Şimdi Ara

turkcell-superonline fiber internet nerelerde var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
88.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben abone olmayı düşünüyorumda.. il/ilçe farkediyor mu? fiber kablolar nerelere döşendi nasıl bilicez?

    edit:http://www.superonline.net/bireysel/urunler/fiber/superfiber.aspx

    burada yazmışlar.. ilgilenen varsa baksın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo_canon1 -- 10 Mayıs 2011; 0:55:07 >



  • Arayıp sormak gerekiyor dostum
  • http://www.superonline.net/baglan/fiber-internet/hemen-basvur

    Bu adreste benim bina numarama kadar var...
  • Çok balllısınız :)
  • sitede oturmuyosan eğer hiç bakma bile siteye
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1OO1

    sitede oturmuyosan eğer hiç bakma bile siteye

    öyle diyorsun da henüz bizim siteye gelmemiş :) ama listeye baktığımda bayaa bir yaygın görünüyor fiber.inşallah yakın zamanda maltepede de tüm sitelere verilmeye başlanır.kullanmayı çok istiyorum.
  • bizim blokta 1 seneyi geçti kullanıyor herkes hala sitede yazmıyo çok güvenmeyin siteye
  • bizim sitede de 2 senedir var hatta ilk başta taahhüt karşılığı belli bir daire sayısını korumak şartıyla çok ucuz vermşlerdi. 2 yıl dolunca bu sefer çok saçma bi anlaşmayla geldiler. Kabul etmedik hatta ben mecburen 49 luk olandan alsam mı diye düşündüm. herkes rest çekince onların resti kayboldu sonra mecburen küçük bi zamla 2 yıl daha sözleşme imzalandı. Nasıl ama
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The_Turq

    bizim sitede de 2 senedir var hatta ilk başta taahhüt karşılığı belli bir daire sayısını korumak şartıyla çok ucuz vermşlerdi. 2 yıl dolunca bu sefer çok saçma bi anlaşmayla geldiler. Kabul etmedik hatta ben mecburen 49 luk olandan alsam mı diye düşündüm. herkes rest çekince onların resti kayboldu sonra mecburen küçük bi zamla 2 yıl daha sözleşme imzalandı. Nasıl ama

    Hangi şartlarda aldınız yeni aboneliği ve AKN uygulanıyor mu acaba? Bizde 12 blok * 10 dairelik bir siteyiz, bizde talep edelim. yalnız bize belli bir sayı şartı koymadılar, isteyen abone oldu, ve mevcut kampanyaların haricinde bir avantaj da sunmadılar.

    Yalnız bundan yaklaşık 2- 2,5 yıl önce mahallemize kablo döşediklerinde şöyle bir abonelik şartı ile karşımıza geldilerdi de bizim site sakinleri umursamamıştı. Gayette güzeldi aslında.

    -10Mbps hız, taahhüt yok, taşınınca nakil ücreti yok, yine taşınınca istediğin kişiye devir kolaylığı ve fiyat sadece 36TL.

    -Tek şart sitenin %70'inin abone olması idi.

    Ama bizim millet TTNET'ten aldığı 1 veya 2Mbps interneti 8-10 kişi kullanıp aylık cüzi bir miktar verdiğinden sıcak bakmadı bu işe. O zaman 120 kişiden sadece benle birlikte 3 kişi EVET demişti de ne küfürler etmiştim.

    Sonuç olarak bizim sitenin girişine kadar fiberoptik kablo geldiği halde binalara çekmemişlerdi. Üstünden bunca zaman geçtikten sonra 2 ay önce gelip binalara switch takıp sinyal verdiler ama 2-3 yıl önceki şartları sunmadılar.

    Sonuç olarak yine yeterli abone sayısına ulaşamadılar, metresi 100 dolarlık kablo, 1000 küsur dolarlık switch ve yaklaşık 1 aylık sitenin kazılması, döşenmesi vs. işlerine o kadar para yatırıldıktan sonra ortada yine abone yok. Kendi binamdan örnek vereyim 10 kişiden 2 kişi aldı. Hiç almayan binada var.

    Tabi bunun 2 sebebi var. 1.si dediğim gibi 1 TTNET aboneliğini en az 8 kişinin ortaklaşa kullanıp cüzi bir miktar ödemesi.

