Şimdi Ara

Turkcell Superbox 4.5G Evde İnternet ★ANA KONU★ [Limitsiz 15 Mbps 1250₺] (318. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11.813
Cevap
136
Favori
183.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Nefer1963 N kullanıcısına yanıt
    smart0201 kullanıcısına yanıt
    @smart0201 hocam mmı kodu hatalı dıyor. Turkcell şebeke testim



    Aynı zamanda superbox testim


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • zapkolik kullanıcısına yanıt
    Android telefon için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Android hocam moto e4. Belliki baz istasyonlu sorun. Bu hızları sorun olarak kabul ederlermi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fatihaydn55

    Benimde altyapıdan ankastre kutusuna giden kablomu kopardılar o gün bugündür internet kullanamıyorum. Son çare Superbox diyodum ama pek kimse memmun değil gibi. Sizce problemi çözdüremezsem bir risk almalımıyım ? Memmun olan yok mu hiç ? İstanbul Sancaktepedeyim.
    Konuma göre performansı değişiyor. Superbox kullanan bir arkadaşınız vs varsa bir günlüğüne modemi alıp test edebilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatihaydn55 F kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sancaktepedyim.. 3G de 7 8 mbit üstünü zor görüyorum..4g ise 3 4 mbit arası kalıyor maalesef..paketim 20mbit.Kablo işini halledin derim.
  • Bat-Man kullanıcısına yanıt
    Hocam yarın TT müdürlüğüne gidicem Ümraniyedeki.Elimden geleni yapıyorum halledemezsem Superbox kullanırım diyodum ama anlaşılan bulaşmamak gerek.Teşekkürler cevap için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YOL İSTANBUL OTOBANİ SEHİRDEN COK UZAKTA HAREKET HALİNDEYİM SUPERBOX HATTİ CANLİ CANLİ

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet bende uzun uğraşlar sonucu Süperbox hattımı cezasız çayma bedelsiz uzlaşma yoluna gidilerek iptal edildi sanırım bunda o kadar btk şikayetim ve thh başvurum sonucu etkili oldu.siz siz olun almadan önce 2 kere düşünün
  • ttnet sancaktepe müdürlüğü sancaktepe kaymakamlığın orda diye biliyorum.

    @rehber_ Tebrik ederim.Bu konuda nasıl mağduriyet yaşayıp hangi yollarla işi çözdüğünüzü anlatabilir misiniz?. Emim oldun buradaki bir çok kişiye yol göstermiş olacaksınız. Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bat-Man kullanıcısına yanıt
    Bize buraya gelen ekipler Ümraniyeye gidin demişlerdi hocam ama kaymakamlığa 15 dk uzaklıktayım ilk olarak o taraflara uğrarım. Tekrardan teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rehber_

