Şimdi Ara

Turkcell - Migros Ramazan Kampanyası! 75 TL (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
747
Cevap
0
Favori
28.553
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • 2 hattımla faydalandım..150 lira hiç fena değil.. bir hattımı geri döndürdüm vodafone'a diğerini de belki aveaya geçircem.. biraz kalsın bakalım tcellde..
  • ben anlatayım birde:)

    garanti bankası 2 tane kartım var ilk önce BONUS PREMIUM kartımla migros sanal markette farklı günlerde 4 tane alış veriş yaptım gelen pos makinasında çıkan sliplerde bir açıklama yazmadı ama sipariş verirken belirtiyorum garanti kredi kartımla kapıda ödeme yapacam diye neyse 4 tane 75 tl üzeri farklı günlerde alışverişi tamamladım sonra garanti müşteri hizmetlerini aradım dönem içi işlemlerimde 4 tane migros alış verişini gördü ve dediki bana 75 tl bonusunuz 3 eylülde yüklenecek dedi okey aldık. sonra uyanık ben telefonu kapatmadan MONEY PLATINUM CARD ile farklı günlerde migros markete giderek 4 tane 75 tl üzeri alış veriş yaptım son slipte 75 bonus kazandınız dedi
    150 tl bonus cepte

    bayram günü rastgele bir yerden 75 tl üzeri bişey aldım garanti posu bilen değil slipte 2 tane daha 75 tl harca 40 tl kazan dedi dikkate almadım yine bayramın ikinci günü 75 tl üzeri bişeyler daha aldım yine farklı yerlerden 1 tane daha harca diye uyarı geldi 40 tl bonus için bende daha harcama yapmadım istiyorum diyede mesaj attım talebiniz alındı olumlu dedi ki 2 harcama yapmıştım.

    dedim 3 eylülde 150 cepte 40 tl bonusda ya tutarsa hesabı

    şimdi 3 eylülde Money 75 tl bonus yüklendi

    4 eylülde aradım premium 75 tl bonusu nerde diye müşteri hizmetleri bana sanaldan yaptığın için 5 eylülde yüklenecek dedi bunada eyvallah bekleriz neyse baktım 6 eylül de yüklenmemiş aradım bastırdım haketmediğim 40 tl bayram bonu yüklenmiş ama 75 tl bonus halen yüklenmemiş




  • Numarası 542, 555 gibi Turkcell ön kodu ile başlamayan abonelere işlem sırasında SIM kartların teslim edildiği fakat daha önce Turkcell'den başka operatöre taşınan ve numarası 532 gibi Turkcell ön kodu ile başlayan abonelere SIM kartların daha sonra teslim edildiği şeklinde bir uygulama gerçekleşmiş miydi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wayofway

    Numarası 542, 555 gibi Turkcell ön kodu ile başlamayan abonelere işlem sırasında SIM kartların teslim edildiği fakat daha önce Turkcell'den başka operatöre taşınan ve numarası 532 gibi Turkcell ön kodu ile başlayan abonelere SIM kartların daha sonra teslim edildiği şeklinde bir uygulama gerçekleşmiş miydi?


    Numaramı söylemeden önce stand görevlisi "şuan hat yok 2 gün sonra gelip alabilirsin" demişti. 538'li numara kullanıyorum ve 2 sene önce Turkcell'den Avea'ya geçiş yapmıştım.
  • Sizin durumunuz söylediğiniz gibi ön kodu farketmeksizin, yanlarında SIM kart bulunmamasından kaynaklanmış. Benim sorum ise SIM kart bulunduğu halde numara Turkcell ön kodu ile başladığı için bu SIM kartın devreye sokulmayıp daha sonraki bir gün bu işlem için uygun SIM kartın gelmesinin beklenmesi gibi bir durumun olup olmadığı.
  • Bende herhangi bir problem olmadığı için oturupta bunları araştırmadığımdan dolayı maalesef bilmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.