    2. ve en önemlisi ise başımıza bela olan AKN...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayaras -- 13 Şubat 2012; 21:52:52 >
  • Şimdi şöyle söyleyeyim bize 10 km mesafede çok ünlü bir siteye hat çekerken yol üstündeki bütün sitelere uğramışlar anladığım kadarı ile bizim sitede 320 daire ve sağlam bir yönetim var. Yönetim her türlü lehimize olan durumla birebir ilgileniyor. bize ilk baştaki şartları sıfırdan sistem kuracağız eski aboneliklerle ilgili tüm iptal ücretleri taahhüt dahil ödeyeceğiz(fatura ibrazı şart) telefon hattına gere yok bize en az 220 yada 250 (sayıdan emin değilim) abone ve 2 yıl taahhüt. Belirlenen sayının altına her ne şartla olursa olsun(bu arada site kamu konutudur lojman yani) düşmeyecek.
    1 mb sınırsız adil kullanım kotasız 20 lira civarında bir rakam verdiler. bizde de durum böyle olunca yani iptal ücretlerini ödeyince telefon faturalarına ve ttnete uyuz olan herkes(başta ben) direk iptali bastı ve 260 talep oldu bi anda ..bi ara bu sayı 300 e çıkmış. neyse 2 yılın sonunda dedilerki kardeşim size fiyatta çok az bi zam ama diyelimki caydınız cayma bedeli belli bi sayı şartı yine var ama cayma bedelinde sayı şartı yok fatura herkesin kendi adına kesilecek fakat cayma bedelini kullanıcı ödemezse yönetim ödeyecek. yanlız dielimki 1. yılın sonunda çıktın 500 tl öderken 23üncü ayda çıktınız 850 900 gibi bi rakam ödemek zorundasınız (yok anasının gözü) . Biz olmaz bak iptal ederiz dedik
    onlarda biz öztürkcell olduk ebenizi bile alırız biz büyüğüz filan dediler son güne kadar beklemeye karar verdiler. son hafta geldi çattı oylama sonucunda hiç kimse kabul etmeyince gelin sökün lan herşeyinizi almıyoruz dedik
    sonra onlarda etme abi eyleme abi dediler mecburen kabul ettiler. bu kez bi 20 liralık paket koydular 1mb sınırsız birde 10 gb AKN li 30 liralık paket koydular. ben tabi hayvan gibi abandığımdan adil kullanım filan anlamam deyip 1 mb sınırsıza geçtim. hızım çok süper diil ama yinede idare eder yani.
  • en süper telefon faturasının olmaması ben her halükarda bunu kullanırdım. Yıllardır kazıklıyorlardı birazda karamehmet kazıklasın anasını satiyim
    bunuda belirtmeden geçmek istemedim
  • uzayda var ay ışığı hızında
  • site nerelerde olup olmadigini tam bilmiyor arayip sorun garanti olsun.
  • lanet olsun apartmanda alt yapı yok. fiber gelsin bizi kurtarsın
  • Çok farklı bir sistem Pahalı Malzemler kulandıkları için her yerde olmuyor Ön caddede olabilir ama arkasındaki sokakta olmadığı yerler çok .. Konut sayısına göre yapılıyor.. En son aldıgım habere görede Dumankaya La anlaşmışlar dumankayanın yaptıgı her bina yapılmadan FiBer kablo sistemi Araziye kuruluyor .. 6 ay çaLıştım SüperOnlinede de Ordan biliyorum .. Ama kesinlikle her yerde olaması lazım ..
  • Bizimde yan siteye geldiler çektiler kabloyu , bizim siteye çektiremedik. Daha halen yönetim oluşmadı diye bir halt yiyemiyoruz.
    Eğer 2 ay içerisindede yönetim oluşmazsa taşınma sebebim olacak. Sinir harbi yaşıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deyvidey

    Bizimde yan siteye geldiler çektiler kabloyu , bizim siteye çektiremedik. Daha halen yönetim oluşmadı diye bir halt yiyemiyoruz.
    Eğer 2 ay içerisindede yönetim oluşmazsa taşınma sebebim olacak. Sinir harbi yaşıyorum.

    BU arada yönetime bedava ve farklı hediyelerde veriyorlar... Geçmemek saçmalık gerçekten Süperonline gerisi yalan .. Tabi Fiberi Sadece :)
  • Turkcel superonline site haricinde sehirlerde apartmanlarada fiber vermeye baslayacak sanirim yeni bir teknoloji ile kazı yapıyor cok hızlı bir sekilde alt yapı yapıyorlar 10 cm genisliginde kazı yapan makine var hem kazıyor hemde fiber kablo dosuyor bu sayede cok hızlı bir sekilde mahalle aralarınada fiber dosıyorlarhttp://www.superonlineadsl.com/default.asp?sf=superonline_adsl_bayileri
  • Aynen, bizim sokağı bir günde kazdılar incecik bir kanal ile, döşediler turuncu kablolarını hemen kapattılar üstünü. Tam bizim apartmanın önüne de üstünde süperonline yazan kapak koymuşlar. Site değiliz, 18 daireli apartmanız, bakalım verecekler mi bize?
  • Bir iPhone uygulaması vardı superonline'ın altyapısını gösteriyordu... Tabii ne kadar günceldir bilemem.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.