Şimdi Ara

Turkcell konuştu: Kota, AKN uygulaması, alt yapı, neden Bulgaristan gibi internet veremiyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
435
Cevap
1
Favori
20.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
    Ülkemiz internet dünyasının merak ettiği soruları, Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan'a sorduk. Uzun yıllar Superonline Genel Müdürlüğü yapan ve fiber yatırımları başlatan Erkan'a, başta kota tartışması olmak üzere merak edilenleri sorduk. 
     
    Röportajda öne çıkan bazı sorular;

    - Turkcell'de kotalı tarifeniz var mı, kota aşım ücreti olacak mı ?
    - Daha hızlı, sınırsız internetin önündeki engeller nelerdir?
    - 1 Ocak 2019'da AKN kalkınca nasıl bir tabloya uyanacağız ? 
    - Mevcut internet altyapısı, hızlı ve sınırsız kullanıma uygun mu? 
    - Belediyelerin sürece etkisi ve ortak altyapı şirketinin katkısı ne düzeyde olacak?
    - Neden Bulgaristan seviyesinde internet sunamıyoruz ?
    - Bugün 25Mbps sınırsız internet ücretine, örneğin 250Mbps sınırsız internet verilebilir mi?
     
     
    Ve çok daha fazlası...  
     







  • Aç, paragoz bir firma olma yolunda hızla ve emin adımlarla "koşuyordu" lakin şuan zaten koşmasına gerek yok, daha ne kadar paragöz olabilir ki?



    Btk da eğer bu olaylarda sessiz kalıyorsa, benim gözümde iss ler ile anlaşmış, danışıklı dövüşten başka birşey değildir.



    Öve öve bitiremediler, biz akkyi kaldıracağız falan diye, şimdi ise kota geliyor ve ses çıkarmıyorlar. İki yüzlü insanlar işte.



    Tez zamanda batmaları dileğiyle!
  • neden mi Bulgaristan gibi internet veremiyorlar, ben söyleyeyim nedenini; tüketicileri yolunacak kaz gibi gördükleri için.Başka bir nedeni yok.

  • Videonun başında ''Biz operatörüz BTK'nın düzenlemelerine yüzde yüz uymamız lazım diyor'' ulan ne demeye kota denen saçmalığı getiriyorsun o zaman, müşteriyi ne zaman yolunacak kaz olarak görmemeye başlayacaksınız acaba?!

  • Videoyu izlemedim ama ne olursa olsun kotalı tarifelerin savunulacak hiçbir yanı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı Olsun Nur Topu Gibi Kotalarımız Oluyor...

  • Sizin ve diğer sitelerden izlediğim görüşmelere göre; herkes suçu birbirine atıyor an çok ta belediyelere suç atılıor. Sonuç ise hep bahane hep bahane.

  • ÖZET GEÇİYORUM ;

    2019 da kota kalkmayacak , hızı düşen tarifeler devam edecek.

    50 mbps - 100 mbps 7/24 sınırsız ları yüksek fiyattan satmaya devam edecekler.

    3 kuruş yatırıma 100 kuruş almak istedikleri için , maliyetleri bahane etmiş. bunca yıldır kazandığınızın % 25 veya daha azını alt yapıya ayırsaydınız şimdi tablo farklı olurdu.

    Son olarak. maliyetler azalsa ve herkeze 7/24 100 mbps sınırsız inernet verecek alt yapı olsada , sizi yolmaya devam edeceğiz diyor. dikkatli dinleyin

  • BTK nın yaptığı açıklamada en geç 1 mayıs 2017 diyordu, en az şu kadar hız diyordu. Yani isteseler, 1 mayıstan öncede kaldırabilirlerdi akk yi. 50 mbitten sonra 16 yerine 25 hatta 30 mbit bile sunabilirlerdi, BTK tarafından bir engel yok ki.

