinde ki bu dosyalar ile stock_libs dosyası içinde dosyaların boyutlarını tek tek karşılaştırın. Stock_libs dosyası içindeki dosyaların boyutlarının biraz daha büyük olduğunu göreceksiniz). Daha sonra Root Explorer uygulamasını indirin (telefon için bir uygulamadır ve sizi yetkilendirme ve kopyalama komutları ile uğraştırmadan sistem dosyaları üzerinde değişiklik yapmanızı sağlar. Android Markette bu uygulama yok söyleyeyim.)
    4- Root Explorer uygulamasını telefona kurduktan sonra “libloc_api-rpc.so” ve “ libloc_api.so” dosyalarını SDCard a kopyalayın(Nereye kopyaladığınız önemli değil)
    5- Daha sonra Root Explorer açın. Eğer bu programı kullanmak için root yetkiniz olmanız gerekmektedir yetki veriyor musunuz? Diye sorarsa evet deyip yetki verin. Daha sonra SDCard klasörü içine girip kopyalamış olduğunuz dosyaları seçip kopyala deyin.
    6- Bir üst dizine çıkın ve buradan "system" klasörünü bulun ve bu klasöre tıklayarak klasörün içine girin.
    7- Bu klasördeyken ekranın üst kısmında “Remount as R/W” seçeneğini tıklayarak system klasörünü Okunabilir/Yazılabilir olarak yeniden mount edin.(Xda forumlarında bu işlemleri ADB arayüzü kullanarak tamamen komutlarla yapıyorlar. Ben onları beceremedim bu yöntemi kullandım.)
    8- Daha sonra system klasörü altında yer alan “lib” klasörüne girin ve kopyalamış olduğunuz dosyaları yapıştır deyin.
    9- Herhangi bir şekilde dosyalar değiştirilsin mi diye sormadı bana program sanırım hemen değiştirdi.

    İşlem bu kadar. Telefonunuzu yeniden başlatın. Eğer internet ayarlarınız yapılmışsa GRPS-Wap erişiminiz ve GPS erişiminiz geri gelecektir.
    Son bir kaç bir şey daha eklemek istiyorum. Bu işlemi yaparken telefonda Vodafone hattım takılıydı ve vodafone hattım ile internet çıkışı alamadım.(Belki de telefonumu açıp kapatmadım tam hatırlamıyorum belki çalışıyordur vodafone hattım ile daha sonra deneyeceğim.) Daha sonra Turkcell hattımı taktım internet aylarını yaptım. Şak diye sistem çubuğunda E işareti yanıp sönmeye başladı. Ayrıca Custom U8110 ROMunu kurduğunuzda da GPS çalışıyordu ancak çok zor uydu buluyordu(1 bilemedin 2 tane). Şimdi 7-8 tane uyduyu 10-20 sn içinde bulabiliyor. Marketten GPSTest ya da GPS Test uygulamalarını(hayır iki kere aynısını yazmadım) indirerek kendiniz de test edebilirsiniz.

    Telefon güncellemesini yapmış ve Data ve GPS’te sorun yaşayan arkadaşlar varsa eğer, benim yöntemimi deneyip sonuçları paylaşabilirler mi acaba? Şuan ben 691 MHZ hızında Market ve FM Radio uygulamaları açılmış olan, Google Navigasyonu çalışan, Data ve GPS iletişiminde sorun olmadan Turkcell T10 marka telefonumu kullanabiliyorum. Umarım aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda da işe yarar bizimde bir katkımız olmuş olur.

    Moderatöre not: Eğer bu procedür herkeste işe yararsa ve sorun yaşayan arkadaşların sorunlarını çözerse benim yanıtımı daha bulunabilir ve ulaşılabilir bir yere taşıyabilir misiniz acaba?




  • arkadaşlar bence şu an almayın vodafone 845 i bekleyin daha şık görünüşlü ve belkide turkcellin elinde patlaması için android marketi engellemeyebilir
  • yabancı forumlarda adamın biri
    bi gün 10 saat boyunca şarjda unutmuş/bırakmış pil ömrü acayip düşmüş bu telefondaki teknoloji berbat falan yazmış
  • Arkadaşlar ACİL yardım lazım.

    bu linktekihttp://siteniz.org/2010/12/turkcell-t10a-rom-atma-huawei-u8110a.html ianlatılan yazıya dayanarak telefona kendi orjinal roomunu yüklemek istedim.fakat yazıda telefonun kendi romu olan tc_rls3 dosyasını başta hafıza kartına atmak gibi birşeyden bahsetmemesine rağmen, daha sonraki adımlarda telefonda yeşil dosa benzer ekran çıktığında ordan tc_rls3 dosyasını seçmem gerektiğini söylemiş.şimdi ben baştan dosyaı atmadığım için sd karta bu dosyayı nasıl atacağım? telefonu kapatıp hafıza kartını çıkarıp öyle atsam bir problem olur mu?

    lütfen yardım edin.




