Şimdi Ara

Turkcell Sponsorluğunda CES 2017 İçerikleri Burada!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Turkcell sponsorluğunda CES 2017 İçeriklerine buradan ulaşabilirsiniz.






  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CES2017 -- 5 Ocak 2017; 12:35:8 >
  • CES 2017 fuarında birbirinden iddialı ürünleri ile boy gösteren Asus’un fotoğraf meraklılarına yönelik bir sürprizi vardı. ZenFone 3 Zoom modeli fuarda resmiyet kazandı.

     Turkcell Sponsorluğunda CES 2017 İçerikleri Burada!

    Yeni bir amiral gemi modeli tanıtacağı beklentisi içerisine girdiğimiz Asus’tan henüz bir haber yok ancak orta seviyede firmanın önemli bir duyurusu vardı. CES 2017 fuarıdna optik yakınlaştırmaya sahip ZenFone 3 Zoom modeli duyuruldu.

    Kamera Dikkat Çekici

    Modelin en önemli kısmı elbette arka kamerası. 12MP çözünürlüğünde büyük piksellere sahip Sony IMX362 ana sensör barındıran model, yanına ise yine 12MP çözünürlüğünde ancak derinlik algılayabilen ve 2.3x optik yakınlaştırma yapabilen yardımcı sensör eklemiş. Böylece keskin yakınlaştırmalar yanında bokeh efekti de uygulanabiliyor. Buna benzer bir sistem iPhone 7 Plus modelinde de mevcut. Ayrıca düşük ışık koşullarında en iyi sonuç elde ediliyor.

    Yine Samsung modellerinden hatırlayacağımız Dual Pixel odaklama yani her iki pikselden gelen verilerle daha hızlı odaklama kabiliyeti bu modelde de mevcut. Bu sayede 0.03 saniyede odaklama yapabiliyor.

    Diğer taraftan 4 eksenli optik görüntü dengeleyici, 3 eksenli elektronik görüntü dengeleyici, lazer tabanlı odaklama, manuel ayar imkanı ve RAW fotoğraf desteği gibi uzayıp giden güzel özellikler de eklenmiş.

    Donanım

    Donanım seviyesi düşük olsa da bazı özellikleri tüketicileri cezbedecek. 5.5 inçlik Full HD AMOLED ekran barındıran modelde Gorilla Glass 5 korumasının kullanıldığını görüyoruz. Sayılı telefonda yer alan GG5, düşmelere ve çizilmelere karşı ekranınızı daha iyi koruyor.

    14nm sürecinde geliştirilen 8 Cortex-A53 çekirdekli Snapdragon 625 yonga seti gücünü verdiği sistem 4GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi ile destekleniyor. 4K video kaydı yapabilen cihazda 5000mAH kapasiteli bir batarya mevcut. Bu sayede iki güne kadar kullanım süresi sunuluyor. Android 6.0 işletim sistemi ile gelen modelin fiyatı henüz belli değil. Satışlar Şubat ayında başlayacak.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.