Şimdi Ara

Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU] (385. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.903
Cevap
574
Favori
1.303.685
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
117 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Az önce aradılar 532'den aynen burada yazılanlar gibi, neden faturasız vb sorulardan sonra size bir teklifim var dedi ve Akıllı15 i söyledi. Kabul ettim bugün itibariyle başlatıldı. Diğer Akıllı paketler olmaz mı dedim mesela Akıllı 10 veya Akıllı 20, yok sadece bu çıkıyor diğerleri için bir şey yapamam dedi, ek bilgi olsun. 49TL+3TL vergiye Turkcell standartlarına göre gayet iyi bir sonuç oldu. Turkcell saplantım yok ama 10-15TL daha az vermek için bu ortamda bayi, operatör dolaşmaya hiç gerek yok. Yardımcı olan tüm arkadaşlara çok tşk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 26 Nisan 2021; 16:58:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, hayırlı olsun size.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim faturalı turkcell taahhüt 3 ay önce bitti, öncesinde çocuğun tcsi ile 7gb gnc tarifesini kullanıyordum 45 liraya(5 gb her yöne 2 gb sosyal medya) , taahhüt bitince aradılar 532'den 5gb 69 lira, 7gb 79 lira fiyat verdiler bende vodafone taşırım diye kabul etmedim. sonra bu sokağa çıkma yasağı vs... derken bir türlü vodafone bayisine gidemedim, birkaç gün taahhütsüz kullanır öyle geçerim diye düşünüyordum ki son fatura kesiminden sonra turkcell uygulamasına girdim bir baktım benim kullandığım tarife her yöne 8gb + 3 gb sosyal medya şeklinde olmuş ve taahhütsüz fiyatı 51 lira görünüyor :)

    aradım müşteri hizmetlerini kardeşim bana katakulli yapmıyorsunuz değil mi bu paketin içeriği tam olarak nedir sürpriz fatura çıkmasın 51 lira olarak devam edecekse hattımı taşımayacağım yoksa gidiyorum vodafone dedim, söyledikleri herhangi bir fiyat artışı olursa size önceden haber verilir bu şekilde taahhütsüz olarak dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz oldu, bende 3 aydır bu şekilde taahhütsüz olarak kullanıyorum, bir aklım hala vodafone geç bunlara güven olmaz diyor bir aklımda turkcellde taahhütsüz böyle bir fiyat bulmuşsun otur oturduğun yerde diyor


    Turkcell Kampanyalar ve Paket Tavsiyeleri [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 26 Nisan 2021; 17:24:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Marjinal01 kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. Güle güle kullan.

  • muratoto kullanıcısına yanıt

    Tmmdir hocam,suan 2hafta var dediklerinizi uygulucam


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben sabah turkcell bayisine gidicem turk telekom dan geçiş yapicam en iyi paket hangisi var 15-20gb arası? Nasıl bi yol izlemem gerekiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • muratoto kullanıcısına yanıt

    Mavcut abone, Faturasız hat kullanıyor. Sadece dk. olması yeterli. SMS de olursa hayır demeyiz :) tuşlu telefon kullanıyor zaten. Dakika süresi önemli değil. Yeterki Dakika olan bir paket olsun. 100dk. da iş görür. 250dk. da

  • dj_alper_ D kullanıcısına yanıt




  • muratoto kullanıcısına yanıt

    ilginize teşekkür ederim. İlk linki bir deneyeceğim. Olursa işimizi görür. Faturalı kullanmak istemiyor malesef. Bimcell de bağda,bahçede çekmiyor bizim oralarda.

  • Merhabalar tarife bitmesine 4 gün kala 8gb 39 olanan 8 gb 49 luğa mecbur geçtik. Buraya kadar tamam da 4 gün sonra fatura kesimini yapıyor yeni tarifeden vergi dahil 53 lira. Yuh turkcell

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 Mayıs'ta sözleşmem doluyor. Faturasıza geçip ,teklif gelmesini bekleyeceğim ama bunu ayın 20sinde yaparsam en azından bu ayki fiyat ve faydalardan maksimum süre faydalanmış olurum. Ama öbür taraftan bu teklifi o zaman vermeme ihtimalleri olabileceğinden durumu riske etmiş olur muyum diye düşünüyorum. Acaba sizce hangisi daha mantıklı? Üçe beşe bakmayıp faturasıza geçme talebinde bulunmak mı,yoksa Mayısın 20'sini mi beklemeli?

    Ayrıca faturasıza geçtiğim anda mevcut fayda,internet ve konuşma paketlerimin hepsinden vazgeçmiş oluyorum,değil mi? Eğer hemen başvurup teklif edilip de akıllı 15 e geçersem ilk faturam ne olur sizce?

  • 49 liraya akıllı 15 paketine geçtim ama faturada 45 lira paket ücreti + 4 tl de paycell ücreti çıkıyor. herkeste böyle mi acaba

  • cesarepavese C kullanıcısına yanıt

    Evet.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: muratoto

    Evet.

    bu ücret iptal olmuyor sanırım, peki bize bi faydası var mı:d

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cesarepavese

    49 liraya akıllı 15 paketine geçtim ama faturada 45 lira paket ücreti + 4 tl de paycell ücreti çıkıyor. herkeste böyle mi acaba

    Doğrudur hocam. Onu ayrı kalemde göstermesi gerekiyor faturada. Sorun yok yani toplam 49TL'dir paket ücreti.

  • muratoto kullanıcısına yanıt

    Evet akıllı fatura özelliği de mevcut

  • AcarTRTR A kullanıcısına yanıt

    Ok. Tşk.

  • Faturasız telekomdayım bugün mesaj geldi paketimi güncelleyeceklermiş..

    500-750 dk konuşma 5-15GB internet için en uygun hangi paket var,bilen var mı ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi özket -- 29 Nisan 2021; 4:21:2 >
  • Arkadaşlar merhaba hali hazırda akilli 3gb paketini kullanıyorum. Evde olmam nedeniyle daha fazla interneti olan tarfilere geçmemiştim, ama alırken daha üstlere geçebolrisin demişlerdi. Şimdi askerdeyim akilli 20gb tarifesine geçebilir miyim? Yada başka uygun önerdiğiniz bir tarife var mıdır? Ekim ayına kadar taahhüdüm var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hattım bugün vodafondan faturasız Turkcell hatta geçtim. Oradan da Akilli20 ye geçecektir ancak bu tarife hattınız için uygun değildir uyarısı çıkıyor. 3 ay kuralinislemeye mi başladı yada farklı bir yolu var mıdır?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 383384385386387
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.