  • sinsiyenidunya arkadaşım sen yeşil dosa benzer ekrana geldiğinde ki bunun adı bootloader, burda wipe seçeneğini seçip varolan ROM u silmediysen Restart System seçeneğini seçip telefonu açıp o şekilde de atabilirsin. Ama sildiysen eğer hafıza kartını çıkartıp bilgisayara takarak bu şekilde de ROM u hafıza kartına atabilirsin. Yanlız benden uyarı... Anladığım kadarıyla çok araştırma yapmadan girmişin bu işe. Sonradan üzülmek istemiyorsan lütfen tüm yapılanları baştan sona birkaç kaç kez oku hatta kullanıcı yorumlarını dahi oku. Emin olduktan sonra telefonuna RLS3 ROMunu yükle. Neyse kolay gelsin sana ....
  • forumdaki anlatım ile bende romu kurudum. market ve radyo geldi. cam kenarında 5 -10 dk içinde gps i de buldu. gps yaması yüklemedim.

    tek bir sorunum var. 528 mhz den 600 e çıkarayım dedim. makine arada takılma yapıyor. kurcalıyosun ara sıra 1 sn bekliyor veya bastığında dokunmatiğe geç cevap veriyor. overclocktanmı yoksa romdan dolayımı böyle yapıyor bilmiyorum. orj romda bu problem yoktu.
  • merhaba arkadaşlar,
    yeşil dos ekranda power off kısmına tıkladım ve hafıza kartını çıkarıp gereken rom dosyasını karta atıp işlemlerimi baştan yaptım.sorunsuz yükledim bu sefer.telefonun hızında çok bir değişim yok ama, android marketin açılması bile rom atmak için yeterli bir sebep bence.ayrıca, telefonun şarjı daha uzun gidiyor sanki.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sinsiyenidunya

    merhaba arkadaşlar,
    yeşil dos ekranda power off kısmına tıkladım ve hafıza kartını çıkarıp gereken rom dosyasını karta atıp işlemlerimi baştan yaptım.sorunsuz yükledim bu sefer.telefonun hızında çok bir değişim yok ama, android marketin açılması bile rom atmak için yeterli bir sebep bence.ayrıca, telefonun şarjı daha uzun gidiyor sanki.



    dokunmatik ve tepki süresi nasıl?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: knightrider862


    GPS Sorunun ve GPRS-Wap Bağlantı Çözümü:

    Merhaba arkadaşlar, öncelikle konuyu açan akinarcak arkadaşa teşekkür ediyorum kendisinin bayağı bir yardımı dokundu. Ben telefonumu arkadaşın anlattığı şekilde, xda forumlarından da yararlanarak güncellemesi yaptım. Hız güncellemelerini de yaptım şu an telefon 691 MHZ hızla stabil bir şekilde çalışıyor(Akşam bir kez telefon kapanıp açıldı ama onun dışında bi problem yok) Ancak bu forumda okuduğum ve benimde karşılaştığım GPS ve GPRS-Wap olayında çok büyük sıkıntı yaşadım. Normal u8110_update2 yamasını yapmadan GPS çalışıyor ancak çok zor uydu buluyor, bazen bulamıyor, bulursa da 1 ya da 2 adet uydu buluyordu. Update i yaparsanız da bu kez GPS hiç çalışmıyordu. Ayrıca telefon üzerinden internete girememek de epey bir canımı sıkmıştı(Telefonu asıl alma amaçlarımdan biri mobil olarak anlık epostalarımı okuyabilmekti) Yaklaşık 1 hafta kadar sorunu araştırma ve telefonu onlarca kez flashladıktan sonra en sonunda mükemmel olarak GPS'i ve interneti çalıştırmayı başardım. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar orjinal ROM u yüklemeden ya da yükletmeden önce dikkatle okusunlar umarım bu sorun onlarda da aynı şekilde çözülür.