    Evet bende uzun uğraşlar sonucu Süperbox hattımı cezasız çayma bedelsiz uzlaşma yoluna gidilerek iptal edildi sanırım bunda o kadar btk şikayetim ve thh başvurum sonucu etkili oldu.siz siz olun almadan önce 2 kere düşünün
    Bize de yol gösterirseniz sevinirim, ben tamamen sınırsız tarifeyi kullanıyordum burda takas tarzı değiştirmeyi düşündüm ama anlaşılan alabilecek kişi yok.
    İptal edip kurtulmayı düşünüyorum, internetsiz kalırım ama en azından param cebimde kalır.
    Bıktım bu yavaşlıktan.
  • Siz şimdi IMEI attınız ama, başka birisi kendi Superbox sim kartını taktığında 4G çalışacak mı acaba? Yoksa sim kart ile mi devredeceksiniz, tam anlamadım.
  • dortcahar D kullanıcısına yanıt
    Hangi bulut servislerini kullanıyorsunuz acaba? Benim elimde de baya 4K videom birikti de, zamanla disk yetmemeye başlayacak. Tavsiyem eOfis vb firmaları kullanabilirsiniz. 1 Gbps upload hızı diyorlar birçok konumda, denemedim ama (Satın aldığım Vds serverda da 1 dediler, 300-500 mbps çıkıyor, 500 desek, 1 TB veriyi yaklaşık 5 saatte upload ediyor.) eOfis'te bildiğim ya aylık üyelik alınıyor (ortak ofis), ya da en az 500 liralık kontör alınıyor (bilgisayarı götürüp ortak alanda çalışıyorsunuz). Saati 10 TL'den (birkaç ay önce 5 TL idi ve 1000 lira alana 1000 lira bedavaydı). Ya da kullanan birini bulursanız, onun kredisi ile 10 liradan kullanabiliyorsunuz. İşiniz ciddiyse, mutlaka yapmanız gerekiyorsa fikir olsun. eOfis gibi bildiğim Workinton da vardı. Daha bir sürü var. Ama en ucuzu o gelmişti.
  • falls F kullanıcısına yanıt
    ugur_91 U kullanıcısına yanıt
    Evet yüklenilen sunucu ile alakalı. Ben FTP'den birkaç siteye upload yaparken bazısında hız sürekli düşük, bazısında büyük dosya yüklerken bir süre sonra düşüyor. Bazısı ise hız ne ise o hızda sürekli yüklüyor.
  • SUPERBOXU TURKCELİN UYGULAMALARİYLA KULLANMAK İSTEYENLERE COK GUZEL KOMBİN TAVSİYEM VAR TURKCELE GECİYORSUNUZ VEYA FATURASİZ LİFECEL PAKETLERİNDEN BİRİNE GECİYORSUNUZ TV DEN TUTUN BİP FİZY HEPSİNİ BEDAVADAN SUPERBOXLA KULLANABİLİRSİNİZ SUANKİ KOMBİNİM SUPERBOX HATTİ TELEFONDA TAKİLİ SES HATTİM LİFECELDE 2. NUMARAMİ BİPTEN KULLAN AKTİF TEK SİMDE 2 NO KULLANİYORUM İNTERNET SİNİRSİZ LİFECELDEDE UYGULAMALAR SİNİRSİZ 1000 DK BİP ARAMASİ VAR TEK HATLA CİFT HAT 190 TL SUPERBOX 40 TLDE LİFECEL 230 TL AYLİK AMA GERCEKTEN DEGİYOR ALMAK İSTEYENLERE DUYRULUR BİP NORMAL ARAMAYİ ARATMİYOR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-126D2940A -- 9 Aralık 2019; 2:52:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-126D2940A

    SUPERBOXU TURKCELİN UYGULAMALARİYLA KULLANMAK İSTEYENLERE COK GUZEL KOMBİN TAVSİYEM VAR TURKCELE GECİYORSUNUZ VEYA FATURASİZ LİFECEL PAKETLERİNDEN BİRİNE GECİYORSUNUZ TV DEN TUTUN BİP FİZY HEPSİNİ BEDAVADAN SUPERBOXLA KULLANABİLİRSİNİZ SUANKİ KOMBİNİM SUPERBOX HATTİ TELEFONDA TAKİLİ SES HATTİM LİFECELDE 2. NUMARAMİ BİPTEN KULLAN AKTİF TEK SİMDE 2 NO KULLANİYORUM İNTERNET SİNİRSİZ LİFECELDEDE UYGULAMALAR SİNİRSİZ 1000 DK BİP ARAMASİ VAR TEK HATLA CİFT HAT 190 TL SUPERBOX 40 TLDE LİFECEL 230 TL AYLİK AMA GERCEKTEN DEGİYOR ALMAK İSTEYENLERE DUYRULUR BİP NORMAL ARAMAYİ ARATMİYOR
    İnternetin olduğu yerde bip iyi ama internetin olmadıgı hızın düşük olduğu yerlerde durum biraz kötü oluyor.
  • birba B kullanıcısına yanıt
    Ben şimdiye kadar e-ofis'in pek çok lokasyonunu kullandım.
    hiç öyle kayda değer bir upload hızı görmedim, bilginiz olsun.
  • Dostlar merhaba. Hızdan çok kişi muzdarip gördüğüm kadarıyla ama bu hızı düşük arkadaşlar ping açısından sıkıntı yaşamıyor mu? Pingle ilgili bir şey söylenmemiş hiç.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir soru daha, superboxtan kablo ile bağlayarak kullanan yok mu hiç, farkediyor mu hız ve ping değerleri kablolu ile kablosuzda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    1.Soruna şöyle yanıt vereyim Sınırsız paket kullanıyorum 1-2-3 Mbps'leri genellikle akşam , hafta sonu yoğun zamanlarda alıyorum.

    Hız düştüğü için haliyle evden herhangi bir kişi bir video yada indirme yapsa ping tavan yapıyor.

    2.Soruna istinaden Ben kablo ile kullanıyorum çok ufak tefek farklar haricinde pek fark yok.
  • 
Sayfa: önceki 316317318319320
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.