    Hadi ttnet bakır altyapısında bunu veremiyorsun anlarımda kendi fiber altyapında verebilirsin. Geçen sene sonu herkesi 100mbit yaptılar noldu internetmi çöktü?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fx_57,5

    http://www.superonline.net/kampanyalar/vdsl-kampanyalari/super-hizli-internet-vdsl-kampanyasi

    hadi hayırlı olsun

    Aynı özellikteki tarifem 2 kat daha pahalı olmuş.
    BTK ve BTK'yı yönetenler bize iyilik yapıyormuş gibi yapıp tavuk gibi yoluyorlar.
  • Videoda bahsediliyor. Sınırsız paket olacak şuan da var ama 100Tl yaparsan o paketi kim kullanacak, ayrıca akk olduğunda kota dolsa bile en azından internet almaya devam ediliyordu. Mevcut paketleri duran yapacaklar diğerlerine zam istediğinizi seçin. Her düzenlemede zararlı çıkan tüketici her fırsatı çakal gibi düşünüp ranta çeviren karşı taraf

  • Çevir kazı yanmasın oluyordu galiba bu
  • İyide limitsiz internet ücretleri FAHİŞ vaziyete gelmiş. Resmen BTK size çalışmış.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi infom@n -- 16 Mayıs 2017; 18:35:5 >
  • Salla kazanı çevir yanmasın.. Yedik bizde..

  • Adam resmen sunu dedi 2019 sonrası için. bizim 3 tip paketimiz var 1.kotalı 2.aknli 3.limitsiz biz bunlardan aknli olanı kaldırıcaz dedi. yani kısacası limitsiz paketler kalacak, kotalıları saymıyorum zaten. bu da suan ki duruma göre en ucuz paketin (25 mbit)89 tl olacağı anlamına geliyor fiber tarafında. 35-50-100 lük paketlerin yanına yaklaşılmaz o fiyatlar ile.
  • Oligapolistik bir yapı var internet sağlayıcı şirketlerde, o yüzden yapılabilecek pek bir şey yok. RK adım atmadığı sürece de bu böyle devam edecektir!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oray -- 17 Mayıs 2017; 10:30:30 >
  • İnsanları kandırmaktan başka ne iş yaparlar kotalı tarifeler geldi.
  • Bu konuda zerre empati yapmıyorum. Yapılmasının da bir anlamı olduğunu düşünümüyorum.Dert dinlemek değil çözüm istiyorum

    Bulgaristan gibi net olmamasının sebebini bana dert yanmayın. Ben bir çuval verip adam gibi hizmet alamıyorum. Bana bunu çözün ben nedenleriyle ilgilenmiyorum.Belediyeler yada bakır kablo sahibinin politikaları beni bağlamıyor. Söz verilen hizmeti yani benden çatır çatır alınan ve sadece 4 gün kala bildirilen faturaların karşılığı olan hizmeti almak istiyorum.

  • Midesi kaldıran varsa izlesin videoyu. Ben bunları dinledikçe,gördükçe midemi bir bulantı alıyor.
  • akk kalkacakmış... Bu bizim yararımıza olan birşeydi. iyice zararlı olacağız. 2019 geldi diyelim. akk yok. adamlar limitli ve limitsiz interneti dayayacak. seç birini 49 tl ye 100 gb limitli internet mi yoksa 200 tl ye limitsiz internet mi!!! bunu diyecekler. şimdi hic yoktan 50 tl ye 150 gb akk lı alıyorduk 3 e düşüyordu evet ama az para ödüyorduk. o zaman limiti aşınca 400 tl fatura gelcek bir de onla ugraşacagız. Bu ülkede devlet ne zaman yararımıza bir iş yaptı ki özel sektörlerden de bunu bekliyorsunuz. Konuştuğunuz firmalara bakın hangisi tüketici yanlısı. hepsi birbirinden kurnaz takılan ülkenin durumuna göre renk degiştiren bukalemun misali minareyi kılıfına uyduranlar. Beklemeyin 50 tl ye 50 mbps sınırsız internet falan.
    adamlar 25 mbps internetim akk aşınca 3 e düşünce 8 kişiye paylaştırıyorlardı hakkımı. hemde aynı fiyata. yıllardır kazanıyorlardı şimdi az kazanc gelince ne yapacaklarını şaşırdılar...

  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.