    Akinarcak arkadaşın anlatımını biraz karışık buldum ve bu anlatımla yaptığım zaman karşılaştığım sorunlar oldu o yüzden kimsenin kafası karışmasın diye olabildiğince adım adım ve ayrıntılı anlatacağım.

    1- Öncelikle akinarcak arkadaşın anlattığı gibi telefon güncellemesini yapmamız lazım.
    2- Telefonu kapatıp arama(yeşil)+ses açma+power düğmelerine basarak telefonu bootloader modunu açalım.(Tabi AmonRayı nasıl kurcaksınız ou anlatmıyorum çünkü AmonRa kurulumunda bir problem yok.) Öncelikle Turkcell ROM'un yedeğini alın. Ben sadece Nand backup aldım ancak bunu geri yüklediğimde telefon açılmadı. Bunun olmaması için Nand+Ext seçeneğini kullanın(Sanırım hem NAND hem de dosya sistemi yapısının yedeğini alıyor). Nand backup işlemi bittikten sonra alt seçeneklerde ne kadar backup seçeneği varsa hepsini seçin ve ne var ne yok hepsinin yedeğini alın.(Bu işlemlerin çalışıp çalışmadığını bilemiyorum. Ben sadece NAND backup aldım ve şuan Turkcell ROM u geri yüklediğimde telefon Android yazısında kalıyor ve açılmıyor.)
    3- Turkcell ROMU ve diğer herşeyi yedekledikten sonra herhangi bir ayar karışıklığı olmasın diye güncellemeleri yapmadan , telefon bootloader modundayken (AmonRA ile bu anlattığım) öncelikle Wipe seçeneğini seçin ve ardından fabrika ayarları seçeneğini seçin ve onaylamak için Dpad e basın.
    4- Telefon wipe işlemini tamamladıktan sonra tekrar wipe seçeneğinde bu kez Dalvik-cache tıklayıp burayı da wipe edin(Bunu yapmasanızda olur ama biraz araştırma yaptım çoğu forumda bir sorun yaratmayacağını yazmışlar ben yaptım bende bir problem olmadı). Şu an ROM da ki tüm verileri silmiş olduk.
    5- Daha sonra SDCard a atmış olduğunuz Custom ROMu (yani akinarcak arkadaşın linklerini vermiş olduğu ROM RLS3) yükleyin.
    6- Yükleme işlemi bittikten sonra wipe seçeneğini seçip fabrika ayarlarına tekrar döndürmeden telefonu yeniden başlatmayın.(Her ihtimale karşı...)
    7- Yükleme bitip wipe işlemini de yaptıktan sonra isterseniz telefonu açabilirsiniz. Yükleme sırasında bi sorunla karşılaşmadıysanız telefon sorunsuz açılacaktır. (Açılırken boot animation olarak “system powering up with 528 MHZ yazması lazım. Ardından Please Wait seçeneği geliyor.”)
    8- An itibariyle Turkcell ROM un yerine bir adet U8110 Custom ROM yüklemiş olduk.
    9- Daha sonra isterseniz 528 MHZ standart hızda olan işlemci saat frekasını yine akinarcak arkadaşımızın linkini vermiş olduğu JIT update i yükleyerek 600 MHZ olarak ayarlayabilirsiniz. Bu JIT update işleminden sonra eğer isterseniz xda forumlarında ki farklı saat frekansları barındıran update leri yükleyerek işlemci hızını artırabilirsiniz.(Benimki 691 MHZ de şuan)
    10- Kesinlikle tmo_U8110_update2 yi yüklemeyin. O update bizim T10 lar için uygun değil.

