Şimdi Ara

Turkcell: 'Mobil internet paylaşımı 'Hızlı Giriş' ile ücretsiz olacak! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
2
Favori
11.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Turkcellin bu açıklamasını okuyunca Recep İvediğin bir sahnesi geldi, 100 lerce balık var diyor dalgıç ve recep ivedik "say lan" diyor, çinekop, lüfer, vs. 3-4 ten sonra tıkanıyor. Turkcell de o misal, say lan kaç kişi bu teknolojiyi istemiş :)

  • Hangi organimla güleceğimi şaşırdım. Cümleye bakın : "Turkcell olarak öncelikli amacımız müşterilerimizin değişen kullanım alışkanlıkları ile aynı doğrultuda gelişen yeni taleplerine uygun çözümler üretebilmek." demiş bu Cell,

    Bunlara göre "valla ben cep telefonumun İnternetini tabletim veya bilgisayarımda kullanmak için size ekstra 9 TL vermek ve 2 GB internet almak istiyorum, bitince bir 9 TL daha, daha, daha. Ohhhh, yeeeeaaaaahhhhh. Internet paketim buna zaten yetiyor, niye ek paket alayım, demiyorum. Çünkü ben salağım " şeklinde bir talep aldıklarını dudunuyorlar.

  • Turkcell Yakında baz istasyonundan baz istasyonuna geçiş ücretli oldu derse gerçekten hiç şaşırmam. Allah aşkına hızlı giriş olsa ne olur olmasa ne olur. Kimin umurunda ama mesele o değil mesele akk kalktı fiber den adsl den gelen avanta para kırpıldı. Şimdi para kazanacak kaynak arıyorlar milleti nasıl soyalım diye kara kara düşünüyorlar. Dergi satmıyor bip tutmadı fizy bir halta yaramaz sms öldü kota kalktı. Geriye sadece arama ve 4G kullanma kaldı oradan da bize ne kilitleseler kardır diye milletin cebini soyuyorlar.

  • s.a arkadaşlar bu nasıl olacak hızlı giriş lg g3 kullanıyorum internet paylaşımını ( wifi hotspot ) açtığım anda direk olarak hızlı giriş sayfasına mı yönlendirilecek yoksa bi başka bilgisayara ya telefon tablete giriş yaparsam mı telefondan hızlı giriş yapacağım
  • Asıl amaçları 9TL almak değildi, hızlı giriş midir nedir onu getirip fişleme yapmaktı. Bu da onların değil, muhtemelen hükümetin talebi. Bunu diğer operatörler de yapacak. Sonra girdiğin her site senin ve paylaşımını yaptığın herkes hakkında bir database oluşturacak...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • (Mecburiyetten kullananları ayrı tutuyorum)Turkcell kullanmak enayiliktir çok net. Müşterisini bu kadar sağılacak inek olarak görüp gerizekalı muamelesi yapan ve kazıklayan başka bir firma yoktur. Turkcell kullanıyor olsam şu faciadan sonra anında numaramı taşırdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretli olmadığı için şükretmemizi mi bekliyorlar anlamadım...
  • Gencler hotspot engelli bir plan tanimliyken (Sadece Facebook ve twitter`a izin veren internet paketi) bilgisayardan giris yapmayi denedim. Aslinda ssh kurarak asmayi beklerken, daha da kolay bir yontemle hotspot yasagindan kurtulmus oldum.

    Yurtdisinda da kullanilan bu yontem TTL degerini 65`e sabitlemek. Normalde bu hotspot yasagi koyan ISP`ler IPHONE, ANDROID vs bu telefonlardan TTL degerini 64 olarak bekliyorlar. Yani sizin bilgisayariniz baglandiginda bu TTL otomatik olarak 63`e dusuyor, cunku her baglanti -1 dusuruyor. Eger 65`e sabitlerseniz bilgisayarinizdan 64 TTL gitmis oluyor ve boylece cep telefonundan baglaniyor gibi oluyorsunuz, hotspot da mukemmel calisiyor.

    Freebsd sysctl -w net.inet.ip.ttl=65

    Linux sysctl net.ipv4.ip_default_ttl=65

    Windows

    konsoldan

    netsh int ipv4 set glob defaultcurhoplimit=65

    Hotspot yasaklandiginda bunlara ihtiyaciniz olacak, not alin :)
  • kesin olarak 15 ocak 2019 dan itibaren ücretsiz mi hızlı giriş olarak
  • O zaman oldu olacak başka satın alınan elektrik su vs. gibi hizmetlerden de satın alan kişi dışındakilerin yararlanması halinde bu hizmetleri satanlar fazla para talep edebilir? Anayasal hak ihlali gibi durmuyor mu? Hiç mi kafası çalışan hukukçu yok bu zorbalığa direnebilecek? Parasıyla satın aldığımız hizmeti başka cihazımızda kullanmak için fazla para talebi de nasıl bir cinlik namussuzluktur? Bu saçmalığın ve zorbalığın önünü devlet erken almazsa elektrik dağıtım şirketleri ve belediyeler gibi eşeklerin aklına karpuz kabuğu düşmez mi? Bu nasıl bir koyunluktur?

  • deepthrone kullanıcısına yanıt
    bilfiil devlet önayak oluyor zaten buna fişleme yapmak için..
  • mitokondrioglukadayi kullanıcısına yanıt
    Operada mobil bağlantı modu vardı bir ara, belki halen vardır...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada amaç izlemek /fişlemek değildir bence çünkü sonuçta internet bağlantısı olan hat her şekilde izleniyor. Vpn bile izleniyor sonuçta o da her tıkı kayıtlı bir ağ üzerinde, internet her şeyi kaydeder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O zaman oldu olacak başka satın alınan hizmetleri de elektrik su vs. satın alan kişi dışındakilerin yararlanması halinde bu hizmetleri satanlar da fazla para talep edebilir? Bu saçmalığın ve zorbalığın önünü devlet almazsa sonu çok komik yerlere varan saçmalıklarla maruz kalmamız şaşırtmamalı?

  • 15 Ocak 2019 itibariyla, ses hatlarinizda diger cihazlarla internet paylasimini Hizli Giris uzerinden giris yaparak 30 gun boyunca ucretsiz bir sekilde yapabilirsiniz. Paylasiminizin paketinizden dusmesini istemiyorsaniz 30 gunluk tum vergiler dahil 9TL ye 2GB paylasim internetini yurt icinde kullanabilirsiniz. 2GB paylasim internetiniz bittiginde, 30 gun icerisinde paketinizdeki/tarifenizdeki interneti diger cihazlarla paylasmaya devam edebilirsiniz. Detayli bilgi icinwww.turkcell.com.tr B002







    böyle bir mesaj geldi. hani ücretsiz devam edicekti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce interneti paylaştım direk bağlandım sonradan para düşmesinler bu reziller sistemi oturtamamışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu firmalara en büyük dersi aboneliğini taşıyarak verirsin akılları anca başlarına gelir.
  • bende paylaşımı açtım hızlı giriş sayfası gelmedi telefonuma tabii başka bi telefon tablet bilgisayara giriş yapmadım sadece telefonunda açtım
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.