Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ [Limitsiz 15 Mbps 1250₺] (506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.811
Cevap
136
Favori
183.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • SuperBox kullanıyorum. 6 ay kullanımda bir sıkıntı yaşamadım. Sonra 3 ay kadar internet yerlerde süründü resmen. Testlerde 2 MBs hızda indirme, 6MBs upload hızı gözüküyor, bu civarlarda hız devam ediyordu.


    Düşük hızlı olan B525 model modemi getirmişlerdi. Müşteri hizmetleri ile görüşmede aceba B618 alsam bu problem ortadan kalkar mı veya modemi değiştirebilir misiniz diye sordum. Müşteri hizmetleri ayrıyeten problemli. Modemi değiştiremeyeceklerini bildirdiler. Modem fark oluşturur yanıtını vermişlerdi. Gittim bin küsür liralık modemi satın aldım. Hattı taktım hareket yok. Meğer hattı modeme kilitli olarak ayarlıyorlarmış. Başka bir cihaza takarsanız çalışmıyor.


    Müşteri hizmetleri ile 3-4 saat içinde 3-4 görüşme yaparak durumu anlattım. Zor durumda bırakıyorsunuz beni, kelimelerinizi seçerek söylemediğinizden beni zarara sokuyorsunuz mevzusu üzerine hattı yeni modeme tanıttırabildim.


    Sonuç olarak yeni modemde 3 ay kadar bir süre düzgün bir internet erişimi alabildim. Şimdi yine 2MBs indirme, 6MBs yükleme hızı ile baş başayım.


    Bulunduğum bölge sıkıntılı olabilirmiş yalanı döndü bir ara, cep telefonumda vodafone hat var. Hız testini çalıştırdım, 138MBs indirme, 42MBs yükleme var. Telefonunda Turkcell kullanan arkadaşın hız testi 30MBs üzerinde.


    Kısaca sizin ta ... Türkcell, yeni geldiğimizde güzel hızlar, eskidikçe defol git modunda. Bu yeni taktik, cayma parasını alarak borçlarımızı kapatabiliriz belki ayakları gibi.





  • shark1907 kullanıcısına yanıt

    Mecbur 10 Şubat olacak. On Onbeş TL bi fatura çıkacak malesef.

  • shark1907 kullanıcısına yanıt

    Daha önce iptal prosedürü konuda detaylı paylaşılmıştı, ben de tecrübemi yazmıştım.

    Sorunuza cevap olması açısından tekrar yazayım;

    Faturada taahhüt bitişi ne zaman görünüyorsa tam olarak o tarihte (9 Şubat) herhangi bir TİM’e gidip data hattımı iptal ettirmek istiyorum diyip iptal talebi oluşturuyorsunuz. Burada şöyle bir şey var hat aktivasyonu diyelim ki saat 2’de yapıldı 1 sene önce, iptal talebini 9 Şubat saat 2’den önce yaparsanız yine cayma bedeli çıkar. Genelde TİM’lerdeki görevliler sizi zor duruma sokmamak için talebinizi alıyor o saatten sonra işleme sokuyor ancak size cayma bedeli derlerse bu durum aklınızda bulunsun diye yazdım. Data hattı iptali bir hafta içinde gerçekleşiyor sonra size sms geliyor ve modemi iade ediyorsunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ilk ay 500 gb hediye süresi nedir ? İlk ay sonunda kullanmasanız da 500 gb hakkınızdan kalanlar siliniyor mu yoksa 500 gb bitene kadar 2-3 ay geçse de tamamlayabiliyor musunuz ?

  • utku84 U kullanıcısına yanıt

    Yazdığın gibi Adı üstünde İlk Ay 500 GB ilk ayın sonunda silinir. Olmasa daha iyi aslında gerçi Tak Çalıştırda yok.

  • Yeni müşteriler için 20 mbit paketlere 10 TL Ek Lokasyon ücreti gelecek. Bugün netleşir gerçi.

  • Hangi band da kullanıyorsunuz?

  • Nasıl Kullanırım?

    Kullanmış olduğunuz Superbox paketinde lokasyon servisi varsa, kurulum adresinizin dışında 4.5G uygunluğu olan bir adreste daha kullanabilirsiniz. İkiden fazla farklı adreste kullanmak istediğinizde her ek adres için aylık 10TL’ye ek adres satın alarak kullanıma devam edebilirsiniz. Adres ekleme ve satın alma işlemlerinizi Dijital Operatör'de "Superbox Adres Güncelleme" menüsünden veya 0532 532 0000’yi tuşlayarak Turkcell Müşteri Hizmetleri'nden  kolayca yapabilirsiniz.

    Lokasyon servisi geldi 😃 Eski musterileri kapsiyormu acaba 😃

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • https://www.turkcell.com.tr/servisler/superbox-lokasyon-servisi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yeni aboneler için geçerli.

  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Evet bende arayıp sordum bizim için geçerli değil ama ,müşteri hizmetleri nin 1 tanesi tahadut bitince geçerli olur ,bir taneside tahadutle alakası yok ,sizde hiç olmayacak diye bilgi verdi sence hangisi doğru söylüyor .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İkincisi.

  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Sagol

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar evimde altyapı yok diye turkcell bayiisinden superbox aldım 3 ay kadar önce. 3-4 mbpsten yukarı çıkmadı. Aynı şekilde turkcell mobil hattımda çok kötü oturduğum konumda. Ama türk telekom 93 mbps çekiyor. Türk telekomun bu kadar iyi çektiği yerde turkcellin bu kadar çöp olmasını anlamadım. Neyse birgün bu işin içinde bişey var diyip turkcellin superbox satın alma adres sorgulama menüsüne girdim. Adresimi girdiğimde hizmet alamazsınız yazdı. Bende MH yi aradım. Kurulum yapılan adres farklıymış. Yani bayii sırf satmak için farklı adres göstermiş. O adresi sorguladığımda hizmet alabilirsiniz diyor. Taahhüt bedelsiz iptal edebilir miyim acaba ben bu superbox'ı? Ne yapmam lazım yol gösterecek biri var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Müşteri hizmetlerine arayın ve bu durumu belirtin, incelenmesini isteyin. Daha sonra sizi arayıp ücretsiz iptal hakkınız olup olamadığını söylerler.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 10 mbps sınırsız paketini yeni aldım. Telefonda sorduğumda upload minimum 5 alırsınız dediler siteden baktığımda 2 gözüküyor. Hangisi doğru bu 500 gb paketi bitince 5 mi devam edecek 2 mi? Eğer ikiyse tamamen boşuna almış oldum ben bunu çünkü adslden farkı olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aylar önce 10/2 olarak güncellediler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratoto -- 14 Kasım 2020; 5:49:30 >
  • Arkadaşlar ben ilk full sınırsız paket alanlardanım. 279 ödüyordum taahüdüm bitti 2 yıllık. Şimdi 450 tl olcak dendi ama 319tl tanımlandı aradım müşteri hizmetlerini sıkıntı yok 319 tl devam eder dedi. Benim gibi olan varmı 319 tl ise bence süper hiç iptal etmem:)
    Heryerde kullanabiliyorsunuz birde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • So say we all kullanıcısına yanıt
    Eğer öyleyse çok güzel olmuş sevindim sizin adınıza ekran görüntüsü varmı 🤗 ,kullananlara bilgi olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar B535-232 modemin ayağını kırdım bunu temin edebileceğim bir yer var mı ?temin edemezsem Ne kadar ücret öderim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 504505506507508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.