    Buraya kadar her şey normal zaten çoğu kullanıcı buraya kadar yaptığını düşünüyorum. Şimdi GPS’ i ve GPRS’i çalıştımaya geldi.
    1- Öncelikle
    http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=427525&d=1288137234
    adresinden orijinal modifiye edilmemiş kütüphane dosyalarını indiriyoruz. (Bunun için xda foruma üye olmanız gerek. Buraya dosyayı attach edemedim kusura bakmayın. Eğer inmezse akinarcak arkadaşın vermiş olduğu xda formunun ilgili konusuna giderek yorumların 15. Sayfasında hexion111 isimli kullanıcının attach ettiği stock_libs dosyasını indirebilirsiniz.)
    2- Bilgisayarınıza stock_libs diye bir dosya inecek. Bu dosyayı öncelikle rar dan çıkarın.
    3- Rardan “libloc_api-rpc.2.so” ve “ libloc_api.2.so” dosyaları çıkacak. Bu dosya isimlerini “libloc_api-rpc.so” ve “ libloc_api.so” olarak değiştirin(Aynı dosyalar tmo_u8110_udate2 dosyası içinde de var. Bu update in içinde ki bu dosyalar ile stock_libs dosyası içinde dosyaların boyutlarını tek tek karşılaştırın. Stock_libs dosyası içindeki dosyaların boyutlarının biraz daha büyük olduğunu göreceksiniz). Daha sonra Root Explorer uygulamasını indirin (telefon için bir uygulamadır ve sizi yetkilendirme ve kopyalama komutları ile uğraştırmadan sistem dosyaları üzerinde değişiklik yapmanızı sağlar. Android Markette bu uygulama yok söyleyeyim.)
    4- Root Explorer uygulamasını telefona kurduktan sonra “libloc_api-rpc.so” ve “ libloc_api.so” dosyalarını SDCard a kopyalayın(Nereye kopyaladığınız önemli değil)
    5- Daha sonra Root Explorer açın. Eğer bu programı kullanmak için root yetkiniz olmanız gerekmektedir yetki veriyor musunuz? Diye sorarsa evet deyip yetki verin. Daha sonra SDCard klasörü içine girip kopyalamış olduğunuz dosyaları seçip kopyala deyin.
    6- Bir üst dizine çıkın ve buradan "system" klasörünü bulun ve bu klasöre tıklayarak klasörün içine girin.
    7- Bu klasördeyken ekranın üst kısmında “Remount as R/W” seçeneğini tıklayarak system klasörünü Okunabilir/Yazılabilir olarak yeniden mount edin.(Xda forumlarında bu işlemleri ADB arayüzü kullanarak tamamen komutlarla yapıyorlar. Ben onları beceremedim bu yöntemi kullandım.)
    8- Daha sonra system klasörü altında yer alan “lib” klasörüne girin ve kopyalamış olduğunuz dosyaları yapıştır deyin.
    9- Herhangi bir şekilde dosyalar değiştirilsin mi diye sormadı bana program sanırım hemen değiştirdi.

    İşlem bu kadar. Telefonunuzu yeniden başlatın. Eğer internet ayarlarınız yapılmışsa GRPS-Wap erişiminiz ve GPS erişiminiz geri gelecektir.
    Son bir kaç bir şey daha eklemek istiyorum. Bu işlemi yaparken telefonda Vodafone hattım takılıydı ve vodafone hattım ile internet çıkışı alamadım.(Belki de telefonumu açıp kapatmadım tam hatırlamıyorum belki çalışıyordur vodafone hattım ile daha sonra deneyeceğim.) Daha sonra Turkcell hattımı taktım internet aylarını yaptım. Şak diye sistem çubuğunda E işareti yanıp sönmeye başladı. Ayrıca Custom U8110 ROMunu kurduğunuzda da GPS çalışıyordu ancak çok zor uydu buluyordu(1 bilemedin 2 tane). Şimdi 7-8 tane uyduyu 10-20 sn içinde bulabiliyor. Marketten GPSTest ya da GPS Test uygulamalarını(hayır iki kere aynısını yazmadım) indirerek kendiniz de test edebilirsiniz.

    Telefon güncellemesini yapmış ve Data ve GPS’te sorun yaşayan arkadaşlar varsa eğer, benim yöntemimi deneyip sonuçları paylaşabilirler mi acaba? Şuan ben 691 MHZ hızında Market ve FM Radio uygulamaları açılmış olan, Google Navigasyonu çalışan, Data ve GPS iletişiminde sorun olmadan Turkcell T10 marka telefonumu kullanabiliyorum. Umarım aynı sorunu yaşayan arkadaşlarda da işe yarar bizimde bir katkımız olmuş olur.

