Şimdi Ara

TURKCELL SEKRETER SERVİSİ VURGUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
13
Favori
47.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler... Yalnız şimdi internet çabuk bitecek..

    1kb yazıyordu.. Şimdi 100kb oldu.. Neyse bakalım..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Bana kalsa Turkcell de kalma derimde, bırak internet hızlı bitsin. Sürpriz bir fatura gelip, aylarca onunla ugraşmak zorunda olmaktan iyidir.

    Turkcelle bağlan kazığa.
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom bizim mahallede çekmiyor..

    Mecbur Turkcell deyim.. Şimdilik böyle takılalım bakalım.. Belki ilerde Vodafona geçerim.. Diğer hattım vdf'nda.. Zaten.. İkisi aynı olmasın diye..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün yine defalarca para kesilmiş. Allah belanı versin turkcell. 20 lirayı geçti çektikleri para.

    TURKCELL SEKRETER SERVİSİ VURGUNU
  • Sizin iptalettiginiz sekreter servisi sizi arayanlari ilgilendiriyor. Yani aradiginiz kisi turkcelliyse ve sekretere yönlenmisse surekli size yazar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diger operatorlerinki var olan dakikalardan harcarken turkcel ekstra ucret aliyor bunu tuketici heyetine bildirmeliyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyisi ön ödemeli hat kullanıp içinde hiç para tutmamak. 0 bakiye hatta eksi bakiye tutmak. bu durumda çekebiliyorsa çeksin :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Ben ilk hattımı Nisan/2000'de aldım. O günden beri faturalı hat kullanırım. Arada kontürlü hat kullanmayı denedim ama beceremedim, faturalı bana daha rahat geliyor. Aslında birazda Turkcell'in kontür ücretlerini yüksek tutmasından kaynaklanıyor faturalı hat kullanmam.

    ##002# yaparsanız bütün yönlendirmeler iptal olur.

    Edit

    Ben ayda 14-15 gb internet kullanıyorum. O kadar internet kontürlü hatlarda verilmiyor.

    Ayrıca Turkcell ek paket ücretlerini yüksek tutarak "ek paket almak yerine tarifenizi yükseltin" demeye çalışıyor. Faturalı tarafı incelerseniz ne demek istediğimi anlarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarski -- 15 Temmuz 2018; 14:53:23 >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Aslında konuşma-sms-internet yani 3'ü bir arada tarife paketleri bu dediğinizi yapmayı kolaylaştırıyor. Ancak ben ayda ortalama 14-15 GB kullanıyorum, o kadar internet kontürlü hatlarda verilmiyor.
  • Aynı sorun bende de başladı.

    Özünde servisin mantığı şöyle: Birisini arıyorsunuz. Çalıyor ve açmıyor. Bir süre sonra "aradığınız kişiye ulaşılamıyor sinyal sesinden sonra kendi tarifeniz üzerinden mesaj bırakabilirsiniz" anonsunu duyuyorsunuz. Sinyal sesini hiç duymadığınız halde Turkcell sizden 0,79 veya 0,5 lira ücret kesiyor.

    Benden de bu şekilde ücret kestiler. Aradım Turkcell'i bana 8150 yi aramışsınız dediler. Kavga gürültü 0.79 lira iade edildi.

    Aradan 1 hafta geçmeden yeniden 0,5 lira kesilmiş. Akşamına 0,79 tekrar kesildiğini fark ettim. Turkcell hesabım uygulamasındaki detaylar kısmını incelediğimde 10 eylül 2018 de saat 12.15 de katma değerli servisler SEKRETER için 1 adet 0,62949 lira kesinti yapıldığını saat 12.16 da ise 69 saniye görüşme yapıldığı bilgisi görülüyor.

    Telefonumun arama bölümünde yaptığım incelemede 10 eylül saat 12.15 de 69 saniye arkadaşım ile yaptığım görüşme detayına ulaştım. Daha sonra 12.40 da ben aranmışım 12.46 da arkadaşı tekrar aramışım.

    Görüldüğü üzere 12.15 de arkadaşı arayıp sekreter anonsuna hiçbir şekilde yakalanmadığım halde sekretere yakalanmışım gibi ayak yapılmakta. Dün yaptığım görüşmeyi çok iyi hatırlıyorum ve arkadaşı 12.15 de aradım telefonu hemen açtı herhangi bir şekilde sekreter anonsu olmadı. Turkcell resmen bunun dolandırıcılığına başlamış anlaşılan.

