Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ [Limitsiz 15 Mbps 1250₺] (538. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.813
Cevap
136
Favori
183.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Güzel bir inceleme:




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 16 Nisan 2021; 15:27:39 >
  • 15 Mbps Turkcell Superbox 269 TL fiyat olacakmış cidden doğru mu

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • https://www.superboxinternet.net/superonline-superbox-2020-fiyatlar//


    10 Mbit 199,9 TL 20 Mbit de 299,9 TL olduğuna göre gayet olabilecek bir fiyat. Tabii ki fahiş fiyat ama Turkcell bu, rekabet yok gibi bir şey. Fiyat daha da yüksek bile olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 17 Nisan 2021; 18:41:3 >
  • Superbox'a geçmek isteyenler bir değil 1000 kere düşünsün. Ben bin kere düşündüm araştırdım buna rağmen kullanamadım iptal ettirdim.



    Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ [Limitsiz 15 Mbps 1250₺]

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar taahhütsüz veya 12 aylık tarifeler var mı acaba?

  • 9 Haziran'da taahhüt'üm bitiyor 10 luk ve 20 lik paketleri kaldırmışlar sadece 15Mbit Paket var sınırsız için fiyatlarda bayağı pahalanmış , Airfiber olayını nasıl buluyorsunuz ? ping iyiyse çok iyi 70 TL ödemek varken 300 TL ye yakın para ödemek saçma gelmeye başladı artık ayrıcana 20:00 / 00:00 arası Kısıtlama yapıyorlar ama speedtestte hızınız normal gözüküyor kısıtlama yapılan uygulamalar xbox , playstation , AppleStore , GooglePlay , Twitch ve dahası bu kısıtlama 6 aydır devam ediyor airfiber ve superbox'a devam konusunda kararsızım

  • arkadaşlar şöyle bir şey soracağım. benim tarife 6. ayda bitiyor. Benim lokasyonda fazla yük olmadığından ve baza yakın olduğumdan dolayı 100 Mbit Down 40 Mbit Up her saat alabiliyorum. Teknoseyir 'den Levent Pekcan incelemede her ne kadar 10 ve 20' lik tarife olsada aslında baz yoğun değilse daha yüksek hızlara çıkıyor sınır yok demişti. Bu doğrumudur? Yani ben 250 liraya yeni 15 lik tarifeyi alsam baz boş olduğu için daha fazla gelir mi? Çünkü binamızda adsl bile yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • saameet_06 S kullanıcısına yanıt

    Hayır alamazsın. Elindekinin kıymetini bil sakın kapatayım falan deme. Bütçene uyduğu sürece kullan derim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratoto

    Hayır alamazsın. Elindekinin kıymetini bil sakın kapatayım falan deme. Bütçene uyduğu sürece kullan derim.

    vallahi hocam devam ücreti 399 TL imiş bu biraz fazla maalesef. nasıl olacak bilmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç karıştırma derim. Olduğu gibi kullan fatura 325 gelmesi gerekir ama sen 400 gözüyle bak. Az para değil biliyorum ama bu paket yok artık istesende alamıyorsun. Yeni paketler sıkıntılı tavsiye etmem sana. Altyapı yok demişsin mecbur kullanacaksın. Bunu kullan bence altyapı gelinceye kadar. Kısaca bütçene uyduğu sürece kullan derim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: anaksimenes35

    arkadaşlar taahhütsüz veya 12 aylık tarifeler var mı acaba?

    Bu soruyu ben de merak ediyorum. ?

  • https://www.superonline.net/kampanyalar/superbox-kampanyalari/superbox-sinirsiz-paketler?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber


    Hayırlı olsun yeni paketler gelmiş ama biraz sızlatıcak şekilde. Altyapısı olmayıp, illaha sınırsız internet arayanlara geçmiş olsun. İnşallah müşteri kaybeder ve aklı başına gelir Turkcell'in. Para saçıyor sanki millet.

  • Superbox 20 Mbit sınırsız kullanıyorum ama hız testi yaparken yurtiçi serverları seçtiğimde 14-15 Mbit indirme hızı alırken yurtdışı serverları seçtiğimde indirme hızı 1 Mbit civarında oluyor. (VPN'i açınca da indirme hızı 300 KB'ın üstüne çıkmıyor) Dün sabahtan beri böyle. Yurtdışı çıkışlarında bir sorun mu var? Müşteri Hizmetlerini aradım, bağlantıyı resetlediler, "şu an değerleri göremiyorum, sonra bir daha arayın" dediler.

  • arkadaşlar ceo ya mail attım ertesi gün superbox dan aradılar. superbox da her yerde kullanım ücreti olan 30 tl istediğim ay aktif edebiliyor muyuz? her yerde kullan özelliğini kullanan var mı aranızda?

  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

    Müşteri hizmetleri full yalan üzerine kurulu. Direkt olarak merkezden yurt dışına sınır koyuyorlar. 20 MBPS geldiği halde bile Twitch yayını izlenmiyor.

  • Arkadaşlar Kocaeli/Darıcaya taşınacağım ve taşınacağım yerde herhangi bir internet altyapısı bulunmuyor. Müşteri hizmetleri bu bölgede superbox çok iyi çalışıyor hiçbir sıkıntı yaşamazsınız tarzında bir şeyler söyledi.


    Bu bölgede oturup superbox kullanan memnun olan veya olmayan var mı?

  • takip

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: John-117

    Arkadaşlar Kocaeli/Darıcaya taşınacağım ve taşınacağım yerde herhangi bir internet altyapısı bulunmuyor. Müşteri hizmetleri bu bölgede superbox çok iyi çalışıyor hiçbir sıkıntı yaşamazsınız tarzında bir şeyler söyledi.


    Bu bölgede oturup superbox kullanan memnun olan veya olmayan var mı?

    Müşteri Hizmetlerine hiç güvenme hocam yapabileceğin tek şey o bölgede kullanan varsa onlara sorman olacak. İst/Arnavutköy için almıştım. Bol bol palavra sıktılar telefonda (Sınırsız 10 Mbit paketi seçmiştim) 3 falan görüyordum genelde oyun oynarken pingim 500'lere çıkıyordu 3 gördüğüm zaman dua ederdim hatta genelde 0.85 falandı hız, alma kötü diyemem çünkü devasa hızlar alanda var tamamen bölge meselesi.





  • 100 GB kotaya 140 TL fiyat biçmek nedir ya mecburuz diye bu kadar da sokulmazki şu ülkede adam akıllı internete giremicezmi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz grev'e girsek dayansak nasıl yapıyor 10 mbps'yi 80 liraya superbox

  • 
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.