    Moderatöre not: Eğer bu procedür herkeste işe yararsa ve sorun yaşayan arkadaşların sorunlarını çözerse benim yanıtımı daha bulunabilir ve ulaşılabilir bir yere taşıyabilir misiniz acaba?




    ilk mesaja ekliyorum




  • Aşağıdaki linkte özellikler yazıyor geçenlerde biraz kurcaladım Turkcell Shoplardan birinde çok daha pahalı telefonlarla kıyaslama yapmazsanız fiyatına göre işini fazlasıyla görüyor bence. Menu hızını beğendim . Dediğim gibi bu sınıf ürünleri yanyana çok kullanmış biri değilim ama ipodtouch'ım var ona göre ekran ve kullanım arası biraz fark var ama LG nin bazı modellerine göre çok beğendim diyebilirim


    http://www.gsmarena.com/huawei_u8110-3158.php
  • arkadaslar forumdaki romu t10 telefonuma attım radyo market sorunsuz makine cok stabil calısıyor arama yapıyorum yalnız tek sorunum
    sim kartı tele kopyalamıyorum kactane sım kart taktıysam rehbere numaraları kopyalamıyorum
    sım kartta numaraların kac tane oldugunu goruyor ama simden kopyala deyınce numara yok diyor baska telefonda numaralar gozukuyor sorun yok simlerde. baska bi ayarı varmı acaba
    yardımlarınızı bekliyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SHARKY

    arkadaslar forumdaki romu t10 telefonuma attım radyo market sorunsuz makine cok stabil calısıyor arama yapıyorum yalnız tek sorunum
    sim kartı tele kopyalamıyorum kactane sım kart taktıysam rehbere numaraları kopyalamıyorum
    sım kartta numaraların kac tane oldugunu goruyor ama simden kopyala deyınce numara yok diyor baska telefonda numaralar gozukuyor sorun yok simlerde. baska bi ayarı varmı acaba
    yardımlarınızı bekliyorum



    aynısı bendede yaptı numara yok dediği kısımda biraz bekle sonra geliyo bende öyle oldu.
  • bilgisayarcini
    dostum cok sagol dedigin gibi oldu bekleyınce geldi sagolasın
  • ya arkadaşlar duvarkağıdı problemi yaşayan yok mu aranızda?
    bir ben mi sıkıntı yaşıyorum yoksa

    masaüstüne duvarkağıdı yüklediğim zaman (hareketsiz duvarkağıtlarından bahsediyorum bu arada) ekrandaki resmi çok fazla büyüterek ekrana koyuyor. Kendi resimlerimden duvar kağıdı yapmak istediğimde ise sarı çerçeve ile gözükecek kısmı ayarlamam isteniyor fakat yine seçtiğim alanı zoom yaparak ekrana koyuyor. Hareketli resimleri de pek anlayamadım ama sanırım onlarda böyle bir sıkıntı yok. Marketten indirdiğim duvarkağıtlarında da aynı sorunu yaşatıyor. Konu hakkında sıkıntısı olan ya da araştırma yapan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
  • Aynı sorun bende de var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guvenkasikci

    ya arkadaşlar duvarkağıdı problemi yaşayan yok mu aranızda?
    bir ben mi sıkıntı yaşıyorum yoksa

    masaüstüne duvarkağıdı yüklediğim zaman (hareketsiz duvarkağıtlarından bahsediyorum bu arada) ekrandaki resmi çok fazla büyüterek ekrana koyuyor. Kendi resimlerimden duvar kağıdı yapmak istediğimde ise sarı çerçeve ile gözükecek kısmı ayarlamam isteniyor fakat yine seçtiğim alanı zoom yaparak ekrana koyuyor. Hareketli resimleri de pek anlayamadım ama sanırım onlarda böyle bir sıkıntı yok. Marketten indirdiğim duvarkağıtlarında da aynı sorunu yaşatıyor. Konu hakkında sıkıntısı olan ya da araştırma yapan arkadaşlardan yardım bekliyorum.



    ekranda birden fazla masaustu(sağ-sol yaptıgındaki degişen ekran) oldugu için haliyle onlara yaymak istiyor duvar kağıdını masaustu sayısını azaltırsan duzelir gibi geliyor.




  • arkadaşlar cihazın sesi nasıl acaba hoparlör olsun kulaklık olsun.
  • Beylerrrr süper teklif turkcell in ağız kokusuyla uğraşmaya gerek yok http://www.bimeks.com.tr/urun/1257/115283/turkcell-t10.aspx 327 tl hemde ohh miss TİM lere
  • arkadaslar cihazı bugun aldım bundan önce xda neo kullanıyordum çok hafif geldi bna huawei oyuncak gibi sanki. neyse bnim istegim markete girip bikaç program ile daha kullanıslı hale getirmek rom yüklemeyi açıkçası göze alamıyorum istanbul k.çekmecede oturuorm yakınlarda bna yardım edebilicek biri varmı acaba cihaz ve laptop ile biyerde buluşsak falan ? yardımcı olabilicek biri varsa... Şimdiden çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.