    BTK ya bahsettiğim hususları da belgeleyerek konu açtım. Bakalım ne olacak?




  • maximilanos kullanıcısına yanıt
    Ben söyliyeyim sana ne olacağını. Hiç bir şey olmayacak. BTK dediğin kurum senin söylediklerini turkcelle iletip, onun da yanıtını sana ulaştırmaktan öte hiç bir şey yapmıyor. Posta güvercini anlıycan. Ben yüz kez şikayet ettim, belgeli ispatlı, bir çok konuda, hiç bir şey yapılmadı. Bunlar zaten operatörlerle ortak çalışıyor, kullanıcıyı savunduklarını görmedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noxco

    Ben söyliyeyim sana ne olacağını. Hiç bir şey olmayacak. BTK dediğin kurum senin söylediklerini turkcelle iletip, onun da yanıtını sana ulaştırmaktan öte hiç bir şey yapmıyor. Posta güvercini anlıycan. Ben yüz kez şikayet ettim, belgeli ispatlı, bir çok konuda, hiç bir şey yapılmadı. Bunlar zaten operatörlerle ortak çalışıyor, kullanıcıyı savunduklarını görmedim.
    cimer e yazdım dün akşam. Bugün yarın ptt yoluyla ihtarname çekeceğim yine bir şey değişmez ise bu sefer de THH ye dava edeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Noxco

    Bana kalsa Turkcell de kalma derimde, bırak internet hızlı bitsin. Sürpriz bir fatura gelip, aylarca onunla ugraşmak zorunda olmaktan iyidir.

    Turkcelle bağlan kazığa.
    Turkcell ücretli tele sekteter sorunu için google aramadan araştırma yaparken tıkladığım linkten @Noxco ustamın açtığı konu açıldı. Ben de konuya yazayım yardım alayım.

    Noxco usta,eşimin hattı için
    Iptal Sekreter yazdım 2200'a gönderdim 2 gün önce, kontrol ettim kapalıyken de meşgulken de sekreter çıkmıyordu,yani sesli mesaj bırakın demiyordu.

    Bugün eşimi ararken yine sekreter çıktı sesli mesaj bırakın ücretlendirilir diyor. Tekrar aktif olmuş iiptal sekreter yazıp 2200'e gönderip iptal ettiğim halde. İptal etmeye izin verdin neden iznim olmadan tekrar açıyorsun be Turkcell.

    Yıllar önce sırf bu gibi detaylardan Turkcellden nefret etmiştim.
    2. bir sorunum gizli numarayı telefondan yasaklıyorum ama Turkcell hattimi gizli numaradan arayinca "gizli numaradan arama kabul etmiyor " anonsu aradığınız numara meşgul diyor arayan kişiye.

    Turkcellde bu sekreter ve gizli numara olayının kesin çözümü nedir. Sekreteri iptal etsek de,nasıl ve neden oluyorsa sonra tekrar aktif oluyor heralde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Allah bunları bildiği gibi yapsın. Bu resmen hırsızlıktır, ama konuyla ilgili bimer, cimer, btk ve bildiğim her yere yazmama rağmen, Turkcell ilk açılışta hatlırını bu servise açık halde satıyor, taşıma işlemi yapanlara da açık. Kimsenin bu servisi istediği yok, istemediği halde satıp milyonlarca insandan trilyonlar çalıyorlar. Ben bir hattımdan 28 lirayı bu yolla gasp ettiklerinde, artık çileden çıkıp turkcell ile de bu işin kavgasını yaptım, ama hiç bir netice alamadım, soyguna devam ediyorlar.

    Yani devlet buna bir dur demezse, sekreter ve buna benzer uygulamalar ile, milletin cebinden trilyonları çalıyorlar. İptal ettiğim halde tekrar yenilenene rastlamadım sen hariç ama, ben yapamayıp hattımı başka operatöre taşımıştım. Oparatörlerin yaptığı bu soygunlara dur demek için, zannediyorum topyekün hareket edip, milyonlar olarak şikayette bulunmamız lazım, oda mümkün değil, yani kısacası anlayacan operatörler çalmaya devam edecek, bizim gibi bunun farkında olanlarda kendini yiyecek.




  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Usta,vurgun gerçekten büyük. Bunu bugün bir kez daha gördüm. Öyle ki: Dün eşimin hattından tele sekreteri iptal etmiştim. İptal ettikten sonra meşgulken ve ulaşılamazken ayrı ayrı deneyip kontrol etmiştim gerçekten iptal olmuştu. Ulaşılamayınca sekreter çıkmıyordu.
    Dün gece aradığımda nasıl olsa sekteter kapalı rahatlığıyla hareket ederken sekreterin sesli mesaj bırakınız sesini duydum ama 5 saniye geçti farketmem ve kapattım ama sesli mesaj bırakma tonu girdi.
    Bak usta bu Turkcell ben kapattığım halde telesekreteri açmış ve 1.5 TL bakiye kesmiş. Üstelik iptal ettigim halde çaktırmadan açıp 1.5 TL alıyor.
    Bak usta şu ekran görüntüsüne insan bu duruma çıldırıyor. Turkcelin bu tarzı yüzünden 14 yıldır Turkcell kullanmıyorum. Telefonda konuşurken aldığın nefesten para almak ister bu anlayış.
    Yıllardır düşüncemdir,halâ da değişmedi: Turkcell kaşıkla verir,kepçe ile alır..
    Böyle yapacaksa bana doğum günümde internet hediye etse de sevinecek,harikasın Turkcell diyecek bir kafaya sahip değilim.

    TURKCELL SEKRETER SERVİSİ VURGUNU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İşin dahada kötü tarafı, bir tek senin kapatman yetmiyor. Kapatmamış bir turkcell hattını ararsan da yazıyor ücret. Yani soygun iki taraflı. Sen dilediğin kadar kapat, kapatmamış birini ararsan ve ulaşamazsan yine para ödüyorsun
  • Noxco kullanıcısına yanıt
    Mailime arayarak dönüş yaptılar,sistemlerde çalışma varken iptali gerçekleştirmişsiniz,sistemler düzeldiginde sistemler geriden alıp devam ettgi için iptaliniz devre dışı kalmış olabilir dedi arayan kişi. Olabilir diyor,kesin birşey söylemiyor. O zaman TL'yi iade ediniz hata sizdeyse dedim,bunu yapmaya yetkim yok diyor arayan kişi. Tamam form sikayet doldur yetkisi olana ulaşsın dedim. Yaşadığınız,iptal edildigine dair gelen mesajın ve yaşadığınız sorunun ekran görüntüsünü alıp mail atınız lütfen dedi. Sistemden hattımla ilgili iptali gerçekleştirdigimi,sonra kendi kendine aktif olduğunu ve 1.5 TL bakiyemi aldıklarını çok rahat görebilirler ama ya ekran görüntüsü alamadiysa deyip şanslarını deniyorlar.

    Evet o gece sistemler sorunluydu,online işlemler 3 saat çalışmadı sabaha kadar. Goller cepteden kazandigim dataların bilgisi ertesi gün sabah geldi datalar hattima gece tanimlandigi halde. Sistemlerde sorundan kaynaklandigini kabul ediyorsan benim bakiyemi iade et o zaman,ama oyalıyor. 2008'de haksız faturadan mahkemelik oldum ve 2 yıl sürdü kazandım ama faturayı mecburen o an ödedim. Eğer bu olay olmasa belki ben yillarca Turkcell kullanmaya devam ederdim. O mahkene yüzünfen ben burada Avea ve Vodafone tanıtımları yaptım yıllarca.
    13 yıl sonra ilk defa eşimin hadi bilgi yarışması için ve çocuklar için 2 yararlı içerik için 2 hattı taşıdım,daha ilk dakikadan golü yedik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben ülkede adaletin olmadığını, yasaların hırsızları koruduğunu hep gördüm, hala da görüyor yaşıyorum. Madem öyle, bizde kendi hakkımızı kendimiz alırız deyip, operatörlere düşman oldum.
    Bana attıkları kazıkları misliyle kendilerine iade ettim, etmeye de devam edeceğim.
  • bende sekreter açık değil, çünkü sekreterin yönlendirme numarası +90 532 753 31 11, yönlendirme ayarlarına baktım benim numara başka yere yönlenmiş durumda. siz de kendiniz böyle ayarlayın +90539 757 10 27
    TURKCELL SEKRETER SERVİSİ VURGUNU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.